حکیم مهر: مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: به طور کلی ۳۸ کشتارگاه طیور در ۱۴ استان کشور موفق به کسب رتبه A و A+ از سوی این سازمان شدند .
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر سامد برومندفر» در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: از ۲۲۰ کشتارگاه صنعتی طیور در کشور ۵۷ واحد دارای امکانات و تجهیزات پیشرفته مناسب بهداشتی برای تخلیه اتوماتیک امعا و احشا داخلی بدن مرغ وجود داشت اما به دلائلی بسیاری از این تجهیزات بلااستفاده مانده بود .
وی اظهارداشت: امسال طرحی ایجابی، تشویقی و انگیزشی به نام «ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ» در کشور برنامه ریزی شد تا بتوان از این امکانات و تجهیزات پیشرفته موجود به نحو احسن استفاده کردبه شکلی که خروجی محصول نهایی این کشتارگاه ها -مرغ کامل یا قطعه بندی - از کیفیت بهداشتی بسیار مطلوبی برخوردار باشد .
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: پس از تیر ماه سال جاری از مجموع ۵۷ کشتارگاه طیور تاکنون ۳۸ کشتارگاه وارد مدار کیفی سازی و موفق به دریافت رتبه A و A+ شدند که از این تعداد هفت واحد رتبه A+ و بقیه دارای رتبه A هستند .
وی در ادامه افزود: این ۳۸ کشتارگاه طیور در ۱۴ استان کشور پراکنش دارد .
برومند فر اظهارداشت: تمامی محصولاتی که از کشتارگاه ها خارج می شود تحت نظارت سازمان دامپزشکی و مورد تائید است .
وی به رادیو اقتصاد توضیح داد: شش ماه به تمامی کشتارگاه های کشور فرصت داده شد که شرایط خود را با این طرح وفق دهند .
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ بصورت یک طرح ملی از تیرماه امسال در کشور آغاز و فاز دوم طرح نیز از یکم دی ماه سال جاری شروع بکار خواهد کرد .
وی در ادامه افزود: تمامی واحدهای کشتارگاهی طیور از یکم دی ماه سال جاری موظفند مرغ را پس از کشتار براساس لوگوی رتبه بندی سازمان دامپزشکی کشور یعنی B ، A و A+ به بازار مصرف عرضه کنند .
برو مند فر به رادیو اقتصاد یادآورشد: واحدهای کشتارگاهی که این ضوابط و مقررات را رعایت نکنند طبق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد .