کد خبر: ۵۸۱۰۶
تعداد نظرات: ۲۳ نظر
صبح امروز انجام شد:
«دکتر علی‌صفر ماکنعلی» افزود: برنامه‌های جدید سازمان دامپزشکی بویژه در زمینه بهداشت و پیشگیری در جهت برنامه‌های کلان وزارت جهاد کشاورزی و در جهت جهش تولید، پیش‌بینی و به واحدهای زیرمجوعه ستادی و استانی ابلاغ شده است ...

حکیم مهر: رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در دو ماهه نخست سال ۹۹ نزدیک دو میلیون و ۲۴۶ هزارو ۸۷ کیلوگرم فراورده‌های خام دام و طیور در کشتارگاه‌ها، مراکز بسته‌بندی و عرضه ضبط، معدوم سازی شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر علی‌صفر ماکنعلی» روز یکشنبه درباره وضعیت نظارت و برخورد با کشتارگاه ها، مراکز بسته بندی و مراکز عرضه متخلف، افزود: طی این مدت ۶۴۸ هزارو ۹۴۰ کیلوگرم فراورده خام دامی در مراکز عرضه، ۴۱۴ هزار و ۳۹۰ کیلوگرم لاشه دامی در کشتارگاه های دام و یک میلیون و ۱۸۲ هزارو ۷۵۷ قطعه لاشه طیور در کشتارگاه های طیور ضبط و جمع آوری شده است.

وی اظهار داشت: طبق آمارها در سال ۹۸ حدود سه میلیون و ۸۲۷ هزار و ۷۴۵ کیلوگرم فراورده خام دامی در مراکز عرضه، حدود دو میلیون و ۵۱ هزار و ۲۰۹ کیلوگرم لاشه ضبطی در کشتارگاه های دام و هفت میلیون و ۶ هزار و ۹۶۴ قطعه لاشه طیور در کشتارگاه های طیور ضبط و معدوم شده و از چرخه تولید خارج شده بود.

رییس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: همچنین درج نوع و جنس دام کشتاری در برچسب های الصاقی بر روی لاشه (علاوه بر سایر اطلاعات مورد لزوم در برچسب) و یا استفاده از برچسب های رنگی مشخص توسط متصدیان کشتارگاه های دام کشور زیر نظر مسئول فنی بهداشتی و ناظرین دولتی دامپزشکی و ثبت اطلاعات در سامانه، الزام خودروهای حمل دام زنده و لاشه به انجام عملیات شستشو و ضدعفونی، انجام نمونه برداری های ادواری، بروزرسانی دستورالعمل های اجرایی مربوط به کشتارگاه با همکاری تشکل ها و انجمن ها و اتحادیه های مرتبط، سوق دادن صادرات و ذخیره سازی گوشت مرغ به منظور تنظیم بازار و ذخایر استراتژیک به گوشت مرغ رتبه های A و A+ و آموزش مسئولین فنی بهداشتی و کارکنان کشتارگاه با همکاری انجمن مربوطه و سازمان نظام دامپزشکی کشور از دیگر اقدامات در مراکز بسته بندی خواهد بود.

برنامه راهبردی برای از بین بردن بیماری لکه سفید میگو

 ماکنعلی درباره شروع فصل گرما وضعیت بیماری های دام، طیور و آبزیان نسبت به سال گذشته افزود: بیماری لکه سفید ویروسی میگو مهمترین بیماری آبزیان است که در تابستان ممکن است دیده شود که در این خصوص برنامه ملی راهبردی کنترل لکه سفید در دست اجراست.

وی گفت: در دو استان با مواردی از ویروس این بیماری برخورد کردیم که به سرعت اقدام بهداشتی در این مناطق انجام گرفت و اطلاع رسانی لازم در این خصوص به ذینفعان انجام شده است.

رییس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: اکنون ذخیره سازی بچه میگو در استخرهای پرورشی در حال انجام است و تاکنون گزارشی از رخداد بیماری در سال جاری نداشته ایم، بنابراین با توجه به اقدامات گسترده انجام شده و اقدامات قاطع جهت جلوگیری از ورود بچه میگوی ناقل به مزارع پرورشی پیش بینی می شود تا رخداد این بیماری، کاهش معنی داری نسبت به سال قبل داشته باشد.

وی ادامه داد: مهمترین اقدامات در زمینه مبارزه با بیماری‌های دامی در سال ۹۸، کنترل بیماری لمپی اسکین در گاو بوده که در سال ۹۸ شاهد افزایش کانون های بیماری در سطح کشور بوده ایم که با اجرای به موقع برنامه‌های کنترلی از جمله واکسیناسیون سه میلیون و ۹۷۱ هزار و ۲۱۰ راس گاو و گوساله و سم‌پاشی حدود ۶۰۰ هزار راس گاو و گوساله در سطح ۱۰ میلیون متر مربع جایگاه، نسبت به مدیریت و مهار بیماری اقدام شده است.

ماکنعلی درباره بیماری های طیور گفت: در سال ۹۸ شاهد مواردی از بیماری نیوکاسل بودیم که به طور عمده دلایل آن عدم اجرای کامل برنامه واکسیناسیون توسط برخی مرغداران بویژه عدم استفاده از واکسن کشته نیوکاسل در تعدادی از واحدهای پرورش طیور، افزایش جابجایی دانه و نهاده ها بین واحدهای پرورشی بدون رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطنیه ای بدلیل افزایش قیمت و کاهش توزیع نهاده ها، افزایش حمل و نقل غیر مجاز کود مرغی و عدم وجود ایمنی در طیور بومی بوده است.

رییس سازمان دامپزشکی کشور افزود: در زمینه کنترل حمل و نقل بهداشتی طیور زنده و فراورده های آن برنامه های ساماندهی طیور بومی و روستایی با همکاری معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، اصلاح ساختار بهداشتی واحدهای پرورش طیور و تشدید امنیت زیستی در واحدها، بهره گیری از ظرفیت تشکل های صنفی در پیشگیری از بیماری در کشور، بررسی امکان استفاده از واکسن های نسل جدید در پیشگیری از بیماری از جمله استفاده از واکسن های نو ترکیب و اجرای برنامه های آموزشی در واحدهای صنعتی و روستاهای کشور به منظور تشریح اهمیت بیماری و لزوم بکارگیری معیارهای کنترلی بیماری در کشور مورد نظر است.

ماکنعلی درباره مشاهده بیماری تب کریمه کنگو در برخی از استان های کشور و اقدامات پیشگیری این سازمان گفت: بیماری تب کریمه-کنگو با توجه به اینکه در دام علائم خیلی مشخصی ندارد اما وضعیت بیماری انسانی آن توسط وزارت بهداشت اعلام می شود و این سازمان با توجه به برنامه های پیشگیری خود نسبت به مبارزه با انگل های خارجی که نقش مهمی در انتقال بیماری دارند اقدام می کنند.

وی ادامه داد: بر این اساس طبق برنامه ملی پیشگیری و مبارزه با بیماری های دامی که هر ساله ابلاغ می شود عملیات مبارزه با انگل های خارجی در دام و جایگاه های دامی انجام می گیرد که کل سمپاشی در سال ۹۸ به میزان ۱۰ میلیون رأس دام در سطح ۴۰ میلیون مترمربع جایگاه بوده است.

رییس سازمان دامپزشکی کشور درباره کاهش و افزایش برخی بیماری ها نسبت به سال گذشته افزود: وضعیت بیماری های دامی در سه ماهه سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته روند کاهش داشته است که در این مورد می توان به روند کاهش بیماری لمپی اسکین در دام و نیوکاسل در طیور اشاره کرد که با اجرای برنامه های کنترلی این بیماری ها روند آنها در سال ۹۹ بطور محسوسی کاهش یافته است.

ماکنعلی گفت: به منظور کنترل بیماری دام، طیور و آبزیان اقداماتی همچون افزایش حجم عملیات خونگیری برای تشخیص بروسلوز حدود ۶ درصد نسبت به سال قبل، افزایش عملیات تست سل گاوی حدود یک درصد نسبت به سال قبل، افزایش عملیات تست مشمشه در اسبداری‌های کشور حدود ۱۰ درصد نسبت به سال قبل، افزایش واکسیناسیون بروسلوز در سطح کشور حدود ۲۲ درصد نسبت به سال قبل، افزایش واکسیناسیون PPR در سطح کشور حدود ۳۹ درصد نسبت به سال قبل، افزایش واکسیناسیون هاری در سطح کشور حدود ۳۲ درصد نسبت به سال قبل، افزایش واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین در سطح کشور حدود ۲۲۵ درصد نسبت به سال قبل، افزایش واکسیناسیون تب برفکی گاوی در سطح کشور حدود ۱۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: عملیات واکسیناسیون بیماری تب برفکی در سال ۹۸ برای هشت میلیون و ۳۵۷ هزار و ۲۵۰ راس گاو، ۵۶ میلیون ۷۵۲ هزار راس گوسفندی، بیماری تب برفکی گاو و گوسفندی ۶۵ میلیون و ۸۲۶ هزار و ۵۰ راس دام، بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک ۳۲ میلیون و ۷۲۵ هزار راس دام، بیماری بروسلوز گوساله ۸۹۸ هزار و ۲۰۰ راس، بیماری برسلوز گاو یک میلیون و ۶۷۴ هزار و ۲۵۰ راس، واکسن برسلوز بره و بزغاله ۱۳ میلیون و ۲۷۵ هزار و ۵۰۰ راس، هاری ۴۷۳ هزار و ۵۰۰ راس و لامپی اسکین سه میلیون و ۹۷۱ هزارو ۲۱۰ راس انجام شده است.

ماکنعلی درباره بیماری های دامی گفت: مراقبت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان در سال ۹۸ برای مراقبت بروسلوز (تست سرمی) یک میلیون و ۴۹ هزار و ۸۶۵، مراقبت سل (تست توبرکولین) یک میلیو و ۲۶۵هزار و مراقبت مشمشه (تست سرمی و مالئین) ۴۱ هزار و ۵۰ مورد بوده است.

برنامه ابلاغی دامپزشکی در سال ۹۹

رییس سازمان دامپزشکی کشور درباره برنامه های جدید سازمان دامپزشکی کشور برای سال ۹۹ گفت: برنامه های جدید سازمان دامپزشکی بویژه در زمینه بهداشت و پیشگیری در جهت برنامه های کلان وزارت جهاد کشاورزی و در جهت جهش تولید پیش بینی و به واحدهای زیرمجوعه ستادی و استانی ابلاغ شده است.

وی اظهار داشت: در زمینه بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم، برنامه تدوین و اجرای برنامه ملی کاهش بیماری نیوکاسل، اجرای برنامه ملی کاهش سالمونلا ، ادامه روند اجرایی برنامه ملی مقابله با بیماری انفلوانزای فوق حاد پرندگان، تفویض اختیار به ادارات کل دامپزشکی استان ها در خصوص اجرای سامانه بهداشتی GHAP در واحدهای پرورش طیور(لاین، اجداد، مادر و تخگذار) انجام می شود.

رییس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: از دیگر برنامه های بهداشت خوراک و کارخانجات خوراک دام می توان به ساماندهی ورود مواد اولیه، مواد اولیه فرآیند شده و خوراک کامل از خارج از کشور با ثبت کارخانجات معتبر جهانی و صدور گواهی بهداشتی براساس دستورالعمل ابلاغی ۲۵ آذرماه ۹۸ ریاست سازمان، ساماندهی تبدیل ضایعات (پودر گوشت، پودر ماهی، پودر استخوان، پودر پر) از طریق بازنگری ضوابط مربوطه،‌ ممیزی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان  دارای پروانه بهداشتی، انجام بر چسب گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان تهیه شده از موادGMO، اجرایی کردن PMS  خوراک دام و اجزاء آن با تدوین دستورالعمل اجرایی، تدوین دستورالعمل اجرایی عمر ماندگاری خوراک و اجزاء آن و رتبه بندی کارخانجات تولید خوراک بر اساس دستورالعمل راهنمای بازرسی بهداشتی کارگاه ها و کارخانجات فرآوری وبسته بندی خوراک دام با تعامل تشکل های ذیربط است.

وی در زمینه اقدامات بهداشتی در زمینه شیر و فراورده های لبنی گفت: از جمله این اقدامات، تشکیل کمیته ملی علمی فنی ارزیابی و مدیریت مخاطرات بهداشتی شیرخام، تدوین و نهایی کردن دستورالعمل شیر مرجوعی از کارخانجات لبنی، پیگیری اجرای برنامه ملی پایش سالیانه باقیمانده دارو و سموم در شیرخام کشور (NRP) و توسعه صادرات محصولات لبنی با ترغیب کارخانجات لبنی کشور به اخذ کد IR است.

کافی نبودن بودجه سازمان دامپزشکی برای اقدامات پیشگیرانه 

وی درباره وضعیت بودجه ای سازمان در سال جدید گفت: با توجه به محدودیت‌های بودجه کشور در سال جاری، مشکل فعلی روند تخصیص اعتبارات است که درهمه دستگاه ها کم و بیش اتفاق افتاده با توجه به اینکه سازمان برای اقدامات پیشگیری نیاز به نهاده های عملیاتی دارد با روند تخصیص اعتبارات کار مشکلی برای تامین نیازهای خود دارد.

 

انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
2
40
لطفا پیگیر حقوق همکارانتان در سازمان دامپزشکی و حق تسری آنان پس از ۸ سال باشید. ارزش پول کشور کاهش داشته و کارمندان سازمان نیازمند هستند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
با عرض معذرت اشتباه منفی دادم. کاملا موافقم
مصطفی قلاوند
| United Arab Emirates |
۲۲:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
دم شما گرم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
این سامانه GAHP چی هست؟
دامپزشک
|
Switzerland
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
0
18
لطفا در خصوص جابه جایی مدیران محترم کل نیز اعلام نظر بفرمائید
محمد رضا
|
Germany
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
0
4
سلام


اخبار کانال حکیم مهر رو به دقت پیگیری می‌کنم و از تلاش‌های بی‌ادعا و صادقانه‌ و مظلومانه‌ی بچه‌های دامپزشکی در صف اول مدافعین سلامت کمال تشکر رو دارم و در بسیاری موارد لذت بردم.

به جهت اهمیت مطلب نکاتی رو عرض می‌کنم:

چند وقت پیش مقاله‌ای رو در BBC در خصوص تخم‌مرغ مطالعه کردم.
قسمت‌هایی از این مقاله بعدها در رسانه‌های داخلی مرتبط با صنعت منتشر شد.
نکته‌ی شاخص این مقاله نقش کلیدی تخم‌مرغ در ایجاد واکسن بیماریهای ویروسی مثل آنفولانزا و‌کرونا است.
محضر مدافعین سرسخت و بی‌ادعای سلامت استدعا دارم:
با وجود ابلاغ سند ملی تخم‌مرغ و در این داستان وحشتناک کرونا؛ کنترل و مراقبت از تخم‌مرغ (همچون گذشته) و الزام مصرف تخم‌مرغ به صورت بسته‌بندی (علی‌الخصوص در این شرایط به دلیل عدم امکان شستشوی تخم‌مرغ تاقبل از مصرف، و انتقال آلودگی به صورت متقاطع به داخل یخچال‌های منازل) هم به اندازه‌ی عملیات جمع‌کردن چاقو از روی میز مرغ فروشی‌هایی که مرغ رو صرفا به خاطر درخواست مشتری خرد می‌کردند (و ضمنا مرغ قطعا در منزل شسته میشه و پس از اون طبخ میشه؛) در دستور کار قرار بگیره.
تقریبا در تمام سوپری ها تحم‌مرغ روی پیشخوان هاست و یک سرفه و یا عطسه‌ی فرد بیمار، تمام تخم‌مرغ‌های باز موجود در اون سوپری رو تبدیل به بمب آلودگی می‌کنه که مردم بی‌دفاع اون رو به داخل منزل می‌ببرند و به دلیل شرایط مساعد یخچال امکان زنده ماندن عامل بیماری در یخچال و انتقال به سایر مواد غذایی میشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
0
15
سلام آقای دکتر ؛متاسفانه در جریان طرح تب برفکی بهادار دام سنگین تعداد زیادی از همکاران به کرونا مبتلا شدند و سازمان به جای مانور با این جریان و امتیازگیری(مثل وزارت بهداشت و بانکها) اقذام به سانسور و پوشاندن مشکل کرد....آیا بهتر نیست مدیران بودجه ای و مالی و دیپلماتیک سازمان یک دوره آموزشی و ارتقای توان را در وزارت بهداشت و ....بگذرانند؟
دکتر راغب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
9
6
خدا را شکر!
الحمدلله نمردیم و حاکمیت "علم"(بهتره بگیم حاکمیت"عالِم") بر مجوعه دامپزشکی کشور در دوران "پسا روابط عمومی" را دیدیم
خداوند متعال را سپاسگزاریم و به جناب دکتر ماکنعلی عرض خدا قوت داریم
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
کدام حاکمیت علم؟! در استان ها افرادی با تحصیلات سیکل و دیپلم بدلیل ارتباطات خاص ،دامپزشکان را از انجام وظیفه خود همانا حفظ سلامت و بهداشت عمومی هست وا میدارد، آیا دکتر ماکنعلی از این موضوع بی اطلاع هستند، الله و اعلم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
2
9
علم کیلویی چند، مهم روابط است برای گرفتن امتیازات لازم برای کارمندان سازمان و بخش خصوصی ...............
عمرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
0
5
با سلام و عرض ادب
الان 11 سال هست که در دامپزشکی فعالیت میکنم اما کسی پیدا نشد که پیگیر حق و حقوق ما قرارداد عمرانی ها باشد. هیچکس با حقوق یک میلیون و پانصد هزار تومان نمیتواند در این شرایط زندگی کند کسی هم جوابگو نیست سه ماهه اول 99 را هم حقوق دریافت نکردیم که هیچ به اجبار پول بیمه را هم از خودمان گرفتند و گفتند اگه ندهید و جریمه بشویم باید جریمه را خودتان پرداخت کنید واقعا خواهان این مطلب هستم بدانم تا کی میخواهند مظلوم کشی کنند و آیا جناب ماکنعلی از این موضوع اطلاع دارند و سکوت کرده اند؟ و یا اصلا برنامه ای برای ما قراردادی ها دارند؟ من الله توفیق
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
5
سلام
سال 98 كه هيج وقت اعلام نشد بيماري هست نه تب برفكي بود نه نيوكاسل نه لمبي اسكين حالا اعلام ميشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
اصولا یه صلاح نیست،سال 99 هم همینطور خواهد بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
7
جناب دکتر ماکنعلی
درک می کنیم که شرط اول و آخر برای انتصاب شما توجه به آمار و مقوله روابط عمومی بوده چنانکه در دوره مدیران قبل از شما نیز بوده و بدون شک بعد از شما نیز خواهد بود اما چند نکته خدمتتون عرض می کنم.
تقریبا تمام همکاران بخش دولتی دوسال قبل تلاش کردند حق ضایع شده خودشون رو در رابطه با طرح تسری پیگیری کنند که با قید فوریت ......... به شدت سرکوب شد ..................
دوم به داد همکاران بخش خصوصی برسید.این بندگان خدا رو بین دو سازمان دامپزشکی و نظام پاسکاری نکنید .................... به خدا با هزار گرفتاری و پولیتیک دارند امرار معاش می کنند.
سوم کدام اقدام بهداشتی ................ به خبر منتشره از طرف معاون علوم پزشکی اهواز در همین صفحه نگاه کنید.آمار وزارت بهداشت در زمینه تب مالت واقعا ترسناکه.ما هم که می دونیم چطوری داره واکسن تولید و وارد میشه و چطور داره طرح های مبارزه ای انجام میشه.
خلاصه بعد از این همه جولان روابط عمومی در دوره رئیسان قبلی و شما حکایت خانواده دامپزشکی کشور میشه حکایت آشنای آفتابه و لگن هفت دست و آخر سر شام و ناهار هیچی!!
چهارم، بذارید سر سال بشه یا حداقل شش ماه بگذره گزارش بدید.دو ماه بیشتر از دولت شما نگذشته بزرگوار.امیدواریم باشید و مفید باشید .............
در پایان این که از شما چه پنهون استاد مکرم و معزز
خیلی خسته و بی انگیزه شدیم!همین و تمام.
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
6
با سلام
در شرایط فعلی بودجه بهتر نیست پیگیر سهم دامپزشکی از بودجه ی سلامتی باشیم که وزارت بهداشت روی آن چنبره زده است.حقوق یک کاردان شاغل در مرکز بهداشت بعضا بیش از یک دکتر دامپزشک با دو برابر سوابق کاری ایشان است.طرح تسری هم که می رفت فواصل حقوقی را کم کند به محاق رفت...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
2
با این تورم افسار گسیخته و حقوقهای مسخره دیگر انگیزه ایی نمانده است برای هیچ کس ، این حقوقها تا 10 روز اول ماه هم نمیرسد برای ضریب مشاغل بهداشتی کارکنان دامپزشکی حق تسری و بودجه سلامت کاری کنید اصطلاحا بی مایه فتیر است دکتر جان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
2
آقا با حلوا حلوا گفتن دهان هیچ کس شیرین نمی شود
دامپزشک**
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
2
رئیس محترم سازمان دامپزشکی تا زمانیکه از نظر مالی وضع همکاران دولتی و درآمد همکاران خصوصی درست نشه تمام طرح ها و دستورالعمل های شما هیچ تاثیری ندارد و کارساز نیست همکاری که ششدانگ فکرش دنبال خرج زندگی و بدهی و بدبختیشه دیگه جایی برای انجام کار نمیمونه خیلی ها این حرفا رو زدند و رفتند چون ریشه رو درست نکردن بلکه در فکر نقش ایوان بودن و اگر شما هم در فکر بهبود معیشت همکاران نباشید دوره تسلسل کماکان تکرار می شود امیدوارم اینطور نباشید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
2
جناب اقای دکتر ماکنعلی در اکثر کشتارگاهها بازرسین حقوق ماهیانه را از صاحب کشتارگاه دریافت میکنند در اکثر شهرهای استان های کردستان و جنوب اذربایجانغربی حتی در شرایط کرونا در کوجه ها مرغ زنده عرضه و در کنار خیابان ذبح میشود .هیچ کنترل فروشی از نظر نرخ در داروخانه ها وجود ندارد .وقتی جنابعالی فقط بعد از دوماه از انتصابتان مدیر استان عوض میکنید معلوم است نتایج کار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
0
0
سلام اقای دکتر ماکنعلی واکسن تب برفکی کی قراره زده شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
0
2
جناب دکتر ماکنعلی در خصوص جابجایی مدیران علی الخصوص استان ............. اقدام فرمایید دامپزشکی به اندازه خودش کار سخت و طاقت فرسا با حقوق بخور نمیر داره حداقل با جابجایی مدیران .... کار نابلد انگیزه کاری را در ادارات کل استانها فراهم کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
1
2
در کشورهای پیشرفته همواره احترام و جایگاه و معیشت کهنه سربازان محفوظ است ولی در کشورهای عقب افتاده از دل برود هر آنکه از دیده برفت ریاست محترم سازمان لطفا در فکر پیگیری پرداخت پاداش بازنشستگی و مرخصی ایام خدمت بازنشستگان باشید تا مجبور نباشند بعد از سالها
مسول فنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
0
0
قربان مدیران کل ۸ ساله جابجا نشده اند چرا.......
نظر شما
ادامه