کد خبر: ۳۹۶۶۵
تعداد نظرات: ۴ نظر



نادر قاضی‌پور، نماینده ارومیه هفته گذشته درخصوص اپیدمی اخیر مربوط به آنفلوانزای پرندگان از وزیر جهاد کشاورزی سوال کرد که چرا اطلاع‌رسانی به موقع انجام نشده است؟ با توجه به پاسخ‌هایی که وزیر جهاد کشاورزی ارائه کرد، اما باز هم این نماینده گفت قانع نشد تا این پرسش به زودی در صحن علنی مجلس مطرح شود. اما مستندات سازمان دامپزشکی کشور چیست؟

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از ابتدای شیوع آن در سال ۹۵ برای همه ذی‌نفعان اطلاع‌رسانی شد. این مهم ترین و کلیدی‌ترین بخش گفته‌های «دکتر علیرضا اکبرشاهی»، مدیر کل دفتر بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی است.

دکتر اکبرشاهی، عنوان می‌کند: از آذرماه سال ۹۵ خورشیدی بخش طیور کشور با موضوع آنفلوانزای پرندگان درگیر است و تمامی ذی‌نفعان این موضوع مانند مسولان فنی دامپزشکی، اتحادیه‌ها، تعاونی‌ها از این موضوع اطلاع دارند و به آن‌ها اعلام شده است. ضمن اینکه به طور مرتب و مکرر، حتی به واحدهایی که جدید اضافه شدند، این موضوع گوشزد و اطلاع‌رسانی شده و آموزش‌های لازم نیز داده شده است.

او اضافه کرد: در بخشی از پرداخت خسارت که مربوط به نهاده‌های تولید و پرورش طیور می‌شود، دامپزشکی با مشکلاتی روبروست. در واقع بودجه کافی برای این کار وجود نداشته، به همین دلیل هم برای جبران خسارت این مشکل، اسناد خزانه منتشر کرده است. این اسناد در فرابورس عرضه می‌شود که سررسید آن در اسفندماه است.

اکبرشاهی در مورد پرداخت خسارت به مرغداران یادآور شد: خسارت‌های پیش از این تا سال ۹۵ به طور کامل پرداخت شده است، اما در مورد سال ۹۶ قسمت بیشتر خسارت از مهرماه به بعد رخ داده است.

کل پرونده‌های موجود در سال ۹۶ نشان می‌دهد حدود ۱۸ میلیون قطعه مرغ امحاء شده است. اما خسارت آن‌ها تا کنون پرداخت نشده و قرار است با اسناد خزانه تا اسفندماه پرداخت شود.


































 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۳۰
0
1
................. آموزش و‌ ترویج جزو وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور است چه بیماری بروز کند چه نکند.نامه زدن به چند مرغداری و دهداری اعلام رسمی نیست.باید نامه به معاونت امور طیور وزارت جهاد کشاورزی و نیز وزارت کشور زده می شد تا کل مرغداریها چه صنعتی چه بومی در جریان قرار می گرفتند.
قبول اشتباه و تصحیح آن حرکتی رو به جلوست اما ........ کردن جهت قبولاندن اشتباه عقبگرد است.
ناشناس
|
India
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۳۰
0
1
تا جایی که یادمان است آقای دکتر خلج در رسانه های همگانی و صدا و سیما می فرمودند که "همه چیز تحت کنترل است"!!!
حتی خوانندگان حکیم مهر در نظرات خود با طعنه می نوشتند که "همه چی آرومه من چقدر خوشحالم"

یا ما دچار توهم شده بودیم یا اینکه....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۳۰
0
1
آقای دکتر اکبرشاهی خودتان بهتر از هرکس شاهد هستید که دراستان قزوین موضوع اطلاع رسانی آنفلونزا آنقدر شکل محرمانه به خود گرفته بود که شما ودوستانتان درمکاتبات اداری خود بجای آنفلونزا عبارت بیماری ویا سندرم تنفسی فوق حاد بکار می بردید وحتی همکاران بخش دولتی ویا حتی خصوصی از اطلاق عنوان آنفلونزا جهت اگاهی مرغداران اکید ممنوع می کردید شما حتی در سالجاری در گزارشات و یا مکاتبات خود از عنوان محرمانه استفاده می کردید.واین همان چیزی است که مدیران سازمان دامپزشکی وبالطبع مدیران دامپزشکی استانها از وقوع هربیماری که واقعا نیاز به اطلاع رسانی فوری ودقیق دارد خودداری می کنند. الان فقط دیگر ..... وقوع بیماری تا این حد گسترش یافته وتاثیرات خود را در صنعت مرغداری وبویژه گرانی تخم مرغ وصدای مردم در آمده است از وقوع بیماری آنفلونزا اطلاع رسانی می کنید .................... امیدوارم درمسئولیت جدید با افزایش توانمندی علمی وفنی و بدور از هرگونه محافظه کاری در ارایه خدمت به حوزه مسئولیت موفق باشید.
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۳۰
0
0
چهار تا بروشور را اسناد تلقی می کنید؟
کدام مصاحبه را در یکسال گذشته کرده اید؟
نظر شما
ادامه