کد خبر: ۲۹۴۶
تعداد نظرات: ۲ نظر

حکیم مهر -  رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: به منظور جبران خسارت دامدارانی که به دلیل بروز بیماری تب برفکی دچار زیان شده اند، پیشنهاداتی از جمله استمهال تسهیلات دریافتی و پرداخت تسهیلات به آنان به دولت داده ایم که هنوز تصویب نشده است.

دکتر سید محسن دستور در کرمانشاه اظهار کرد: با اقدامات انجام شده شامل واکسیناسیون، اعمال محدودیت جابجایی دام و اقدامات قرنطینه ای، در حال حاضر شرایطمان در خصوص شیوع بیماری تب برفکی بهتر است، اما هنوز کانونهای بیماری را بصورت محدود داریم.

دستور به آمارتلفات تب برفکی اشاره کرد و با بیان اینکه این آمار بصورت تقریبی است، گفت: حدود 50 هزار راس گوسفند و بز بر اثر این بیماری تلف شده اند. البته خسارت بیشتر این بیماری بعلت افت تولید است.

دستور در ادامه با بیان اینکه سال گذشته حدود 90 هزار تن گوشت قرمز و حدود 10 هزار تن گوشت سفید با نظارت دامپزشکی وارد کشور شد، گفت: در چهار ماهه امسال نیز با توجه به بالا بودن قیمت گوشت در کشور حدود 65 هزار تن گوشت قرمز (گوساله و گوسفند) و حدود 9 هزار تن هم گوشت مرغ وارد کشور شده که عمده آن بصورت منجمد بوده است.

وی با اعلام اینکه اولویت سازمان دامپزشکی کشور ورود دام زنده نیست، گفت: اگر شرایط بهداشتی دام در کشور مبدا مناسب باشد و اقدامات قرنطینه ای نیز در همان کشور انجام شود، اجازه ورود دام بصورت زنده به کشور را می دهیم.

دستور افزود: تاکنون مجوز ورود دام از دو کشور گرجستان و ارمنستان صادر شده و اقدامات قرنطینه ای در حال انجام است.

دستور به آمار کشتار انجام شده درکشتارگاه های کشور طی سال گذشته نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته 585 میلیون قطعه طیور در کشتارگاه های طیور کشور و حدود یازده میلیون راس دام در کشتارگاه های دام کشور کشتار شد.

رییس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه تعداد کشتارگاه های طیور کشور را بیش از 120 واحد و تعداد کشتارگاه های دام را بیش از 320 واحد اعلام کرد و گفت: کشتارگاه‌های طیور کشور بطور کامل صنعتی هستند. حدود 50 واحد از کشتارگاه های دام کشور نیز که برابر با 15 درصد مجموع کشتارگاه های دام است صنعتی یا نیمه صنعتی هستند. البته از نظر حجم کشتار بیش از 50 درصد کشتار دام کشور در کشتارگاه‌های صنعتی انجام می شود.

وی افزود: در طرح ساماندهی کشتارگاه ها جایگزینی کشتارگاه های صنعتی با کشتارگاه های سنتی را دنبال می‌کنیم.

دستور در پاسخ به این سئوال که چه میزان از واکسن مورد ا ستفاده در کشور تولید داخل و چه میزان وارداتی است، گفت: در حوزه دام بیش از 90 درصد واکسن مورد استفاده تولید داخل است، اما در حوزه طیور حدود 60 درصد تولید داخل و مابقی وارداتی است.

وی ضریب بار میکروبی شیر کشور را براساس نمونه برداری و آزمایشات انجام شده به ضریب استاندارد نزدیک دانست.

دستور همچنین با اعلام اینکه در ماه مبارک رمضان نظارت ها بر عرضه فرآورده های خام دامی تشدید می شود، گفت: در این خصوص دستورالعمل هایی تهیه و به استانها ابلاغ شده تا در این زمان اکیپ های بازرسی بصورت فوق العاده بر عرضه فرآورده های خام دامی نظارت کنند.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص تاثیر پدیده گرد و غبار بر صنعت دام و طیور کشور، گفت: قطعا این موضوع تاثیر منفی خود را بر جای خواهد گذاشت.

دستور در خصوص وضعیت جذب فارغ التحصیلان رشته دامپزشکی نیز گفت: برای مردان بیش از 80 درصد فارغ التحصیلانی که به سمت دامپزشکی می آیند جذب بازار کار می شوند، اما برای زنان این آمار پایین تر است.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 90 درصد خدمات درمانی دامپزشکی توسط بخش خصوصی ارائه می شود و صرفا در مناطق محروم و مناطقی که متقاضی بخش خصوصی وجود ندارد، این خدمات توسط بخش دولتی ارائه می شود.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
قلقک
|
-
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۳
0
0
احتمالا جناب آقای دکتر دستور عزیز از واقعیت خبر ندارند.

الان خانم ها بیشتر شاغل می شوند تا آقایان

چند دلیل داره:

دستمزد کمتری میگیرن
اگه متاهل باشن، شوهرشون خرج زندگی رو میده، درآمد اینام می شه پول تو جیبیشون

یه دلیل مهمترم داره که گفتنش مایه شرم است.
یه سری به شرکتها بزنید و پای حرف همکاران خانم بنشینید.

البته کار زیاده!! مثلا دکتر دامپزشک میشه ویزیتور اونم پورسانتی
یک دامپزشک
|
-
|
۰۱:۳۳ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۲
0
0
بدرد نخور ترین رشته دنیا
نظر شما
ادامه