کد خبر: ۵۲۶۳۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
 

مدیرکلی یزدی که به جلسات خبری نور می‌بخشد.

مدیرکل قرآنی یزدی گفت: در دنیای امروز که ظلمت جاهلیت مدرن دنیا را فرا گرفته، تنها راه برون رفت و نجات جوانان تمسک به قرآن و اهل بیت (ع) به عنوان چراغ‌های راهنما، است .

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایکنا، یکی از مدیران کل استان یزد که افتخار بیش از ۴۰ سال مانوس بودن با قرآن را دارد و در نشست‌های خبری و یا نشست‌های اداری به جلسات نور بخشیده و تلاوت قرآن را اجرا می‌کند و این در حالی است که مدیرکل قاری در استان یزد به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‌رسد لذا ۱۴ مهرماه، روز دامپزشکی بهانه‌ای شد تا با این مدیرکل قرآنی یزدی که اهل شهرستان بهاباد است، به گفت‌وگو بنشینیم.

آغاز انس با قرآن در خردسالی

«دکتر علی اکبر حدادزاده» مدیرکل قرآنی استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا یزد فعالیت قرآنی خود را مدیون پدر و مادر و علاقه وافر خانواده به ائمه اطهار (ع) دانست و اظهار کرد: فعالیت بنده در زمینه قرآن از سن کودکی و با توجه به حضور یک روحانی که در یکی از مساجد بهاباد کلاس قرآن را برپا می‌کرد، آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه با توجه سن کم توان روخوانی قرآن را نداشتم و این محدودیت سنی برای بنده در نظر گرفته می‌شد افزود: با اصرار در این کلاس حضور یافتم و خوشبختانه این علاقه به قرآن از همان زمان در من وجود داشت.

حدادزاده ادامه داد: در زمان تحصیل و در سال سوم دبستان که تدریس کتاب قرآن آغاز می‌شد و به صورت زیبا و جذاب طراحی شده بود خود به خود دانش‌آموز را به سمت این کتاب جذب می‌کرد البته به دلیل علاقه ذاتی و استعدادی که در خردسالی در بنده نهادینه شده بود، سرکارخانم بهابادی که معلم اول تا سوم آن زمان بودند و فردی متدین و علاقه مند به مسائل مذهبی، دانش آموزان را برای حضور در محافل و مجالس مورد تشویق قرار می‌دادند و حتی فضای مذهبی در کلاس ایجاد کرده بودند یک روز در کلاس از دانش آموزان خواستند قرآن را با صوت تلاوت کنند که بنده داوطلب شدم.

تلاوت تقلیدی به سبک کافی

این مدیرکل قرآنی گفت: با توجه به اینکه آن زمان دبیرستان در بهاباد وجود نداشت و باید تحصیل در این مقطع در یزد گذرانده می‌شد، اخوی بنده در یزد مشغول به تحصیل بودند و گاهی که به بهاباد می‌آمدند نوارهای کافی را ضبط و ما در منزل گوش می‌کردیم و ایشان با لحن خاصی روضه را شروع می‌کردند و با توجه به اینکه بنده قرآن را به صورت تخصصی فرا نگرفته بودم از ایشان تقلید و به این سبک قرآن را در کلاس تلاوت کردم که مورد تشویق معلم قرار گرفتم و این آغازی بود بر تلاوت قرآن بنده.

حدادزاده با اشاره به اینکه آن زمان این معلم با ایجاد فضای مناسب و در خور شان باعث جذب دانش آموزان به قرآن شد بیان کرد: به نظر بنده اگر بخواهیم مسئله آموزش و پرورش در کنار هم دیده شود، باید گزینش‌های خوبی صورت گیرد تا معلمان با استعداد دینی و پرورشی در مدارس بویژه دوره دبستان فعالیت داشته باشند.

پیامی برای جوانان امروزی

وی گفت: سال ۶۲ با مدرک سیکل برای ادامه تحصیل به یزد آمدم در کلاس‌های استاد میرزازاده در محل مسجد امیرچقماق حضور یافتم و بدین نحو کم کم وارد بحث تخصصی تجوید و قرائت قرآن شدم و این توفیق از طرف خداوند به من اعطا شد.

حدادزاده با اشاره به اینکه در دوران تحصیل در دانشگاه شیراز رتبه برتر قرائت در سطح دانشگاه و رتبه دوم تجوید در سطح استان فارس را کسب نمودم اظهار کرد: هر چه در زندگی دارم از قرآن است و این می‌تواند پیامی باشد برای جوانان که قرآن را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

وی اذعان کرد: در دنیای امروز که ظلمت جاهلیت مدرن دنیا را فرا گرفته است تنها راه برون رفت و نجات جوانان تمسک به قرآن و اهل بیت (ع) به عنوان چراغ‌های راهنما هستند.

تشکیل اولین کلاس‌های صوت و لحن در بهاباد

وی با اشاره به تشکیل اولین کلاس‌های صوت و لحن در بهاباد گفت: در تابستان که تعطیلی دانشگاه‌ها یا مدارس بود، در کانون پرورشی شهید بهشتی بهاباد، کلاس‌های قرآنی را برپا می‌کردیم و شاگردان زیادی در این کلاس‌ها شرکت می‌کردند.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد همچنین با اشاره به برپایی محافل شبی با قرآن و استقبال مردمی گفت: برای برگزاری این محافل همه دستگاه‌ها ما را همراهی می‌کردند و با دعوت از قاریان برجسته این مجالس را گرم و پابرجا نگه می‌داشتیم. 

شکل‌گیری گروه تواشیح دانش آموزی

وی با اشاره به شکل‌گیری گروه تواشیح دانش آموزی نیز بیان کرد: در یکی از این محافل این گروه تواشیح اجرایی داشتند و آن چنان مورد توجه قرار گرفت که مبلغ زیادی از طرف خیری برای خرید لباس به گروه اهدا شد و نهایتا دارالقرآن خاتم الانبیا پایه گذاری شد که به دلیل مشغله کاری خارج از بهاباد دیگر توفیق همراهی را نداشتم ولی از دارالقرآن‌های موفق در شهرستان است و هم اکنون ساختمان جدید آن در حال احداث است.

این فعال قرآنی با اشاره به اینکه هم اکنون قرآن مورد غفلت واقع شده بیان کرد: در صورتی که قرآن در جامعه نهادینه شده و دستورات قرآنی وعمل به آن در اولویت باشد در رفع مشکلات کنونی تاثیر بسزایی خواهد داشت و گره‌های بسیاری را در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و اجرایی باز می‌کند.

توصیه‌ای برای رونق محافل و مسابقات قرآنی

حدادزاده افزود: در زمینه قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه باید بیش از این هزینه شود چرا که کودکان که توانایی درک ابعاد معنوی قرآن را ندارند باید از طریق مشوق‌های قابل درک مانند جوایز ارزنده مورد تشویق قرار گرفته و بودجه‌های قرآنی مناسب و درخور شان قرآن از طرف متولیان امر در نظر گرفته شود و مسابقات با رنگ و بوی قرآنی و تشویقی برای کودکان ما باشد البته درست است کسی که در زمینه قرآن قدم می‌گذارد برای رضای خدا وارد این موضوع شده ولی باید همه جوانب در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: در صورت بروز این اتفاق با رونق کلاس‌های قرآنی و محافل و مسابقات روبرو خواهیم شد چرا که آن فرد متوجه می‌شود جامعه برای فعالیت‌های قرآنی او ارزش قائل است و باعث ایجاد انگیزه شده و قرآن در جامعه و محافل پررنگ‌تر خواهد شد البته این موارد همه مقدمه است و امیدوارم عمل به قرآن و پیاده کردن دستوارت آن در کار و زندگی باعث خیر و برکت برای جامعه باشد.

مشکلات کنونی برای نهادینه کردن قرآن

این قاری قرآن با اشاره به مشکلات کنونی برای نهادینه کردن قرآن گفت: تربیت فرزند در زمان ما آسان‌تر بود چرا که در فضای خانواده سالم فرزندان بدون دغدغه رشد و تعالی پیدا می‌کردند و تاثیرگذاری جامعه بر روی کودکان بسیار محدود و قابل ترمیم در فضای خانه بود. اما در عصر کنونی با توجه به بمباران تبلیغاتی دشمنان از طرق مختلف و تغییر ذائقه کودکان و نوجوانان توسط ماهواره‌ها، اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، فرزندان ما متاثر از این موارد شده و تحت تاثیر انواع و اقسام فرهنگ‌ها هستند و این تربیت فرزند را به نوعی با مشکل مواجه می‌کند و باید در تربیت اسلامی و مذهبی کودکان، تلاش مضاعفی صورت گیرد تا تاثیر شبیخون فرهنگی دشمن بر روی فرزندان ما خنثی و مسائل مذهبی پررنگ‌تر شود.

حدادزاده افزود: این فضا به نحوی است که فرزندان ما در حالی که در کنار ما نشسته‌اند ولی متاثر بازی‌های رایانه ای و شبکه‌های مجازی در عالمی دیگر در حال سیر هستند و حتی والدین متوجه این مهم نمی‌شوند لذا در صورتی موفق به مهار این تهاجم می‌شویم که تلاش‌های متولیان و خانواده‌ها همسو و در جهت تعالیم قرآنی قرار گیرد و با این روش قطعا کشور در سایه قرآن و اهل بیت (ع) بیمه خواهد شد.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۸
0
0
احسنت و درود بر آقای دکتر حدادزاده عزیز
نظر شما
ادامه