حکیم مهر - عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد به عنوان چهره برگزیده دومین جشنواره برترینهای حوزه تولید مثل انجمن علمی جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل ایران معرفی شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، «دکتر محمدهاشم فاضلی» عضو هیات علمى دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در دومین جشنواره برترینهای حوزه تولید مثل انجمن علمی جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل ایران به عنوان چهره برگزیده تجلیل شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، هدف اصلی انجمن جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل ایران را ترویج علم جنین شناسی بالینی و علوم پایه بیولوژی تولید مثل در سطح جامعه دانشگاهی، دانشجویان، عموم مردم و نیز زوج های نابارور دانست و گفت: این انجمن از طریق برنامه ریزی و تسهیل پژوهشهای پایه و بالینی و کاربردی و کمک به انتشار نتایج آن، با گسترش مرزهای علم در این حوزه و بالابردن سطح آگاهی دانشمندان، پزشکان و عموم مردم، بهویژه زوجهای نابارور، میکوشد تا به رشد فعالیتها در این عرصه کمک کند.
«دکتر شهرام مشهدیزاده» تصریح کرد: دکتر محمدهاشم فاضلی توانست در این جشنواره که در مرکز همایش هاى رازى تهران برگزار شد به عنوان چهره برگزیده معرفی شود و از دست رئیس انجمن علمی جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل ایران جایزه و لوح دریافت کند.
بیوگرافی دکتر محمدهاشم فاضلی
«دکتر محمدهاشم فاضلی» در سال 1331 در شهر آبادان متولد گردید. پس از طي تحصيلات ابتدایي و متوسطه، در شوشتر و بروجرد، در سال 1349 تحصيلات دانشگاهي خود را در دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز آغاز نمود و در سال 1355 فارغ التحصيل گردید.
دوره های کارشناسي ارشد در علوم درمانگاهي دامپزشكي را از دانشكده دامپزشكي دانشگاه ایالتي کلرادو آمریكا، دکتری تخصصي (Ph.D.) از دانشگاه ابرن ایالت الاباما و متعاقباً پسادکترا (Post Doc) را در همان دانشگاه طي نمود.
وی در سال 1362 به ایران مراجعه و در دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز فعاليت آموزشی، پژوهشی و خدماتي را شروع و این فعاليتها را از سال 1371 در دانشگاه آزاد واحد شهرکرد ادامه داد.
ارائه خدمات درمانگاهي، مشاوره ای و پژوهشي از ابتدا شروع به کار در کشور مورد اهتمام جدی وی بوده و همكاری با مراکز توليد اسپرم منجمد گاو، سازمان دامپروری، سازمان دامپزشكي، معاونت امور دام وزارت کشاورزی، اداره کل اصلاح نژاد دام کشور، سازمان پژوهش های علمي صنعتي کشور، فدراسيون سوارکاری و نهادهای دیگر مرتبط در طي این مدت را در کارنامه خود دارد .
در مدت فعاليت، همواره تلاش وی بر ایجاد ارتباط بين دانشگاه و بخش های اجرایي دولتي و مزرعه متمرکز بوده است .
دکتر فاضلی اولين بررسي ها در فناوری انتقال رویان در گوسفند را در ایران شروع نموده و این تجره اوليه با توجه به نياز دستگاه اجرایي منجر به تهيه طرح انتقال رویان گاو بصورت پروژه ای مشترک بين دانشگاه شيراز و وزارت کشاورزی وقت گردید که هدایت و مسئوليت عملي و علمي این پروژه بر عهده وی بود. این طرح در سال 1364 آغار و منجر به تولد اولين گوساله حاصل از انتقال رویان در ایران در اردیبهشت 1365 در واحدگاوداری شمس آباد متعلق به وزارت کشاورزی واقع در حوالي تخت جمشيد گردید.
مجموعه فعاليتهای مرتبط با انتقال رویان منجر به کسب رتبه سوم پژوهش در سومين جشنواره خوارزمي گردید.
وی در طي دوران خدمت خود مقالات متعدد مكتوب و شفاهي تخصصي در داخل و خارج از کشور نيز ارائه نموده است.
انتقال رویان در اسب و انجماد اسپرم اسب از موضوعات مورد علاقه ایشان بوده که در حال حاضر در این موارد نيز مشغول فعاليت مي باشد.
دکتر فاضلی از مهر 1394 از دانشگاه آزاد واحد شهرکرد بازنشسته شده و کماکان به همكاری با صنعت و هدایت پروژه های دانشجویي ادامه می دهند .