یکی از کارشناسان صنعت طیور، دیرکرد در پرداخت خسارت به واحدهای آسیبدیده را از مهمترین مشکلات این صنعت در ارتباط با آنفلوآنزا معرفی کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، یکی از کارشناسان صنعت طیور کشور با اعلام این خبر گفت: پرداخت خسارت به واحدهای مرغداری، از طرف بیمه، زمان زیادی به طول میانجامد که این موضوع به نگرانی اصلی پرورشدهندگان تبدیل شده است.
«ساسان سروری» با اشاره به اینکه آنفلوآنزای پرندگان از سال ۷۸ وارد ایران شد، افزود: هرساله با شروع فصل سرما و آغاز کوچ پرندگان، شاهد شیوع این بیماری در کشور هستیم که باید از طرف سازمان دامپزشکی، با توجه به شعار "پیشگیری بهتر از درمان است" تدابیر لازم انجام گیرد.
وی معتقد است: تجربه چندین ساله نشان میدهد که سازمان دامپزشکی، همیشه با اقدام سریع و بهموقع، اطلاعرسانی دقیق و ارسال اکیپهای تخصصی به مناطق آلوده، توانسته کانونهای بیماری را بهخوبی کنترل و راهکاریهای اساسی برای حل مشکل بیندیشد؛ بنابراین بهنظر میرسد نگرانی از این بابت وجود نخواهد داشت.
سروری ادامه داد: با این حال، بیشتر واکسنهای وارداتی طیور که در بازار به چشم میخورد، بیکیفیت بوده و تأثیرگذاری بسیار کمی دارد. در صورتی که عملکرد واکسن باید به گونهای باشد که موجود زنده پس از واکسیناسیون، به آن بیماری دچار نشده و از شیوع به وجود آمده، با سلامت عبور کند، اما این اتفاق برای بیشتر واکسنهای وارداتی نمیافتد.
وی در پایان تأکید کرد: به همین دلیل لازم است که سازمان دامپزشکی، نظارت بیشتری در این باره اعمال کند.