کد خبر: ۴۶۷۴۹
تعداد نظرات: ۵ نظر
 
 

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با بیان اینکه قرار است ماهانه ۲۰۰ هزار راس دام زنده وارد کشور شود، گفت: شرایط بازار گوشت متعادل خواهد شد .

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «حمید ورناصری»  با بیان اینکه گوشت گوسفندی و گوشت گوساله منجمد در حال ورود به کشور و عرضه در بازار است، اظهارداشت: واردات دام زنده به کشور نیز عملیاتی شده و در کوتاه ترین زمان این واردات انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه مقدمات کار فراهم و مجوزهای لازم اخذ شده است، افزود: این واردات قرار است از کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی، آسیای میانه و  استرالیا انجام شود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به اینکه برنامه ریزی های انجام شده برای واردات هفته ای ۵۰ هزار راس دام زنده است، اضافه کرد: بنابراین ماهانه ۲۰۰ هزار راس دام زنده وارد کشور خواهد شد.

ورناصری درباره اینکه این واردات چند ماه انجام خواهد شد، گفت: این واردات ادامه پیدا می کند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا دام سنگین هم به کشور وارد می شود یا اینکه واردات تنها در حوزه دام سبک خواهد بود؟، افزود:این واردات مربوط به دام سبک است اما بخش خصوصی برای واردات دام سنگین اقداماتی کرده و مقدمات کار فراهم شده و طی حدود یک هفته تا ۱۰ روز آینده این کار انجام خواهد شد.

ورناصری درباره اینکه چرا واردات و توزیع گوشت تنظیم بازاری نتوانسته آنچنان که باید بر شرایط بازار تاثیر بگذارد و قیمت به صورت مرتب در حال افزایش است؟، گفت: واردات و توزیع گوشت های وارداتی حتما بر شرایط بازار تاثیر دارد و  اگر این اقدامات انجام نمی شد وضعیت خیلی متفاوت تر بود.

وی با بیان اینکه این اقدامات وضعیت بازار را کنترل می کند و در برخی مواقع منجر به کاهش قیمت گوشت می شود، ادامه داد: برخی مواقع با افزایش های مقطعی مواجه هستیم که بعد از مدتی کاهش می یابد و  معمولا افزایش قیمت در رسانه ها منعکس می شود اما کاهش ها انعکاسی ندارد.

ورناصری تصریح کرد: شرایط بازار گوشت حتما تعدیل خواهد شد. وارداتی که انجام می شود هم باعث کنترل شرایط و هم باعث کاهش قیمت ها خواهد شد .

 

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
Australia
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
0
2
ماهانه ۲۰۰ هزار راس دام زنده با ارز دولتی وارد می شود و در خوشبینانه ترین حالت حداقل ۲۰۰ هزار نیز به کشور های همسایه قاچاق می شود. به نظر شما در این میان چه کسانی سود و چه کسانی ضرر مالی می بینند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
0
2
خدا بده برکت!

تغاری بشکند ماستی بریزد جهان گردد به کام کاسه لیسان!
ناشناس
|
France
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
0
0
پس باید منتظر ظهور بیماریهای جدید در دامها باشیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
0
0
اگر وزارت جهاد تجارت ورزی؟؟!
واقعا به فکر تولید کشاورزی و بهداشت دامداری و تامین پروتئین سالم مردم بود به جای دلار یارانه ای سالیانه صرف واردات دو میلیون و چهار صد هزار دام زنده سبک و تحمیل پیامدهای بالقوه بهداشتی آن برای بهداشت و سلامت انسان و دام به کشور و نیز اختصاص 10 میلیارد دلار یارانه نهاده های دامی و خوراک دام و نیز خرید دام سنگین از برزیل،
همین پول را بایستی برای خرید گوشت به قیمت عادلانه از کشتارگاه های بهداشتی داخل ایران می کرد!

بهانه فعلی مافیای گوشت، واردات برای تنظیم؟؟! بازار و ارزانی گوشت است!

حالا ببینیم در عمل چقدر گوشت قرمز لازم بر سر سفره های مردم در طی یک سال پیش رو خواهد نشست و جیب گشاد چه کسانی پر پول خواهد شد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
0
0
اگر سازمان سلامت محور دامپزشکی زیر نظر وزارت بهداشت بود، مافیای واردات گوشت و دام زنده نمی توانست با سوء استفاده از شرایط وزارت جهادکشاورزی، به سازمان دامپزشکی زور بگوید که بایستی مهر تایید بهداشتی به واردات بزند و وزارت بهداشت استدلال سازمان دامپزشکی مبنی بر قابل اطمینان نبودن بهداشت و سلامت دام های وارداتی را به دلیل پیچیدگی اپیدمیولوژیک می پذیرفت و در چنین حالتی هم بهداشت و سلامت مردم تضمین می شد و هم منافع دامداران!
نظر شما
ادامه