کد خبر: ۴۵۳۹۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی:
«دکتر علیرضا اکبرشاهی» افزود: دو کانون در استان چهارمحال و بختیاری و یک کانون در استان مازندران به بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان مبتلا شده و در حال معدوم‌سازی گله‌های خود هستند ...
 

حکیم مهر: مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های طیور سازمان دامپزشکی کشور گفت: سازمان دامپزشکی سالانه 140 تا 180 میلیون دوز واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان برای واکسینه شدن طیور نیاز دارد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر علیرضا اکبرشاهی» از واردات 30 میلیون دوز واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان خبر داد و گفت: تاکنون 20 میلیون دوز از این میزان برای واکسینه شدن 8 میلیون و 700 هزار پرنده مورد استفاده قرار گرفته است و 10 میلیون دوز مابقی در حال انجام کارهای آزمایشگاهی است که به محض اتمام، واکسیناسیون طبق برنامه صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی سالانه 140 تا 180 میلیون دوز واکسن آنفلوانزا نیاز دارد، افزود: با توجه به مشکلی که در تأمین واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان داریم و هر کشوری توان ساخت آن را ندارد، از این رو واردات آن مستلزم سفارش از قبل است.

اکبرشاهی از صدور مجوز 150 میلیون دوز واکسن برای سال جاری خبر داد و گفت: براین اساس شرکت‌های واردکننده فراخور وضعیت، واردات را انجام می‌دهند.

این مقام مسئول ادامه داد: براساس برنامه ریزی سازمان دامپزشکی، ماهانه 10 تا 15 میلیون دوز واکسن جهت واکسینه شدن طیور وارد کشور می‌شود.

وی درباره آخرین وضعیت آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور افزود: تاکنون 2 کانون در استان چهارمحال و بختیاری و یک کانون در استان مازندران به بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مبتلا شده و در حال معدوم سازی گله‌های خود است.

مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های طیور از کاهش بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: با ادامه روند کنترل بیماری در سال جاری انتظار می رود که از انفجار شیوع بیماری همانند سال گذشته خبری نباشد.

اکبرشاهی ادامه داد: در فاز اول برنامه واکسیناسیون استان های تهران، قم، البرز و قزوین و در فاز دوم آذربایجان شرقی و اصفهان و فاز سوم مزارع مرغ مادر استان های مازندران، گیلان و گلستان اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون پولت‌های جوجه‌های جوان یک ضرورت به شمار می‌رود، بیان کرد: پولت جوجه‌های جوان قبل از رسیدن به مرحله تولید باید واکسینه شوند و هم اکنون این امر در استان اصفهان عملیاتی شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مرغداران استان آذربایجان شرقی از واکسینه شدن پولت جوجه‌های جوان استقبالی نکردند، افزود: در حال رایزنی با مرغداران این استان هستیم تا با واکسینه شدن جوجه ها خطر ابتلا به بیماری به حداقل برسد.

مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های در پایان طی توصیه ای به مرغداران تصریح کرد: اطلاع رسانی به موقع و سریع مرغداران  مبنی بر تلفات و افت مصرف دان در واحدها و همچنین رعایت مسائل امنیت زیستی از سوی مرغداران در کنترل بیماری تاثیر بسزایی دارد.

 
 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۵
0
0
با توجه به ممنوعیت تحقیق روی موارد ابتلا در گله های واکسینه و سرپوش گذاشتن روی موارد مثبت
معلومه که امسال خبری نیست
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
0
0
ناشناس محترم با اون همه تحقیق که قبلا انجام دادین جارو گرفتین به جز نابودی گله های کشور...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
0
0
من از آقای دکتر اکبرشاهی تشکر می کنم
با درایت و با نظم
نظر شما
ادامه