کد خبر: ۴۸۱۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
 

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ‌ ۱۸ هزار راس دام زنده امروز ۲۸ اسفندماه وارد بندر چابهار می شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «‌احمدعلی موهبتی» افزود: با رایزنی های انجام شده به منظور تامین گوشت قرمز مورد نیاز کشور محموله‌های دام زنده به صورت مستمر از طریق مرزهای استان وارد و پس از کشتار در کشتارگاه های سطح استان، بسته بندی و به مرکز کشور ارسال می شود.

وی تصریح کرد: روزانه ۸ هزار راس دام در کشتارگاه های استان کشتار می شود.

استاندار گفت: ورود دام زنده به بندرچابهار بستر مناسبی برای اشتغال ایجاد کرده است، به طوری که از مرحله تخلیه و نگهداری این دام ها تا مرحله کشتار و بسته بندی نیازمند به کارگیری نیروی انسانی زیادی است و افراد زیادی در این زمینه مشغول بکار شده اند.

وی افزود: در ۲۴ اسفندماه نیز نخستین محموله دام سبک و زنده به تعداد ۴۷ هزار و ۸۰۰ رأس وارد بندر چابهار شد.

‌موهبتی اضافه کرد: علاوه بر این در روزهای اخیر ۳ هزار و ۵۰۰ دام سبک و ۲ هزار و ۱۵۰ نفر شتر نیز به صورت زمینی از طریق مرزهای استان وارد شده است‌.

وی عنوان کرد:  ۱۸ هزار و ۷۴۰ راس دام سنگین از مرزهای استان وارد شده که از این تعداد ۱۱ هزار راس در طول سال و ۷ هزار و ۷۴۰ راس در روزهای اخیر وارد شده است‌.

این مقام افزود: با پیگیری ها و تلاشهای انجام شده برای برخورداری مردم استان سیستان و بلوچستان از گوشت تنظیم بازار، ۱۰ هزار راس دام سبک نیز برای مصرف استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافته و سهمیه هر شهرستان نیز مشخص شده که در چند روز آینده توزیع خواهد شد.

وی عنوان کرد: اراده دولت و مسئولین استانی تعدیل و شکستن قیمت گوشت در سطح استان و کشور است و مجموعه متولیان استانی در تلاشند تا گوشت را با قیمت متعادل به دست مصرف کنندگان برسانند و دغدغه های مردم را برای تامین نیاز شب عید کمتر کنند.

وی گفت: در توافقات انجام شده قرار است ۶۰۰ هزار راس از مبادی مختلف با ارز دولتی توسط واردکنندگان دام وارد شود و پس از کشتار و بسته بندی به نرخ ارائه شده از سوی ستاد تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شرکت‌های تعاونی به دست مصرف کنندگان برسد.

 
 
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۸
0
0
در صورتی که واردات دام ها با ارز آزاد غیر دولتی انجام شود و بلافاصله در بندر دورافتاده چابهار کشتار شوند و هم زمان دولت گوشت گران بدون مشتری داخلی را در قالب کارت یارانه الکترونیک به سرپرستان خانوارها اختصاص دهد و نیز گوشت و دام های اخته مازاد دامداران اجازه صادرات داشته باشد، هم مشکل لزوم تامین نیازهای پروتئینی مردم با قیمت ارزان برطرف خواهد شد و هم مشکل خطر روزافزون ورشکستگی دامداران به دلیل عدم خریداری دام های شان توسط کشتارگاه ها و قصابی های بدون فروش مانده ناشی از گرانی شدید گوشت حل خواهد شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۴
0
0
باید همه دام ها پلاککوبی بشن
نظر شما
ادامه