کد خبر: ۵۷۴۲۵
تعداد نظرات: ۲۹ نظر

در چهار آیه از قرآن کریم خوردن گوشت خوک به صراحت تحریم شده است و مسلمانان همواره از آن پرهیز کرده اند. در عین حال در بسیاری از کشورها گوشت خوک یک کالای پرفروش و رایج بازار است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ناطقان، استفاده از خوک به عنوان غذا تاریخچه ای چندین هزار ساله دارد به طوری که مصرف گوشت خوک در بین یهودیان نیز ممنوع بوده است و یکی از غذاهای حرام در شریعت موسی (ع) است.

در انجیل حضرت عیسی (ع) نیز گناهکاران به خوک تشبیه شده اند. و در ضمنِ داستانها، خوک به عنوان مظهر شیطان معرفی شده است.

با این همه تاکید از طرف ادیان الهی، هنوز مصرف این ماده غذائی در برخی از نقاط دنیا (با وجود اثبات ضررهای جسمی و روحی آن) رواج دارد.

در کشورهای اسلامی در اثر مبارزه جدی اسلام گوشت این حیوان مصرف نمی شود و لذا پیامدهای بهداشتی آن نیز مشاهده نمی شود. اما در کشورهای غربی (اروپا و آمریکا) این ممنوعیت اعمال نمی شود. ولی با این حال بسیاری از مردم از مصرف آن دوری می گزینند. در برخی کشورها مثل برخی قسمتهای روسیه در اثر شیوع بیماری های وابسته به خوک (کرم ترکین- ترشین) مصرف گوشت آن را ممنوع اعلام کرده اند.

احکام:

در شریعت اسلام در مورد خوک چند حکم صادر شده است:

اول: خوردن گوشت آن حرام و ممنوع و گناه است.

دوم: خوردن شیر خوک حرام است.

سوم: خوکی که در خشکی زندگی می کند حیوان نجسی است که پاک نمی شود.

چهارم: اگر خوک از ظرف، چیز روانی بخورد یا آن را بلیسد ظرف را با آب هفت بار بشویند.

پنجم: خرید و فروش خوک جایز نیست. (چون عین نجس است).

حکمت ها و اسرار علمی:

در مورد فلسفه حرمت گوشت و نجاست خوک از دو جهت می توان سخن راند:

اول: تاثیرات سوء روانی، معنوی و اخلاقی. برخی از مفسران می نویسند:

"خوک حتی نزد اروپائیان که بیشتر گوشت آن را می خورند سمبل بی غیرتی است. و حیوانی کثیف است خوک در امور جنسی فوق العاده بی تفاوت و لا ابالی است و علاوه بر تاثیر غذا در روحیات که از نظر علم ثابت است، تاثیر این غذا در خصوص لا ابالی گری در مسائل جنسی مشهود است."

یکی از نویسندگان می نویسد:

"خوک غیرت ناموسی ندارد (نقطه مقابل خروس است) و دیوثی می کند و جفت خود را در معرض استفاده خوک های نر دیگر قرار داده، از این عمل علاوه بر آنکه باک ندارد لذت هم می برد و این صفات و اخلاق او در گوشتش تاثیراتی دارد. از این جهت اشخاصی که تغذی به آن می کنند همان صفات و اخلاق رذیله را پیدا می کنند. و این در حالی است که غیرت از صفات کمال الهی است و در اسلام بر صفت غیرت تأکید شده است و غیرت نسبت به دین و ناموس از صفات انبیاء و ائمه طاهرین و مؤمنین است."

دوم: ضررهای بهداشتی:بیماریهایی که توسط خوک به انسان منتقل می شود به دو دسته تقسیم می شود:

الف- بیماریهایی که از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوک است

اسهال خونی: در امعای خوک انگلهایی به نام بالانتی دیوم Coli Balantidum زندگی می کنند که از أهم منابع انتشار این بیماری در سرتاسر جهان است.

یرقان عفونی (بیماری وایل): این بیماری از طریق آب های آلوده به ادرار خوک، سگ یا موش به انسان منتقل می شود. منبع ابتلاء به یرقان عفونی ازنوع Romana فقط خوک است.

انتامیب هیستولتیک Entameba Hiszdgtica :که انسان را به اسهال آمیبی مبتلا می نماید و خوک نقش ناقل این میکروب را به انسان ایفا می کند.

بیماری شبه باد سرخ Ergpeloid :حیوانات زیادی و از جمله خوک به آن مبتلاء می گردند و از طریق این حیوانات به گروه خاصی از انسانها از قبیل قصاب ها، دبا غ ها و ماهی فروشان منتقل می گردد. که در انسان به صورت لکه های سرخ و دردناک توأم با سوزش شدید روی دست ها ظاهر می شود.

میزان چربی و اسید اوریک موجود در گوشت خوک خیلی زیاد است و به همین دلیل در ابتلاء به بیماریهای بسیاری نقش دارد که از جمله آنها می توان از بیماری تصلب شرایین- دردهای مفصلی و مسمویتها، نام برد.

خوک از خوردن چیزهای پلید و کثافات حتی مدفوع خود، باک ندارد. و لذا معده خود را لانه انواع و اقسام میکروب های امراض قرار داده و از آنجا به گوشت و خون و شیر آن سرایت می کند.

و شاید حکمت اینکه در شریعت اسلام دستور داده شده است که ظرف آبی را که خوک از آن چیز روانی خورده یا لیسیده است هفت بار بشوئیم همین مطلب است. یعنی تماس مداوم و بی پروای خوک از طریق دهان یا کثافات موجب آلودگی زیاد آن است. و لذا دو مرتبه آب ریختن در رفع آن کفایت نمی کند.

ب: بیماریهایی که تنها علت آنها خوردن گوشت خوک است:

1ـ کرم کدوی خوک Taena Solium :طول این کرم 2-3 سانتی متر بوده و دارای آ لت مکیدن و قلاب است. لارو این کرم سیستی سرک Sgsticrecus Cellulosac نام دارد و در عضلات و مغز خوک یافت می شود. انسان با خوردن گوشت و یا مغز خام خوک به آن مبتلا می شود. و دچار نارسائی هایی در دستگاه گوارش می گردد. (مثل کم اشتهایی- احساس درد- اسهال و یا یبوست) این بیماری که بصورت گسترده ای در جهان منتشر شده در کشورهای اسلامی که گوشت خوک مصرف نمی کنند، به ندرت دیده می شود.

یکی از بیماریهایی که توسط کرم کدو به وسیله گوشت خوک به انسان منتقل می شود مرض لادرری Ladrerie است. این بیماری در شهرهای مسیحی نشین فراوان یافت می شود. اما در بین مسلمانان و یهودیان که از خوردن گوشت خوک احتراز می کنند به کلی پیدا نمی شود.

2- تری شینوز Trichinella Spiralis :عبارت است از یک کرم ریز به طول 3-5 میلی متر و از طریق خوردن گوشت خوک خام یا نیم پز وارد بدن انسان می شود. آثار این کرم در بدن انسان عبارت است از:خراشیدن و ا لتهاب جداره امعاء- پیدایش جوشها و دملهای پراکنده در تم ام بدن- تخم گذاری در عضلات انسان همراه با درد شدید عضلات و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا- گاهی در اثر فلج شدن عضلات تنفسی و یا قلب منجر به مرگ می شود که تا کنون درمانی برای این حالت بدست نیامده است و کم

خونی و سرگیجه و تب های مخصوص از جمله آثار آن است.

دلیل حرام بودن گوشت خوک

برخی نویسندگان از این کرم در فارسی با نام «ترکین» و «ترشین» یاد کرده و می نویسند:

کرم ترشین تنها به وسیله گوشت خوک به انسان منتقل می شود و به ماهیچه های بدن نفوذ کرده و به آسانی از بین نمی رود. و یک گرم گوشت خوک ممکن است هزارها عدد از این کرم همراه داشته باشد. و یک ترشین ماده تقریبا 1500 کرم جوان می زاید. این کرم می تواند به قلب نیز نفوذ کرده، تولید سکته های قلبی نماید. پختن گوشت، این کرم ها را نابود نمی سازد زیرا وقتی گوشت را حرارت می دهند، مواد سفیده ای گوشت، منقعد می شود و کرم در وسط این اجرام منعقده از آسیب حرارت مصون می ماند. این قسمت های منعقده که کرم ها را در وسط خود محفوظ کرده اند، در معده حل نمی شوند و به روده ها می روند.

ترکین که داخل معده می شود هیچ دوای کرم کش یا "ورمیفوژی" قادر به دفع آن نیست. کرم ترشین در یک ماه پانزده هزار تخم ریزی می کند و در یک کیلو گوشت خوک ممکن است 400 میلیون نوزاد این کرم باشد. این کرم اولین بار توسط یک نفر انگلیسی به نام « سرجیمز پاژت » در سال 1835 میلادی کشف شد.این بیماری در تمام دنیا به ویژه آمریکا و کانادا و اروپا شیوع دارد ولی در کشورهای اسلامی به دلیل حرام بودن مصرف گوشت خوک بسیار نادر است.

3ـ گوشت خوک ثقیل الهضم است و معده را سخت در زحمت می اندازد. در اثر خوردن گوشت خوک اغلب سمّیّتی به وجود می آید که در اصطلاح علمی آن را « بوتولیسم » می گویند.

«دکتر سید الجمیلی» و «دکتر صادق عبدالرضا علی» و «دکتر حمید النجدی» و «محمد کامل عبد الصمد» و «العمید الصیدلی عمر محمود عبدالله» و «سید جواد افتخاریان »نیز در کتابهای خود به آثار طبی مشابهی برای گوشت خوک اشاره می کنند.

بررسی:

در اینجا تذکر چند نکته لازم است:

1ـ یکی از برکات ادیان الهی برای بشریت جلوگیری از مبتلا شدن انسانها به بیماری ها و ناراحتی های جسمی و روحی است.

ممنوعیت خوردن گوشت خوک و نجاست آن توسط ادیان الهی یکی از معجزات علمی ادیان است چرا که این حکم در شرایطی صادر شده که هنوز بشر به اسرار علمی و ضررهای بهداشتی خوک پی نبرده بود. و تنها پیروان ادیان الهی (مثل اسلام و یهود) این حکم را به صورت تعدی پذیرفته و عمل می کردند. و از ضررهای خوک بدور ماندند.

اما همیشه کسانی بوده و هستند که با وجود علم و اطلاع از ابزار علمی و بهداشتی احکام الهی دست به اقدام می زنند و با آلوده شدن به این امور زندگی خود و دیگران را به خطر می اندازند.

2ـ ممنوعیت گوشت خوک که در قرآن کریم مطرح شده است اعجاز علمی انحصاری این کتاب آسمانی نیست چرا که این مطلب در کتب آسمانی قبلی مطرح شده بود. بلی این مطلب به عنوان اعجاز علمی برای انبیاء الهی مطرح می شود چرا که در شرایطی حرمت و نجاست خوک را مطرح کرده اند که بشریت هنوز همه ضررهای بهداشتی و معنوی آن را کشف نکرده بود.

3ـ همانطور که در مورد مردار بیان شد، این ضررهای معنوی و بهداشتی گوشت خوک تنها می تواند حکم و فلسفه حکم حرمت و نجاست آن را بیان کند و نمی تواند علت انحصاری آن احکام را بیان کند چرا که در قرآن کریم تصریح به این علت نشده و از طرف دیگر با پیشرفت علوم پزشکی ممکن است اسرار جدیدی کشف شود که مصالح و مفاسد تازه ای را در مورد این احکام روشن نماید.

برخی از ضررهای بهداشتی که در مورد گوشت خوک گفته شد قابل نقد است چون ممکن است کسی بگوید که ما خوک را در شرایط بهداشتی و به دور از این میکروب ها و عوامل بیماری زا پرورش می دهیم و سپس گوشت آن را از آلودگی ها (با روش های مختلف مثل حرارت بالا یا انجماد) دور می سازیم و در آن صورت علتی برای حرمت آن وجود ندارد. مگر آنکه به طور قطعی اثبات شود که کرم ترشین تحت هیچ شرایط در گوشت خوک از بین نمی رود.

در مورد تاثیر گوشت خوک در مسائل روانی و روحی (مثل بی غیرتی) نیز باید گفت که این فقط یک حدس قوی است و هنوز از طریق منابع مستقل علمی تایید نشده چون در معرض تجربه در شرایط کنترل شده علمی قرار داده نشده است.

نتیجه: پس این ضررهای بهداشتی و اخلاقی فقط می تواند به عنوان فلسفه و حکمت حکم - نه علت انحصاری آن- مطرح شود. و هنوز باید منتظر کشفیات جدید علمی در این باره باشیم.

 

انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
ناشناس
|
Finland
|
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
16
14
ناامیدمان کردی حکیم
پاسخ ها
هومن
| Philippines |
۰۵:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
شریعت مقدس اسلام برای تمام احکام صادره دلیل منطقی دارد که علم و دانش بشری پس از مدتها پی به علمی و منطقی بودن آن دستور می برد.در مورد مطلب فوق هم علاوه از ایرادات بهداشتی که ذکرش رفت جای شکی در آن نیست. در مورد بی غیرتی که شما بدان معترض گشته اید عارضم خدمتتان که اخیرا دانشمندان بحثی بنام در هم تنیدگی کوانتومی مطرح نموده اند که تمام ذرات عالم دارای تاثیرگذاری متقابل بر هم هستند در ابعادی که فراتر از تصور ماست! هر مولکولی که بعنوان غذا وارد بدنمان می گردد بسته به ارتعاش آن می تواند جسم و روح و روانمان را تحت تاثیر قرار دهد.مثال بارز آن مطالعه دانشمندان ژاپنی در مورد کریستالهای مولکول آب و تاثیر دعا(ارتعاشات مثبت ) و نفرین(ارتعاشات منفی) بر آن و تاثیر ان بر موجودات زنده است.
که یکی هست و هیچ نیست جز او
وحده لا شریک الا هو!
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
مگرنمیدانی بنده خدا خودم شیطان است پس شما فکرکن داری گوشت شیطان میخوری پس خوک گوشت لذیذی دارد ولی حرام است.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۲:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
5
16
اصولا گوشت خوک در غیاب گوشت های با کیفیت نظیر گوساله و گاو و گوسفند و بدنبال قحطی های وسیع در اروپا و همه چیز خواری این اقوام و تعداد بسیار زیاد گرازهای وحشی به دلیل پوشش گیاهی مناسب در سالهای بسیار دور ، وارد فرهنگ غذایی این کشور ها شد .
همچنانکه پیتزا در ایتالیا غذای فقرا بوده و امروز به نماد مدرنیته تبدیل شده .
وسعت مصرف یک ماده غذایی در جهان ، تابع مولفه های بسیاری هست و الزاما دال بر کیفیت آن نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
10
25
انتشار چنین مطلبی با این ادبیات غیر علمی و ملا مکتبی، آن هم از یک خبرگزاری اختصاصی که جامعه هدفش افراد علمی هستند، بسیار بعید بود. در نجاست و حرمت خوردن گوشت خوک، بنا بر نص صریح قرآن شکی نیست، ولی بستن دلایل بی اساس و عامیانه و برگرفته از پیام های فورواردی شبکه های اجتماعی، که تک تک آن ها قابل نقد و حتی رد شدن است، نه تنها کمکی به اثبات این ادعاها نمی کند، که حتی می تواند موجب وهن شریعت نیز گردد.
شما به عنوان یک رسانه تخصصی باید به جامعه هدفتان توجه بیشتری داشته باشید و آنچه در منبر و مکتب گفته می شود در اینجا نشر ندهید.
در انتها به ذکر کلید واژه هایی برای رد مطالب درج شده بسنده می کنم، کلید واژه هایی همچون همجنس گرایی در گاوها، استفاده از روش های تلقیح مصنوعی در بیشتر گاوداری ها، بیماری های با منشأ مشترک در گاو و خوک مثل اسهال های عفونی و بوتولیسم، انگل هایی به مراتب خطرناک تر از تریشین در گاو ها مانند سیستی سرکوس بویس و ...
پاسخ ها
جواد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
بهتره بدونید اسلام در مورد گوشت گاو هم توصیه به استفاده حداقلی و آن هم با اسرار بر پخت کامل و همراه با مصلح مناسب
در احادیث آمده درشیر گاو شفا و در گوشت آن مریضی بسیار و گوشت گوسفند شفا و شیر آن بهتر است زیاد مصرف نشود
کیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
6
21
با این مطالب غیر علمی و زرد که در وبسایت خود می گذارید بهتر است واژه تحلیلی را از سرتیتر آن بردارید!
در حرام بودن گوشت خوک شکی وجود ندارد اما این گونه استدلال ها در توجیه حکم دینی آن فقط در کانال ها و گروه های تلگرامی و واتساپی دیده می شود.
به نظر می رسد که نظارت علمی بر محتوای مطالب بارگذاری شده در وبسایت شما وجود ندارد!
باران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
2
19
از منظر دین اسلام و به استناد نص صریح خوردن گوشت خوک حرامه اما دلایل مطرح شده در این متن خیلی استوار نبود.حکیم جان در انتشار اخبار و مقالات دقت بیشتری لحاظ بفرما.
علی لطیفی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
6
14
اگر اسلام گفته حرام هست قطعا دلیل علمی داشته ولی این بنده خدا که متن رو نوشتن گاوداری رفتن؟گاوعلایق همجنس گرایانه داره در هردوجنس هم در گله مشهود هست پس خوردن گوشت گاو هم باید حرام باشه
پاسخ ها
جواد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
اولا گوشت گاو هم در اسلام حرام نیست ولی توصیه فراوان به منع مصرفش شده حتی تب سنتی هم منع شدید گوشت گاو میکنه برای سردی شدیدی مه به بدن میده ومن گاوداری رفتم وهمجنسبازی گاو ندیدم
اتفاقا این مطلب شماست که تنها منبعش تحقیقات گروههای مدافع همجنس بازی هست برا علنی و ذاتی نشان دادن همجنس بازی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
12
2
خوب بود
پریسا فولادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
13
20
اگر از یک سایت مذهبی و یا از یک مبلغ مذهبی این سخنان رو می شنیدیم، ایرادی نداشت چون آنها نان تبلیغ و داستان سرایی را می خورند.
اما شنیدن چنین مطلبی که هیچ پایه علمی ندارد از رسانه تخصصی حکیم مهر بسیار جای تأسف دارد.
در حالت عمومی گوشت خوک در سراسر جهان مصرف می شود و اگر ضرری داشت هیچگاه کشورهای توسعه یافته آن را مصرف نمی کردند.
بحث معنوی و بی غیرتی کاملا بحث سخیفی بود چون هیچ دلیلی برای اثبات آن وجود ندارد و صرفا از منبرها شنیده می شود.
بحث بیماریها نیز فقط مختص به خوک نیست؛ برای مثال گاو هم ناقل بیماری سل و تب مالت است. گوسفند هم ناقل تنیا ساژیناتا و تب مالت است... آیا باید گفت گوشت گاو و گوسفند ممنوع است و گوشت شان حرام است.
اگر خوک انگل دارد گاو گوسفند هم انگل دارد و راه چاره استفاده از داروهای ضد انگلی می باشد. بروید یک آمار از مصرف سالانه داروهای ضد انگلی در کشور بگیرید سالانه میلیون ها لیتر شربت و و قرص و ... داروی ضدانگلی در ایران مصرف می شود آیا برای خوک است؟ خیر. برای گاو و گوسفند و پس می توان برای خوک نیز مصرف کرد.
التماس تفکر
پاسخ ها
جواد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
آیا مصرف الکل و سیگار و محصولات تراریخته و بوتاکس و.... مضر هست یا نه؟
این اقلام که ضررشون رو هر بچه ای میدونه برا چی در کشورهای به اصطلاح متمدن رواج فراوان دارد نکنه نمیدونن؟ پس دلیل مصرف عدم ضررشون نیست
بعد هم گوشت گاو و شیر گوسفند هم به شدت در احادیث منع شده از مصرفشون اگه یه تحقیق کوچیک بکنی به کلی حدیث و روایت از ائمه بر میخوری که در مورد گوشت گاو و شیر گوسفند رو منبع امراض میدونند و تاکید بر مصفر حداقلی همراه با پخت کاملشون دارند
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
اظهار نظر کسی که کمترین اطلاعی از آنچه در محافل مذهبی و منبرها مطرح می شود ندارد نشان از خودخواهی و نادانی است.
برخی افراد با یاد گرفتن چندتا واژه حداقلی و بظاهر علمی خود را صاحب نظر در همه چیز می دانند، بدانند که آنچه که در محافل مذهبی و منبرها مطرح می‌شود انتهای علم است. چرا؟
چون مطالب این مجالس یا برگرفته از قرآن است و یا احادیث معصومین که متصل به علم الهی بودند.
حال، سازنده و خالق هستی به پیچیدگی های زندگی تمام موجودات، عالم و واقف است یا کسانی که چند صباحی از علم محدود موجود بهره بردند و کسانی که حتی خالق خود را نمی شناسند که هیج جای ابراز وجود ندارند.
زیرا اینها آنقدر از دانش بی بهره اند که خودشان را نمی‌شناسند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
4
8
بهتره احکام جزمی رو با عقلی قاطی نکنید.
مبین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
4
5
سلام خدمت همکاران محترم . بنده اعتقاد دارم که پذیرفتن تعبدی این حرمت به مراتب بهتر از این استدلال های بی اساس میباشد . اینکه دلایل بی معنی را کنار هم ردیف کنیم چیزی جز تضعیف دین را سبب نمیشود . از حکیم مهر توقع میرود که از مطالب فاقد وجاهت علمی احتراز نماید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
14
12
درسته در کل گوشتخواری بهتر است که از بین برود، ولی این کار صدها سال زمان خواهد برد. در شرایط فعلی که اکثر مردم ایران کمبود پروتئین دارند استفاده از گوشت خوک بهترین گزینه است. چون با میزان بالای زاد و ولد خوک و رشد سریع در عرض چند ماه، چند برابر گاو بهره دهی دارد. اینکه چند بیماری و کرم در خوک میتواند وجود داشته باشد هم دلیل موجهی نیست. چون بیماریها و انگلهای گاو و گوسفند شاید بیشتر هم باشند.
پاسخ ها
جواد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
یا ایران زندگی نمیکنی یا اگه ایران هستی پس بی شک ...... تشریف دارین که این همه اضافه وزن در اکثر مردم رو نمیبینی
خو داداش ما پروتوئین میخوریم که چاقیم وگرنه با قارچ و سبزی که آدم 90 کیلو نمیشه
در مورد توصیه به مصرف خوک باس بگم نظرت چیه ....... هم بخوری پروتوئین داره
ku36
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
5
7
مسائلي در شريعت اسلام است كه هيچكس نتوانسته جوابي براي آنها پيدا كند خوردن گوشت سگ و خوك - استفاده از طلا وابريشم براي مردان - ديه زن نصف ديه مرد - حروف مقطعه در قرآن مجيد - البته ما قبولشان داريم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
اینکه شما جوابی برای آن ها پیدا نکرده ای دلیلی نمیشه که هیچ کس جوابی براشون پیدا نکرده، مثلا علت اینکه دیه زن نصف دیه مرد هست رو بخوام بگم شاید در نگاه اول به نظر بیاد که اسلام داره به مرد ارزش بیشتری میده ولی واقعیت اینه که وقتی یه مرد میمیره این دیه به همسرش میرسه که خب اونم یه خانمه، پس یه جورایی درواقع اسلام داره از زن حمایت میکنه، در خیلی از موارد دیگه اگه فقط سطحی به قضیه نگاه نکنیم و مثل بچه ها یه برداشت سطحی و سرسری نداشته باشیم و عمقی بریم درباره مسئله از جای درست و مطمئن اش نه چندتا سایت اینترنتی یا کانال بررسی کنیم می‌فهمیم که اکثر احکامی که اسلام داره واقعا حکیمانه هست
منتظر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
0
8
مقالات علمی پژوهشی معتبری در دنیا وجود دارن که مضرات جسمی استفاده از گوشت خوک را به اثبات رسانده اند، بهتر بود از این مقالات استفاده می کردید.هر چند در قرآن به صراحت خوردن گوشت خوک منع شده است.واز آنجایی که خداوند متعال بهترین راهنمای انسان به سوی کمال است وخالق ما انسان ها ست آنچه با فطرت ما ناسازگار باشد را منع کرده است.
ناشنا س
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۸
1
5
سلام دوستان روزتون بخیر منم هم موافقم که نباید مطلبی رو درج کنیم که برایش دلیل علمی نداریم از آنجایی که خداوند تمام وجودم رو خلق کرده نزدیک تر از ما به ماست پس باید اول تسلیم امر الاهی باشیم دوم تحقیق تفحص کنیم چون خداوند در قران فرموده در باره آیتم بیاندیشید تفکر و تأمل کنید ماتا حالا در مورد گوشت خوک ی مقاله کاملا از هر لحاظ برسی شده نداریم که به ان استناد کنیم واین احکام از طرف خدا به ما دستور شده فرقی نم کنه چه در تورات اول گفته باشد چه درقران دین واحد ما نیز تمام ادیان الهی رپ قبول داریم خدا در قرآن دینش رو کامل کرده پس این یک اعجاز الهی هست تا اینجا دوما دوستان شاید گوشت خوک در ژنوم انسان تاثیر داشته باشد از کجا معلوم در خال حاضر علم ثابت کرده که مشروب در ژنوم انسان تاثیر کذار هست یعنی بعضی وقتها یک بچه‌ی ناقص خلقه بوجود می‌آید شایداین نتیجه چند نسل قبل است که رعایت نکردن این ژن در نسل من نوعی جهش‌یافته و این نقص ب وجود آمده ما حق نداریم از چیزی که هیچ فهمی از ان نداریم در باره اش همدیگر رو سرزنش کنیم یا متهم کنین الان دوستان نظر دادن مه خوک از نظر تولید پروتئین خیلی صرفه اقتصادی بالا ی دارد خوب دیگه معلوم است که چرا در کشورهای اروپایی یا غیره تولید یا پرورش پیدا میکند یم عده سود کلان می‌برند اصلا هم سلامتی دیگران برایشان مهم نیست من خودم شخصا اکر قرار باشد گوشت نخورم حاضر نیستم که گوشت حرام بخورم هر چقدر هم میکروب زدایی شده باشد اعتقاد دارم کع اکر راهکاری داشت خدا انرو بیان میکرد نه اینکه مطلق حرام اعلام کند دوستان ممنونم از مطالب شما دوستانی که محقق هستند لطفاً یافته های خود رو در سایت قرار دهید که ماهم استفاده کنیم و فهم ما بدرقه راه شماست متشکرم
سایه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
1
1
من چند دقیقه پیش همین مطلب دو در یک سایت مذهبی خوندم.دیدم حکیم مهر هم در این مورد بحث کرده گفتم به عنوان یک دامپزشک برم ببینم حکیم مهر از نظر علمی چطور تحلیل کرده . دیدم ای داد بیداد از حکیم مهر...!!!!!!!!!
عامو دالک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۲
0
0
خیلی دوست دارم بدونم علت یا علتهای تحریم گوشت خوک در قرآن دقیقا چی بوده ،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
3
3
زمان قدیم چون خوک ها رو از تو کثافت خونه ها میاوردن میکشتن بعد مریض میشدن
بعد اسلامم ...... گفته حرام
وگرنه پرورش دهنده های خوک مثل همین گاون
تمیز و بهداشتی
تو ایرانم زمان شاه بود ولی هیچکس هیچوقت مریض نمی شد
همین کارخونه سوسیس رباط یه محلی کنارش داشت خیلیم تمیز و عالی بود
اما زدن گند زدن بهش
در جواب اون دوستایی که میگن بی غیرتی میاره گوشت خوک چون خوک خودش بی غیرته ، مگه تو گوشتش رو بخوری اخلاقای اون میاد تو تو؟
الان تو گوشت گوسفند میخوری بعدش بع بع میکنی؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
امام رضا فرمودن
هر کس گوشت خوک رو بخوره , بی غیرت میشه
اول اینکه چون روایت هست , حجت تمام .
ولی حالا چون ممکنه واسه شما حجت تموم نشه میگم .
اول اینکه خوک و گوسفند عنوانی به اسم اخلاق ندارن . اخلاق رو فقط انسان ها دارن . چون وجدان . عقل و اختیار دارند .
حیوانات , مطلق غریزه هستن . پس قیاستون کاملا اشتباهه و از لحاظ منطقی باطله .
نکته دوم اینکه , خدا وقتی میگه فلان بدع , حکمتی پشتش گذاشته . که حالا بعدا علم ها پیشرفت کرده , بهش رسیدن
مثل همین مطلب که گفت , چه ضررات مادی به بدن وارد میکنه . چرا به اون ضرر ها اشاره نمیکنین ?
مطلب سوم اینکه انقدر کلاه شرعی نذارین سرتون , یه جایی تمیز بوده و خوب بوده و فلان نداریم .
خوک ها دسشویی شون رو میخورن
آزادانه نر ها و ماده هاشون با هم ارتباط دارن .
خیلی معلومه که حرامه

گوسفند هم که بع بع میکنه ویژگی مادی اونه . ویژگی مادی اون هیچ وقت وارد بدن مادی شما نمیشه . ولی روحش اکیه .
حالا خوک هم ویژگی مادی مثل خوردن دشوییش داره . فین فین میکنه . پس قاعدتا هر کس میخوره اونحوری نمیشه . ولی ویژگی روحی اون رسما رو فردی که میخوره تاثیر داره ...
نسترن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
1
3
اللله اکبرررر
واقعا مممنون بابت مطلب ها ...
اندر احوالات دنیا ماندن , همین بس که هر کار خدا حکمتی دارد
شیدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
0
0
درسته خدا هرچیزی رو حرام کرده ی دلیلی دهره ودلیل حرام بودن گوشت خوک ناقل بیماری بودن ناقل بیماری های مرگی وایدز وانگل و..... ولی خب چرا خلق شده؟هر حیوونی حشره ای خلق شده بااینکه ضرر داره یا حداقل یک نفعی داره وبه درد ی چیزی. میخوره .خوک چی؟این سوال منو متحیر کرده یکی لطفا جواب بده
سجاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
2
0
خداوند هیچ موجودی اعم از گیاهان و نباتات رو بی حکمت خلق نکرده پس تکلیف بر ما مسلمونا اینه تا زمانیکه محتاج ان نباشیم استفاده نکنیم
نظر شما
ادامه