کد خبر: ۴۵۴۶۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» افزود: با اقدامات به‌موقع کنترلی و پیشگیرانه در جمعیت طیور، این بیماری به میزان ۹۵ درصد در سال جاری مهار گردیده است ...
 

حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با تدابیر کارشناسان دامپزشکی از جمله رصد، پایش و تشخیص به موقع و تفویض اختیارات به همکاران استانی، در حال حاضر بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور تحت کنترل می باشد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، «دکتر علیرضا رفیعی پور» در حاشیه سفر یک روزه  هیئت دولت به استان آذربایجان غربی، با بیان این مطلب گفت: در حالیکه طی سال های 95 و 96 ایران و 60 کشور دیگر در حوزه اروپا و آسیا با طغیان این بیماری مواجه بودند، با اقدامات به موقع کنترلی و پیشگیرانه در جمعیت طیور، این بیماری به میزان 95 درصد در سال جاری مهار گردیده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: با اجرای رصد، پایش و آزمایشات لازم در حوزه مناطق وحشی از جمله تالاب ها، مناطق روستایی و صنعتی و انجام واکسیناسیون و ایمن سازی هدفمند، نگرانی در زمینه بروز این بیماری تا پایان سال وجود ندارد.

وی با بیان اینکه سال گذشته 24 استان در گیر بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بودند و بیش از 25 میلیون قطعه طیور بر اثر این بیماری در کشور تلف شدند، گفت: کاهش این بیماری در کشور نشان دهنده ارتقاء سطح آگاهی مردم و اقدمات کنترلی و پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور در مهار این است.

وی خاطر نشان کرد: اگر اقدامات پیشگیرانه و پایش های مستمر دامپزشکی در سراسر کشور و اطاع رسانی و ارتقاء آگاهی مردم برای رعایت نکات بهداشتی از طریق رسانه ها انجام نمی شد، امسال نیز شاهد خسارات اقتصادی جبران ناپذیری در خصوص بیماری انفلوانزای فوق حاد پرندگان می شدیم.

 
 
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Hong Kong
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
0
0
منکر خدمات موثر نیستیم و خسته نباشید به تمامی همکاران عزیز، مطمئنا زحمات همکاران بخش دولتی و بخش خصوصی و تولیدکنندگان در کنترل بیماری نقش بسزایی داشته است. اما به این موضوع هم بدنیست توجه شود که طغیان بیماری در کل جهان کاهش داشته است و به همین لحاظ تاکنون در کشور های همسایه و حیاط وحش ایران( پرندگان مهاجر) گزارش طغیان سال گذشته را نداشته ایم. سازمان می تواند از این تنفس ایجاد شده توسط عامل بیماری، نسبت به برنامه ریزی برای اصلاح زیرساخت ها و خط تولید در کشور به بهترین شکل استفاده نماید، تا خدای نکرده در اثر شیوع بعدی بیماری، دچار خسارات هنگفت نشویم. به نظرم آموزش مدون و برنامه دار برای بخشهای مختلف تولید و نظارت، کم هزینه و پر اثر است که باید دراولویت برنامه های ادارات کل باشد.( جلسات وقت گذرانی نه).
همكار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
0
1
جناب رئيس محترم سازمان
تورا به خدا شما و مديران محترمتان دست از اين مصاحبه هاي مكرر برداريد. شما ببينيد واقعا كاري كرديد كه بيماري بخاطر آن كم شده باشد.چرا خودرا گول بزنيم . لطفا غفلت نكنيد اين كم شدن بيماري ارتباطي به فرمايشات شما ندارد. تا اونجايي كه بنده خبر دارم سرو صداي زيادي مثل سال گذشته از اين بيماري در كشورهاي ديگر هم نيست.ولي بياد داشته باشيد اين بيماري هميشه در كمين است. اگر سر در برف كنيم همه ما از شماي دولتي تا ما كلينيسين ها و از همه مهمتر صنعت طيور ضربه خواهد خورد.
لطفا فرمايش پيامبر (ص) را آويزه گوش خود كنيم كه مي فرمايند:
حاسبوا انفسكم قبل ان تحاسبوا(به حساب خود برسيد قبل از آنكه به حسابتان رسيدگي كنند)
نظر شما
ادامه