تمامی کشتارگاههای آذربایجان شرقی باید به دوربین مدار بسته مجهز شوند .
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «محمدصادق پورمهدی» معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در جلسه بررسی امور کشتارگاههای آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه باید در تمامی کشتارگاههای استان دوربین مدار بسته نصب شده تا لحظه به لحظه کشتار و سلامت گوشت رصد شود، گفت: نباید اجازه دهیم یک بیماری در استان شایع شود و سپس به دنبال حل آن باشیم.
وی سلامت مردم را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: حکومت دو وظیفه اساسی دارد که حفظ امنیت و سلامت است و باید بستر را برای زندگی سالم مردم فراهم کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید در تمامی کشتارگاههای استان دوربین مدار بسته نصب شده و همه آنها به اتاق مانیتورینگ در تبریز وصل شود تا لحظه به لحظه کشتار و سلامت گوشت رصد شود، گفت: نباید اجازه دهیم یک بیماری در استان شایع شود و سپس به دنبال حل آن باشیم.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی پیشگیری را بهتر از درمان عنوان کرد و افزود: در دهههای اخیر با افزایش توجه به موضوع پیشگیری، باعث شده متوسط عمر مردم در کشور به بیش از ۷۰ سال برسد.
وی در ادامه، افزایش فشارها برای کشتار غیرمجاز دام در برخی از شهرها را یادآور شد و با اشاره به اینکه نمیتوانیم برای کم نشدن درآمدی برخی از افراد، اجازه کشتار غیر مجاز را بدهیم و سلامت مردم را معامله کنیم، تصریح کرد: اگر چند نفر مسموم شوند، درمان این افراد به مراتب هزینه سنگینی دارد که ابتدا یقه مدیر مرتبط که با این کشتارها مقابله نکرده را خواهند گرفت.
پورمهدی با بیان اینکه با کشتار غیر صنعتی به شرط تایید دکتر دامپزشک میتوان موافقت کرد، خاطرنشان ساخت: ما برای اشتغال افراد نمیخواهیم مشکلی ایجاد کنیم، ولی اگر برای سلامت مردم مشکلی پیش آید باید مسئولیت عواقب آن را هم بر عهده بگیرند.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی افزود: نماینده یا فرمانداری که خواهان صدور اجازه کشتار غیر مجاز است، باید نامه مکتوبی بدهد و مسئولیت کلیه عواقب این نوع کشتار غیر بهداشتی را بر عهده بگیرد.
وی با اشاره به اینکه در موضوع آنفلوانزای مرغی و تلفات چندین هزار مرغ در استان، دامپزشکی و جهاد را بازخواست کردیم که چرا مرغداریهای غیر مجاز را پلمپ نکردید و باعث تلفات طیور شدهاید، ادامه داد: دولت در موسسات مالی خسارات میلیاردی داد، ولی به دلیل اینکه دولت آنها را پلمپ نکرده بود، بخشی از خسارات آن را از جیب مردم پرداخت کردند که در این تلفات طیور هم مردم متضرر میشوند و باید از قبل پیشگیری شود.
پورمهدی تصریح کرد: با اشتغال مخالف نیستیم، ولی خط قرمز ما سلامت و بهداشت مردم است و باید اشتغال مردم از طریق فروش گوشت و... هم به شرط موافقت دامپزشک حفظ شود.
معاون استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه نظارت افکار عمومی در جامعه از طریق فضای مجازی افزایش یافته است، گفت: همه مسئولان زیر ذره بین هستند و باید با درست عمل کردن به وظایف خود، از سلامت و امنیت غذایی مردم حفاظت کنیم.
احسنت بر این مقام ارشد استان آذربایجان شرقی که چه
زیبا مفهوم
پیشگیری بهتر از درمان را بیان می کند
و اعتقاد عمیق
عملی به آن را نشان می دهد!
این برخورد مثبت با مقوله سلامت و نقش بی بدیل دامپزشکی
در آن،
موید این نظر است که شکوفایی دامپزشکی
در حل و بر طرف کردن همزمان مشکلات دامداران
و تضمین بهداشت و سلامت مردم،
فقط و فقط
از مسیر پر رنگ کردن مخاطرات بهداشتی
جامعه انسانی در صورت عدم استقلال دامپزشکی
از یک وزارتخانه تولیدی مثل جهادکشاورزی و
جلوگیری از ملحق شدن سازمان مستقل دامپزشکی
به زیر نظر شخص وزیر بهداشت قابل تحقق است!