به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، محمد یوسفی اظهار کرد: بنا بر ادعای مسئولان وزارت تجارت، مرغهای ترکیهای قبل از جمعآوری گوشت مرغ مازاد بر مصرف وارد شده که باید هر چه سریعتر این محمولههای وارداتی توزیع شوند.
وی افزود: مرغهای وارداتی باید برای مصرف در ماه رمضان در بازار عرضه شوند تا مقداری از آن برای پس از ماه رمضان باقی نماند چراکه پس از ماه رمضان میزان تقاضا و قیمت این محصول کاهش مییابد که اگر مرغهای وارداتی هم در این مدت در بازار توزیع شوند، تولیدکنندگان متضرر خواهند شد.
یوسفی گفت: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید و وزارت تجارت به عنوان متولی تنظیم بازار هماهنگ نیستند اما اگر کنار تولید، قدرت خرید مردم، ذخیرهسازی و صادرات برای تنظیم بازار در نظر گرفته شود، صنعت مرغداری پویاتر از گذشته میشود.
رییس انجمن صنفی پرورشدهندگان مرغ گوشتی اظهار امیدواری کرد در دولت آینده با تدوین و اجرای برنامه دقیق و مشارکت بخش خصوصی در تصمیمگیری سه عنصر برنامهریزی، آمار و عدالت مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: اگر برنامهریزی دقیقی در بخش کشاورزی وجود داشته باشد، سرانه مصرف گوشت مرغ و میزان تولید مورد نیاز مردم مشخص میشود و در نهایت میتوان با مشارکت بخش خصوصی به گونهای تصمیمگیری کرد که مازاد تولید برای مناسبتهای ویژهای مانند ماه رمضان ذخیره و توزیع شود.
یوسفی تاکید کرد: تجربههای گذشته در زمینه ظرفیت تولید و میزان مصرف کشور همواره ثابت کرده که در صورت سرمایهگذاری و توجه درست به صنعت مرغداری، تولید گوشت مرغ به اندازهای است که در هیچ بازه زمانی نیازی به واردات نیست.
رییس انجمن صنفی پرورشدهندگان مرغ گوشتی گفت: به جای واردات گوشت مرغ بهتر است اعتبار مورد نیاز برای کشتیهایی که حامل مواد اولیه هستند و منتظر دریافت بهای محمولههای خود برای پهلوگرفتن و ترخیص خوراک مرغ هستند، تامین شود.