کد خبر: ۳۱۰۲۴
 
رئیس بخش تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: این موسسه تنها نماینده ایران در انجمن بین المللی علوم حیوانات آزمایشگاهی دنیا  (ICLAS) در زمینه تکثیر و پرورش حیوانات آزمایشگاهی است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، «دکتر روزبه فلاحی» با اشاره به تولید حیوانات آزمایشگاهی در موسسه رازی اظهار داشت: این موسسه برای تکثیر و پرورش حیوانات آزمایشگاهی از استانداردهای بین المللی پیروی می کند.

وی گفت: اکنون موسسه رازی تنها نماینده کشورمان در انجمن بین المللی علوم حیوانات آزمایشگاهی دنیا با عنوان ایکلس  (ICLAS ( International Council For Laboratory Animal Science است و ارتباط تنگاتنگی نیز با مراکز معتبر بین المللی مانند فدراسیون مجامع علوم حیوانات آزمایشگاهی اروپا فلاسا  FELASA ( Federation of European Laboratory Animal Science Associations) دارد.

دکتر فلاحی با اشاره به دقت فراوان در تولید حیوانات آزمایشگاهی عاری از هرگونه عوامل میکروبی در موسسه رازی تاکید کرد: این حیوانات به محض خروج از کلونی پرورش، با توجه به اینکه در معرض عوامل بیماری زا قرار می گیرند، مجوز بازگشت به کلونی را ندارد.

رئیس بخش تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی موسسه رازی گفت: از جمله اقداماتی که به طور مستمر در زمنیه تضمین سلامت حیوانات آزمایشگاهی در این مرکز صورت می گیرد، انجام آزمایشات دوره ای طبق پروتکل های فلاسا است که با انواع روش های تشخیصی وضعیت بهداشتی حیوانات به شکل دوره ای و مستمر پایش می شود.

وی افزود: حفظ و نگهداری نژادهای همخون و غیرهمخون حیوانات نیز، براساس روش ها و اصول استاندارد پرورش مانند سیستم های پرورش خطوط موازی و سیستم خط تنها، صورت می گیرد زیرا هر کدام از نژادها باید به طور جداگانه حفظ و نگهداری شوند.

دکتر فلاحی همچنین از جذب اعضای هیئت علمی متخصص با هدف اجرای روش های نوین پایش ژنتیکی بر روی حیوانات آزمایشگاهی خبر داد و گفت: اکنون در حال تهیه پروپوزال طرح های تحقیقاتی برای پیاده سازی روش های جدید هستیم.

وی اضافه کرد: با توجه به نیاز دائم موسسه رازی و سایر مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی کشور به حیوانات آزمایشگاهی پاک، اقدامات کنترل سلامت این حیوانات در این مرکز به شکل روزآمدکردن روش های کنترلی در حال پیگیری و اجرا است.

رئیس بخش تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی موسسه رازی با اشاره به اهمیت تکثیر و پرورش حیوانات آزمایشگاهی در تولید واکسن و فرآورده های بیولوژیک در این موسسه و سایر مراکز آزمایشگاهی کشور یادآور شد: نتیجه مطالعات تحقیقاتی محققان و دانشمندان کشورمان در زمینه پیشگیری و درمان بیماری ها، ابتدا روی حیوانات آزمایشگاهی بررسی شده تا عوارض آن فرآورده پیش از مصرف از هر نظر واکاوی شود.

دکتر فلاحی در پایان تاکید کرد: تولید این حیوانات بخشی مهم از زنجیره واکسن سازی، تولید فرآورده های دارویی، بهداشتی، آرایشی و ... در کشور است به همین علت استانداردهای فلاسا و ایکلس با حساسیت زیادی در این مرکز رعایت می شود .
 
 
نظر شما
ادامه