یکی از دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در نامه ای به «حکیم مهر» نوشت:
دانشجویان دکتری حرفه ای دامپزشکی دانشگاه لرستان از نبود زیرساخت های کافی و امکانات لازم در دانشکده به امان آمدند.
دانشکده ی دامپزشکی دانشگاه لرستان از سال 90 شروع به اخذ دانشجو در مقطع دکتری حرفه ای نمود، در حالی که هنوز آموزشکده بود و سال گذشته به دانشکده تبدیل شد و این در حالی است که تعداد کل اعضای هیات علمی دانشکده 17 نفر است و دانشجوبان این دانشکده مجبورند تعداد زیادی واحد را با یک استاد بگذرانند (مثلاً 19 واحد با یک استاد) و گویا دانشکده تمایل به جذب اعضای هیات علمی جدید ندارد، در حالی که حداقل عضو هیات علمی مورد نیاز یک دانشکده باید 36 نفر باشد.
دروس تئوری در نهایت بی نظمی برگزار شده و واحد های عملی بسیاری از دروس اصلی مثل: فارماکولوژی، رادیولوژی، فیزیک پزشکی و فیزیولوژی و اصول تغذیه دام و ... اصلاً تشکیل نمی شود و دروس دیگر هم که تشکیل می شود، امکانات لازم را ندارند.
در تعدادی از دروس مانند ماهی شتاسی، فارماکولوژی و... که دانشکده برای انها استاد ندارد، اساتید مهمان که خود دانشجوی دکتری تخصصی هستند، به صورت هر دو هفته یک بار حضور می یابند.
کلینیک دانشکده هنوز پس از گذشت چندسال تکمیل نشده و فارم هم نداریم. تعداد کل کلاس های دانشکده 6 کلاس است و اکثراً با کمبود کلاس مواجه هستیم، زیرا فازهای دیگر دانشکده که شامل تعداد بیشتری کلاس بود ساخته نشده است و با این حال اداره کل آموزش دانشگاه نیز در ساختمان دانشکده دامپزشکی می باشد.
ما حتی کمترین امکانات موجود مثل کمد برای داتشجوبان جهت قرار دادن روپوش و لباس کار را نداریم و مسئولین دانشگاه و دانشکده با وجود آگاهی از مشکلات رشته و اعتراض های فراوان از سوی دانشجوبان، با بی توجهی از این مساله می گذرتد و پاسخی که به ما می دهند این است که اگر اینجا نبود، جای دیگری دامپزشکی قبول نمی شدید!!! در صورتی که اکثر دانشجوبان این دانشکده در شهرهای دیگر هم بر طبق کارنامه ی نهایی خود پذیرفته شده بودند، حالا گناه ما چیست که به دلایلی مثل مسافت و ... اینجا را انتخاب کرده ایم. تعدادی از اساتید دانشکده علم خود را در اختیار دانشجویان قرار نداده و مطالعه ی دروس را کاملاً به دانشجو واگذار می کنند.
اکنون هم در طی اعتراضی که در سال گذشته در دانشکده رخ داد، با دانشجویان معترض برخورد شد. عاجزانه خواهشمندیم صدای ما را به گوش مسئولین وزارت علوم برسانید تا فکری به حال ما بکنند و لازم به ذکر است نامه ای هم در این خصوص به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال گردید.
حکیم مهر آمادگی دارد پاسخ مسئولین دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان را جهت تنویر افکار عمومی در همین بخش منتشر نماید.