حکیم مهر - معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان طی حکمی دکتر علی وطنی را به عنوان معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منصوب کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، در حکم دکتر سورنا ستاری، خطاب به دکتر وطنی آمده است: «جناب آقای دکتر علی وطنی؛ با عنایت به ضرورت کمک به نهضت تولید علم و تقویت هماهنگی و ساماندهی پژوهشهای علمی و کاربردی کشور و با توجه به مراتب علمی، تعهد و کارآمدی که از آن برخوردارید، جنابعالی را به سمت معاون علمی و پژوهشی منصوب مینمایم.
امیدوارم با توکل بر خداوند متعال و با استفاده از تجارب ارزشمند و بهرهمندی از مشاورت گسترده متخصصان برجسته و همکاری دانشگاهها، مراکز علمی و پژوهشی و دستگاههای ذیربط در انجام این مسئولیت خطیر موفق باشید.
توفیق جنابعالی را از درگاه احدیت مسئلت دارم.
ضمنا از زحمات جناب آقای دکتر سیدمهدی سیّدی در دوران تصدی مسئولیتشان کمال تشکر بعمل میآید».
بر اساس این گزارش، دکتر علی وطنی، دارای دکتری مهندسی شیمی از دانشگاه لیدز انگلستان و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران است.
وی در کارنامه اجرایی و مدیریتی خود مسؤولیتهای متعددی از جمله مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مدیر کل دفتر هیاتهای امناء و هیات ممیزه مرکزی و شورای مرکزی دانشگاهها، مدیرکل دفتر امور پژوهشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی، عضو شورای گسترش آموزش عالی، معاون امور پژوهشی معاونت منابع انسانی و آموزش وزارت نفت، مدیرکل دفتر امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشکده نفت آبادان، رئیس اداره مهندسی و طرحهای شرکت ملی گاز ایران، مدیر بخش طرحها و تحقیقات دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی را دارد.
همچنین از دیگر سوابق اجرایی وی میتوان به رئیس انستیتو مهندسی نفت پردیس دانشکدههای تهران، سرپرست و مسؤول راه اندازی انستیتو مهندسی گاز طبیعی مایع(LNG) دانشگاه تهران، مدیر اجرایی طرح کلان ملی ذخیرهسازی زیرزمینی نفت و گاز، معاون کمیته انرژی گروه فناوریهای نوین شورای برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضو کار گروه تدوین نقشه راه فناوری صنایع بالا دستی صنعت نفت، مسؤول کار گروه زمینشناسی و مهندسی نفت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اشاره کرد.
دکتر وطنی دارای بیش از 70 مقاله علمی و پژوهشی ارائه شده در نشریات معتبر، کنفرانسها و کنگرههای ملی و بینالمللی است و دارای تألیف چندین کتاب و نیز دارای چند ثبت اختراع ملی و بینالمللی است.