مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام تاکید کرد: توزیع گوشت قرمز و مرغ به صورت منجمد و گرم تا تثبیت قیمتها در بازار ادامه خواهد داشت .
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایلنا، «حمید ورناصری» با اعلام این خبر گفت: عرضه گوشت مرغ به صورت تازه و منجمد در شهر تهران ادامه دارد و گوشت مرغ منجمد به هر میزان که لازم باشد، در سطح میادین با برنامهریزی درست توزیع میشود و این روند را ادامه خواهیم داد.
وی ادامه داد: عرضه گوشت مرغ گرم را افزایش دادیم تا در دسترس مردم باشد، مردم میتوانند هر کیلو گوشت مرغ تازه را از سازمان میادین به قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری کنند.
این مقام مسئول افزود: امروز در تهران بالای ۲۰۰ تن گوشت مرغ در سطح میادین عرضه شد، در حالی که روزهای قبل ۱۳۰ تا ۱۴۰ تن عرضه داشتهایم.
ورناصری اضافه کرد: این روند تا پایان تعطیلات ادامه خواهد داشت، استمرار این عرضه متناسب با شرایط قیمت در بازار است و تا هر زمانی که بازار کشش داشته باشد و شرایط قیمتی متعادل شود، این توزیع گوشت با نرخ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی ادامه دار خواهد بود.
وی ادامه داد: طبیعی است وقتی قیمت مرغ کاهش پیدا کند، دیگر نیازی به توزیع مرغ منجمد نخواهد بود.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: حتما توزیعها در این سطح اثرگذار بوده و ما در دو ماه گذشته حدود ۳۰ هزار تن گوشت گرم مرغ عرضه کردهایم که در مقطع قبل قیمت مرغ به ۹۸۰۰ تومان رسیده بود و در یک ماه اخیر هم تا امروز به ۱۱۵۰۰ تومان رسیده است.
ورناصری اضافه کرد: یک سری نوساناتی در پایان سال اتفاق میافتد که به خاطر افزایش تقاضا است.
وی ادامه داد: عرضه حدود ۲۰۰ تن مرغ گرم در میادین و افزایش عرضه مرغ منجمد حتما اثر خود را بر روی قیمتها در روزهای آینده خواهد گذاشت و مردم میتوانند مرغ منجمد را به ازای هر کیلو ۱۰۵۰۰ تومان و مرغ گرم را ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری کنند.
این مقام مسئول افزود: عددی که سازمان حمایت برای قیمت گوشت مرغ گرم اعلام کرده است ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است و ما به دنبال این هستیم که قیمت را به این عدد نزدیک کنیم.
ورناصری در مورد گوشت قرمز هم اظهار داشت: واردات گوشت قرمز از کشورهای مختلف در حال انجام است، علاوه بر آن دام زنده هم در حال واردات است که تا پایان همین هفته واردات گوسفند زنده را با کشتی خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: اولین محموله گوسفند زنده که ۵۰ هزار راس است تا پایان این هفته وارد میشود و در مراحل بعدی حدود ۹۰ هزار راس وارد خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور ادامه داد: با واردات این دامهای زنده و عرضه آن، کاهش قیمت گوشت قرمز را شاهد خواهیم بود، ضمن اینکه در یکی دو روز گذشته هم ثبات نسبی قیمت گوشت قرمز را در بازار شاهد بودیم.
ورناصری افزود: تعیین قیمت این گوشتها بر مبنای اعداد و ارقامی است که سازمان حمایت اعلام میکند و با یک سود حداقلی برای واردکنندگان است که در حال حاضر کیلویی حدود ۴۲ هزار تومان است و ممکن است افرادی قیمتهایی را طرح کنند که اطلاعی از عملیات واردات گوشت را نداشته باشند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در مورد اینکه آیا همه افراد میتوانند به واردات گوشت اقدام کنند، تصریح کرد: بر مبنای ضوابط و مقرراتی که اعلام شده برای ثبت سفارش و دریافت مجوزهای بهداشتی افراد متقاضی میتوانند به معاونت توسعه بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت و یا جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی مراجعه کنند.
ورناصری اضافه کرد: واردکنندگان گوشت گوسفند حدود ۱۷۰ شرکت است و تعدادی هم گوشت گوساله وارد میکنند که در مجموع حدود ۲۶۰ شرکت تا الان واردکننده گوشت قرمز هستند، طبیعی است که برخی از این شرکتها ممکن است از توان و ظرفیت بالاتر و سابقه بیشتری برخوردار باشند و برخی دیگر از شرکتها تازه وارد و توان آن چنانی نداشته باشند، ولی در مجموع همه این ۲۶۰ شرکت صلاحیت واردات این کالا را دارند.
وی ادامه داد: امسال تقریبا دو برابر سال قبل گوشت گوسفند تامین کرده ایم، واردات گوشت گوساله هم تقریبا معادل سال گذشته بود.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خصوص تولید و عرضه گوشت مرغ هم تصریح کرد: آمار جوجهریزی ما نشان میدهد که در دی و بهمن امسال چیزی حدود ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی داشته ایم که در قیاس با سال قبل که ۱۰۴ میلیون قطعه بود، افزایش تولید را شاهد بودهایم.
ورناصری افزود: وزارت جهاد کشاورزی وظیفه تامین این اقلام را برعهده دارد و باید سیستم نظارتی کار خود را به خوبی انجام دهد.
دوبرابر سال قبل گوشت گوسفند نامین کرده اید
300 هزار تن هم در کل واردات گوشت قرمز امسال است
ولی قیمت گوشت گوسفند حدود 120 هزار تومان و گوساله حداقل 100 هزار تومان است.
اگر وجدان دارید و انصاف، این راه غلط است.
سال بعد وضع با این روش دادن یارانه ها به دلالان از این هم بدتر خواهد شد.
زیرا که پرواربندان به دلیل اینکه قصابی ها و کشتارگاه ها بی مشتری مانده اند، گوساله های شان را کشتارگاه ها نمی خرد و در حال ورشکست شدن هستند.
وزارت َضد تولید و تجارت محور جهادکشاورزی در حال نابودی مرغداری و گاوداری کشور است.
تنها راه برون رفت از این مشکل گرانی و ورشکست شدن تولیدکنندگان قطع یارانه ها از دلالان واردکننده رانت خوار، عدم دخالت جهادکشاورزی در قیمت گذاری گوشت و مرغ و شیر و انتقال یارانه های غیر نقدی به سرپرستان خانوارها در قالب کارت کالابرگ الکترونیک است!