کد خبر: ۲۸۵۸۹
تعداد نظرات: ۸ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر مهدی خلج» افزود: طبق ضوابط بهداشتی روسیه، در واحدهای تولیدکننده مرغ نباید بیماری نیوکاسل، آنفلوانزای پرندگان یا سالمونلوز دیده شود ...
 
 

حکیم مهر - رئیس سازمان دامپزشکی کشور از آغاز صدور مجوز صادرات و واردات محصولات پروتئینی از اردیبهشت ماه سال آتی خبر داد و با اشاره به ضوابط بهداشتی روسیه برای واردات گوشت مرغ، گفت: تاکنون هیچکدام از مرغداری های ایران نتوانسته است خود را با این شرایط وفق دهد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر مهدی خلج» دوشنبه در نشست بررسی مشکل های تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ و خوراک دام، طیور و آبزیان افزود: طبق ضوابط بهداشتی روسیه، در واحدهای تولیدکننده مرغ نباید بیماری نیوکاسل، آنفلوانزای پرندگان یا سالمونلوز دیده شود.

وی افزود: پس از 18 ماه میگو و لبنیات به روسیه صادر شد و تا دو هفته آینده دو تا سه محموله لبنی نیز به روسیه صادر می شود.

خلج تاکید کرد: بر اساس رعایت ضوابط بهداشتی و استاندارهای بین المللی، همه محصولات پروتئینی صادراتی ایران باید دارای کد IR و تاییدیه «ریاست سازمان دامپزشکی کشور» باشد.

وی گفت: از اتاق بازرگانی ایران انتظار می رود بازرگانان را با مفاهیم علمی و بین المللی تجارت آشنا کند، زیرا تجارت ما به شکل پیله وری انجام می شود، در حالی که تبادل کالا با کشورهایی همچون روسیه به رعایت اصول بهداشتی و استاندارهای بین المللی نیازمند است.

برخی مشکل های صادرات و واردات محصولات دامی و کشاورزی

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: تبلیغات دروغ برخی تارنماها و شبکه های مجازی درباره محصولات کشاورزی تولید ایران سبب شد برای صادرات گوشت مرغ به عراق دچار مشکل شویم.

خلج اعلام کرد: سالیانه نزدیک به 11 میلیون تن اقلام خوراکی دام، طیور و آبزیان از بندر امام خمینی (ره) و همچنین آسیای میانه به کشور وارد می شود.

وی افزود: برخی واردکنندگان در زمان تحریم، خوراک دام و طیور را از کشتی های سرگردان روی آب خریداری می کردند و برای واردات آن سازمان دامپزشکی را زیر فشار قرار می دادند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: با وجود همه فشارها باید خوراک سالم دام و طیور از مبادی رسمی وارد شود و از این رو، قرار است بخش زیادی از واردات این محصول از بندر امام خمینی (ره) انجام شود. در این بندر، اسکله اختصاصی خوراک دام و طیور، سیلوهای هوایی و انبارهای غیرقابل نفوذ برای پرندگان با کادر دامپزشکی مستقر و کامیون های بارگیری آماده است.

خلج افزود: در برخی موارد حمل و نقل خوراک دام و طیور در کامیون های شستشو شده انتقال کود بارگیری می شود که باید دستگاه هایی مانند اتاق بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اقدام های موثر این موضوع را ساماندهی کنند تا دان مورد نیاز کارخانه های خوراک دام و طیور با کامیون های حمل و نقل مخصوص بارگیری شود تا غذای سالم و کیفی به دست تولیدکنندگان برسد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور بر لزوم هماهنگی همه دستگاه ها برای جلوگیری از قاچاق و واردات غیربهداشتی و آلوده به بیماری های گوناگون تاکید کرد.

خلج گفت: سازمان های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان حمل و نقل جاده ای و سازمان دامپزشکی برای جلوگیری از هرگونه جابجایی غیرمجاز خوراک دام و طیور سامانه یکپارچه قرنطینه ای ایجاد کرده اند تا هیچ گونه بارگیری و جابجایی بدون تایید انجام نشود.

وی تاکید کرد: از آغاز اردیبهشت ماه سال آینده هرگونه مجوز صادرات و واردات محصولات پروتئینی از طریق این سامانه صادر و پیگیری می شود.

به گزارش ایرنا، پیش بینی شده است تا پایان امسال نزدیک به 110 میلیون تن محصول کشاورزی در کشور تولید شود که سهم آن در تولید ناخالص داخلی و اشتغالزایی به ترتیب نزدیک به 9.5 و 20 درصد است.
 
 
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
دامپزشک خسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
0
0
تا دلالان هستند بیماری ها هم هست ........................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
0
0
ریاست محترم سازمان
یادآوری مینمایم در سال گذشته در گزارشی که در همین سایت منتشر شد از رتبه ایران در پرورش طیور یاد کرده بودید مبنی براینکه ایران دارای رتبه (فکر میکنم هفتم) بالایی در دنیاست و مانورهایی که روی این موضوع داده بودید. همان زمان بنده عرض کردم رتبهء ظرفیت مهم نیست بفرمائید رتبه تولید و صادرات چقدر است. این نکته ایست که اهمیت دارد و گرنه ایجاد ظرفیت های خالی و عمدتا زیان ده چه افتخاری دارد جز نشان دهنده ضعف های مدیریت در این صنعت.
حال برگردیم به مصاحبه امروز، بهترین فرصت برای صنعت طیور ما سوار شدن بر موجی است که از تحریم های روسیه ایجاد شده که متاسفانه هیچ استفاده ای از آن نتوانستیم بکنیم و هیچکدام از مصاحبه ها و آمارهای کذا و کذای دیروز و گذشته ، امتیازی برای ما محسوب نشد. علی رغم اینکه ما هر روز شاهد اعلام کاهش تلفات و بیماری هستیم ولی در شرایط فلید موضوع متفاوت است. لذا پیشنهاد میکنم تکیه کردن بر آمارهای بی اساس همچون  کم شدن بیماری ها و..... اشتباهی است که غالب مسئولین ما و خود جنابعالی بشدت به آن مبتلا هستید که البته ممکن است برای مصرف داخل کاربرد داشته باشد ولی خریداران بین المللی را با این آمارها نمیتوان مجاب کرد. 
طاهری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
0
0
وا اسفا از این اظهار نظر های ................. غیر مسئولانه آقای دکتر اگر تولیدات گوشت مرغ و تخم مرغ با استاندارد های بهداشتی صادراتی تطبیق نمی نماید پس مردم عزیز ایران چه گناهی کردن که به حرف های شما اطمینان می کنند . جناب آقای دکتر روحانی عزیز برای ................ مسئولان کشاورزی مملکت فکری باید کرد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
0
0
خیلی خنده دار است مردم ایران دارند چی می خورند???
.....................................، 20 سال است مسئول فنی هستم ............................ وضع مرغدارها که همه ورشکسته ، صادرات هم که سازمان این طور ، ............................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
0
0
بنظر شما معده و روده و متابولیسم وسیستم ایمنی بدن مردم روسیه با ایرانی ها فرق داره؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
0
0
مصداق چاه نکنده و منار دزدیدن یعنی همین. در حالی که هنوز روسیه محصول تولیدی را فاقد شرایط واردات می داند سازمان دامپزشکی با دستپاچگی در حال صدور کد IR برای کشتارگاههای فرسوده طیور با اندک تغییرات در تاسیسات و ابنیه آنهاست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
0
0
قابل توجه ............................ جهت تذکر آیین نامه ای به مدیر کل محترم خراسان جنوبی در خصوص عدم اظهار نظرهای غیر کارشناسی در مورد صادرات به 180 کشور دنیا!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
0
0
ما چون سیستم بدنمون قویه تمام محصولات غیراستاندارد رو میتونیم مصرف کنیم .
نظر شما
ادامه