مدیرکل دامپزشکی قم گفت: هر کجا که پست قرنطینه است باید گشت نیروی انتظامی نیز مستقر باشد، چرا که دامپزشکی به تنهایی توانایی انجام این کار را ندارد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر مهدی رفیعی» عصر دوشنبه در نخستین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در تالار امام جواد (ع) استانداری، با بیان اینکه برای جلوگیری از بیماری فوق حاد پرندگان راهکارهای مختلفی وجود دارد، افزود: ایجاد پستهای قرنطینه مرغ بدون حضور نیروی انتظامی برای کنترل آنفلوانزا کارساز نیست.
وی ادامه داد: در رابطه با ایجاد قرنطینه 2 راهکار مطرح است، یکی کنترل بین استانی که ورود مرغ از استانهای دیگر به قم تحت نظارت قرار گیرد و دیگری کنترل واحد به واحد میباشد. دراین رابطه سال گذشته 11 هزار و 200 نفر ساعت قرنطینه با هزینه 4 میلیارد ریال انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی قم گفت: در سال جاری برای مقابله با آنفلوانزا حدود 76 مصوبه در 8 محور پیش بینی شده که یکی از آنها ایجاد پست قرنطینه است که 2 مورد آن در نیمه نخست سال و 6 مورد دیگر نیر در 6 ماهه دوم سال با توجه به بیشتر بودن خطر شیوع این بیماری ایجاد خواهد شد.
رفیعی جانمایی قرنطینه را نیز مهم دانست و افزود: گلوگاههای ورودی قم باید دارای پست قرنطینه باشند.
وی یادآور شد: هم اکنون 2 پست قرنطینه در ابتدای آزاد راه قم - تهران و همچنین در اواسط جاده قدیم قم - کاشان مستقر است که تاثیر چندانی در کنترل بیماری یاد شده ندارد.
بحث مدیریت دامپزشکی استانه.
بحث عدم بهره گیری از توانمدی علمی افراد متخصصه.
بحث ثبات مدیریتی هست ................ که دیگه همکارها خسته شدن و براشون عادی شده