کد خبر: ۲۴۴۰۲
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
«دکتر حمید کهرام» افزود: ما توان تولید کل مصرف کشور در زمینه واکسن‌های طیور را داریم اما با ظرفیت کامل تولید نمی کنیم و این ظلم به کشوری است که توان تولید محصولات با کیفیت را دارد ...

حکیم مهر - رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، با انتقاد از واردات بی رویه واکسن های طیور که در مغایرت آشکار با سیاست های اقتصاد مقاومتی است، گفت: ما خواستار قطع واردات نیستیم بلکه می خواهیم کنترل شده و از کشورهای پیشرفته باشد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، «دکتر حمید کهرام» با اشاره به واردات واکسن های طیور به کشور اظهار کرد: ما توان تولید کل مصرف کشور در زمینه واکسن های طیور را داریم اما به علت رقابت های داخلی و واردات بخشی از واکسن طیور، با ظرفیت کامل تولید نمی کنیم و این ظلم به کشوری است که توان تولید محصولات با کیفیت را دارد.

دکتر کهرام با اشاره به اینکه 13 نوع واکسن طیور در کشور مصرف می شود و موسسه رازی 10 نوع از این واکسن ها را تولید می کند، گفت: در حالی که تنها به واردات سه نوع واکسن نیاز داریم، اما میزان واردات بسیار بیشتر از نیاز کشور است.

رئیس موسسه رازی با تاکید بر اینکه ما خواستار قطع واردات نیستیم بلکه می خواهیم کنترل شده و از کشورهای پیشرفته باشد، افزود: بیشتر واردات واکسن های طیور به ایران، از کشوری مانند اوکراین است که کیفیت واکسن های آنها قابل مقایسه با واکسن های تولید داخل نیست اما به عنوان واکسن خارجی عرضه می شود.

دکتر کهرام افزود: پیشنهاد ما واردات به میزان 30 درصد مصرف داخل است اما طبق گزارش سازمان دامپزشکی برای یک سال، سه برابر مصرف داخلی مجوز واردات واکسن های طیور به کشور صادر شده است.

واردات واکسن های زنده طیور نیازمند بازنگری است

وی با اشاره به اینکه واردات خارج از نیاز واکسنهای طیور، به تولید داخلی ضربه می زند، تاکید کرد: باید با بازنگری در واردات واکسن هایی که مشابه داخلی دارند، شرایط تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم کنیم.

به گفته وی به ویژه در مورد واردات واکسن های زنده با توجه به احتمال ورود سویه هایی که در کشور نبوده و احتمال بیماری وجود دارد، باید حساسیت های بیشتری اعمال شود.

دکتر کهرام درباره مباحث مطرح شده مبنی بر تاثیر افزایش تعرفه واردات واکسن های طیور بر تولید کنندگان و مردم اظهار کرد: با توجه به اینکه هزینه مصرف واکسن و دارو در یک دوره، یک دهم درصد هزینه های مرغداری است، این میزان هزینه، هیچ تاثیری در قیمت تمام شده تولید گوشت مرغ در مرغداری ها ندارد.

وی واردات بی رویه و خارج از نیاز بازار داخل را سبب کم رنگ شدن تولید داخلی و فعالیت موسساتی مانند رازی با بیش از 30 سال سابقه در تولید واکسن های طیور دانست و گفت: این رویه با اقتصاد مقاومتی که بارها و بارها مورد تاکید رهبری بوده و سیاست های آن را ابلاغ کرده اند، در مغایرت آشکار است.

رئیس موسسه رازی همچنین از افزایش 30 درصدی تولید واکسن های طیور این موسسه در سال 94 نسبت به سال 93 و همین میزان افزایش در سال 93 در مقایسه با مدت مشابه سال 92 خبر داد و تاکید کرد: با توجه به ظرفیتی که در داخل کشور برای تولید واکسن طیور وجود دارد، باید زمینه های بهره برداری کامل از ظرفیت داخل فراهم و جلوی سودجویی عده ای گرفته شود.

 

 

خبر مرتبط:

رئیس هیأت مدیره انجمن واردکنندگان دارو و مواد بیولوژیک دام: اصرار بر افزایش تعرفه راه به جایی نمی‌برد؛ کیفیت واکسن را افزایش دهید

درخواست تشکل‌های تخصصی صنعت طیور کشور از وزیر جهاد کشاورزی برای کاهش تعرفه واکسن‌های وارداتی

 

 

انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۴
0
0
دکتر کهرام از گفتن چنین نظرهایی شرم نمیکنه واقعا؟ ................... تا چه حد؟ دیگه موسسه رازی با این واکسن هاش کفر همه رو در آورده
ناشناس
|
-
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۴
0
0
معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی : واکسن جدید دو گانه نیوکاسل و برونشیت به مناسبت هفته پژوهش و همزمان با چهلمین سال تاسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با حضور مسئولان کشوری فردا سه شنبه در محل این سازمان در تهران رونمایی خواهد شد.
این واکسن چیه؟ زنده است؟ غیر فعاله؟ ؟؟؟ زیرا قبلا موسسه هم زنده اون رو ساخته و جزو محصولات موسسه بوده و هم کشته اون رو در شیراز و مرند ساخته! پس این واقعا چیه؟
دکتر رضا شیبانی
|
-
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۴
0
0
با سلام به دوستان بزرگوار
روی سخنم با جناب دکتر کهرام و همه افرادی هست که از موضوع عمیق اقتصاد مقاومتی استفاده ابزاری می کنند.کیفیت پایین واکسن و داروهای تولید داخل سبب بی اعتمادی پرورش دهندگان به سیستم دامپزشکی اعم از آزمایشگاه و امور دارو و درمان شده است و حق هم دارند! جناب دکتر کهرام ،استاد بزرگوار آیا افزایش تلفات در مزارع پرورشی به دلیل اثر بخشی پایین دارو و واکسن های داخل که آن هم ماده اولیه و بذرش از ناکجا اباد و طی پروسه درآمدزایی برای برخی وارد کشور می شود مغایر با اقتصاد مقاومتی نیست؟آیا پرورش دام و طیور از ارکان اقتصاد مقاومتی هست یا خیر؟ اگر هست آیا شما با محصولات تولید داخل توسعه صنعت دام و طیور را تضمین می کنید؟ خواهشاً توجه بفرمایید موضوع واکسن و دارو مثل خودرو نباید باشه برادر ارجمند.بنده مقاله ای در همین زمینه تدوین کرده ام که اگر دوستان بزرگوار حکیم مهر اجازه نشر دهند پیرامون این چالش به زودی ارسال می کنم تا کمی به خود بیاییم و به اسم حمایت از تولید دارو و واکسن داخل فتولید داخل را بیش از این نابود نکنیم. با تشکر
ناشناس
|
-
|
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۴
0
0
شما قیمت رو به اوج رسوندید دامدار از گرونی واکسن بدبخت شده مجبوره بره سراغ چیز ارزونتر و،باکیفیت تر
ناشناس
|
-
|
۰۳:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۵
0
0
براساس فرمایش مکرر، در سال های 93 و 94 مجموعا 60 درصد افزایش تولید داشته ایم که اگر فروش هم به همین میزان رشد کرده که جای بسیار خوشبختی است و دیگر برای چه انتقاد میکنیم؟ و انشاالله تا سال آینده کل بازار رو خواهیم گرفت و اگر تولید شده و فروش نشده که افتخاری ندارد که بخواهد اعلام شود بلکه نشاندهنده عدم توجه به نیاز بازار است و بی برنامگی در تولید
محمد
|
-
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۵
0
0
مشك آنست كه ببويد نه آن كه عطار بگويد
واكسنهاي توليد موسسه نود ساله رازي يكي يكي به ته خط مي رسند چرا؟ تب برفكي در موسسه تعطيل شد ،بروسلوز در جمعيت انساني كشور چند برابر شد، بعضي واكسنهاي انساني توليد موسسه توزيع شان در هاله از ابهام است،واكسن آنتروتوكسمي موسسه روي دست توليد كننده تاريخ مصرفش تمام شده ،واكسنهاي طيور موسسه بعد گذشت چند ماه از توليدشان بنا به نامه مصرف كنندگان عيار لازم را ندارد،و يا معدوم شدند و واكسنهاي ديگر ......كجاي اين راه كمك به شكوفايي توليد و اقتصاد مقاومتي و افزايش بهروري است.افزايش بودجه را در اثر افزايش قيمت باور كنيم يا وضع فعلي موسسه را ،به هر حال خداوند انسان را صاحب عقل با قدرت تشخيص آفريده است.تبليغات بدون پشتوانه راه به جايي نخواهد برد.
فرد
|
-
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۵
0
0
حمید جان مافیای سلاطین واردات با رنگ کردن جوجه های اوکراینی و لهستانی اونها را به اسم قناری به تولیدکننده می فروشند. شما نمی توانید جلوی آنها را بگیرید. اونها شما را حذف خواهند کرد. مقاومت نکنید بگذارید مثل بقیه بخش های بی صاحب این مملکت عده ای در جهت پول ها و دلارهای مست کننده منابع ملی را نابود کنند. نگران نباش خدا با ماست
فرد دیگر
|
-
|
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۵
0
0
کسانی جنس بی کیفیتشون رو به اسم قناری به ملت می فروشن که دم از اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی میزنن ولی به فکر دامدار و مرغداری که با مصرف واکسن اوونا ایمنی کافی نمیگیره و متضرر میشه نیستن. باید مراقب ریالهای مست کننده هم بود!!!!!!!!!!
مطلع
|
-
|
۰۳:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۶
0
0
اقاي دكتر كهرام چرا شما جلو وزارت بهداشت اين حرفها را ممي زني مگر در وزارت بهداشت به وفور واكسن هاي مشابه وارد نمي گردد چرا به انها اعتراض نمي كني مگر تعرفه واردات واكسن انساني ٤ درصد نيست مشكل اينجاست كه امروزه چون دوستان شما در سازمان دامپزشكي هستند قصد داريد از جيب توليد كننده و با فشار بر سازمان به درامدهاي موسسه بياغزايد و بعد با مبادله موافقتنامه از محل درامدهاي موسسه بين تعداد معدودي در ................... كنيد و بعد بگيد كلينيسين ها حق حساب گرفته اند واقعا چه كسي سواستفاده مي كند
ناشناس
|
-
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۶
0
0
سازمان دامپزشکی طی جوابیه‌ای خبر واردات واکسن‌های طیور از کشور اوکراین را تکذیب کرد
چرا در مصاحبه ها دروغ تحویل خبرنگاران میشود؟ جمع کردن خبرنگاران و ادعاها اینچنینی چه معنی دارد.؟ راستی در مورد واردات و کیفیت واکسن های وارداتی.... یک مرجعی بود که تکذیب کند ولی در مورد ادعاهای داخلی موسسه و عملکردهایی که عنوان میشود چطور بایستی از صحت آنها مطمئن شد؟
نظر شما
ادامه