تامین واکسنهای با کیفیت یک نوع پشتیبانی از تولیدات دامی همراه با کاهش هزینه های تولیدی می باشد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، «دکتر علیرضا رفیعی پور» رئیس سازمان دامپزشکی کشور در سفر خود با استان آذربایجان غربی از حمایت های سازمان دامپزشکی کشور از افرادی که در حوزه تولیدات واکسن های دام و طیور سرمایه گذاری می کنند، خبر داد.
وی افزود: اتکای اصلی صنعت دامپروری و دامداری کشور به واکسنهای تولید داخل کشور است که با بهرهبرداری و توسعه تولید در چند کارخانه واکسن سازی داخلی در سال ۹۸ این موضوع تقویت گردیده است.
دکتر رفیعیپور با بیان اینکه تامین واکسنهای با کیفیت یک نوع پشتیبانی از تولیدات دامی همراه با کاهش هزینه های تولیدی می باشد، اضافه کرد: هماکنون کشور ما علاوه بر اینکه در تامین واکسنهای دامی با مشکلی مواجه نیست بلکه توانسته است به موفقیتهای خوبی در زمینه تولید انواع واکسنهای دامی دست یابد.
وی گفت: در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد واکسن های دامی در داخل کشور تولید می شود که از بیشرفت خوبی برخوردار است و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به اینکه در بحث واکسن های طیور در حال حاضر ۶۰ تا ۶۵ درصد واکسن ها وارداتی بوده و از حمایت های سازمان دامپزشکی کشور از افرادی که در حوزه تولیدات واکسن های طیور سرمایه گذاری می کنند خبر داد.
دکتر رفیعی پور در خصوص حمایت این سازمان از تولیدکنندگان واکسنهای دام و طیور اظهار داشت: سازمان دامپزشکی در راستای حمایت از سرمایه گذران در بخش تولیدات واکسن های دام و طیور، با توجه به مسئولیت و رسالتی که دارد با تدابیری صورت گرفته است سعی در تسهیل روند صدور مجوزها لازم برای سرمایه گذارانی که در این بخش سرمایه گذاری می کنند، است.
وی اظهار داشت: دولت سالانه بیش از ۴۳۰ میلیون یورو برای تامین ارز، تسهیلات، مواد اولیه و تجهیزات به تولیدکنندگان این حوزه کمک میکند که در صورت نیاز این مبلغ افزایش خواهد یافت.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اقداماتی که توسط سازمان دامپزشکی کشور در حوزه قرنطینه، کنترل و نظارت بر بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی، کنترل و پیشگیری از بیماری های دامی انجام گرفته است، از کاهش ۳۰ تا ۷۵ درصدی بیماری های دام و طیور و آبزیان در کشور خبر داد و گفت: این امر نشان دهنده کنترل گسترده و اقدامات پیشگیرانه موثر توسط 7 هزار نیروی حاکمیتی و 31 هزار نیروی بخش غیردولتی در کشور می باشد تا مردم کشورمان بتوانند از مزرعه تا سفره فرآورده خام دامی سالم و باکیفیت را با آرامش خاطر و خیال آسوده مصرف کنند.