حکیم مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت عنوان کرد که آینده نزدیک، کلینیک تخصصی دامپزشکی این دانشگاه با تجهیزات جدید و مدرن و همکاری متخصصان دامپزشکی آماده خدمت به مردم و جامعه تولیدکننده دام، طیور و آبزیان خواهد بود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، «دکتر علیرضا مرادی» در حاشیه بازدید رئیس و اعضای کمیسیون دانشجویی فرمانداری شهرستان بافت از مجتمع خوابگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت، با اشاره به توانمندی و ظرفیتهای فراوان دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان تجربه موفق اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در حوزه آموزش عالی کشور و معرفی قابلیتها و امکانات واحد بافت، به تشریح رویکرد توجه خاص به مسائل فرهنگی و فرهنگ دینی در دوره اخیر دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت.
وی افزود: «نخستین و بزرگترین مرکز آموزش عالی شهرستان بافت، توانمندیهای فراوانی برای کمک به توسعه و آبادانی این شهرستان و مناطق اطراف دارد که با تعامل و استفاده از این ظرفیتها، بیش از پیش میتوان شاهد توفیقات روزافزون در بخشهای مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی منطقه بود.»
مرادی با بیان اینکه با حمایتهای بیشائبه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بهویژه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و تلاشهای در حال انجام، آینده نزدیک، کلینیک تخصصی دامپزشکی با تجهیزات جدید و مدرن و همکاری متخصصان دامپزشکی کشور، استان و شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه، گشایش یافته و آماده خدمترسانی به مردم منطقه بهویژه جامعه تولیدکننده دام، طیور و آبزیان خواهد بود.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت ادامه داد: ارائه خدمات تخصصی و عمومی دامپزشکی در این کلینیک، تضمین کننده امنیّت و سلامت غذایی و بهداشتی شهروندان و تحقق شعار سال «جهش تولید» در بخشهای تولیدات دام، طیور و آبزیان این منطقه خواهد شد.
در ادامه این برنامه افشار معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بافت و سرپرست این فرمانداری با برشمردن اهمیت و حساسیت دانشگاه و دانشجو و توجه خاص به این قشر فرهیخته بر بسیج امکانات و ظرفیتهای شهرستان برای همکاری و تعامل با دانشگاهیان تأکید کرد.
به گزارش آنا با حضور سرپرست و معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان بافت و سایر اعضای کمیسیون دانشجویی فرمانداری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت، مسائل، قابلیتها و مشکلات خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه ازجمله ضرورت تأمین امنیت خوابگاهها با همکاری نهادهای انتظامی و امنیتی، برنامهریزی برای استفاده بهینه از ظرفیت کامل خوابگاهها، بهسازی و زیباسازی مجتمع خوابگاهی و... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
پینوشت حکیم مهر:
پیش از این سازمان نظام دامپزشکی کشور در اطلاعیهای از عدم اعطای شماره نظام دامپزشکی به فارغالتحصیلان دامپزشکی دانشگاه آزاد بافت خبر داده بود (اینجا). همچنین رئیس گروه تخصصی دامپزشکی وزارت علوم نیز اعلام نموده بود که دانشکده دامپزشکی بافت فاقد مجوز است و حق گرفتن دانشجو ندارد (اینجا).
پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر نیز در راستای وظیفه رسانهای خود، بارها اهتمام خود را برای جلوگیری از پذیرش بیرویه دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی (و همچنین دانشگاههای دولتی) به کار گرفته است. این تلاش رسانهای برای جلوگیری از جذب غیرقانونی دانشجو در دانشگاه آزاد بافت به قدری برای مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی گران آمد که سال گذشته سازمان مرکزی این دانشگاه اقدام به طرح شکایتی بر علیه پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر در دادسرای فرهنگ و رسانه نمود و ما را به نشر اکاذیب متهم نمود که خوشبختانه با دفاعیات انجام شده و ارائه شواهد، مدارک و سابقه موضوع، این شکایت نیز ناکام ماند و به جایی نرسید.
حکیم مهر همچنان سعی خواهد نمود که در روزهای آینده با انجام سلسله گفتوگوهایی با مسئولان وزارت علوم و سازمان نظام دامپزشکی، اقدام به شفافسازی در اینخصوص نموده و از مشمول مرور زمان شدن آن جلوگیری نماید.
در حالی که قانون صراحتا" از تعیین صلاحیت برای صدور مجوز کار صحبت کرده که کوچکترین اقدامی در این راه تا بحال انجام نشده .
معنای تعیین صلاحیت هم واضح بوده و نیاز به تفسیر ندارد و در همه جا ، معمول ترین راه تعیین صلاحیت و ساده ترین و عادلانه ترین و موثرترین آن، برگزراری آزمون علمی و مهارتی است تا کارآمدی فرد برای ارائه خدمات دامپزشکی و یا هر خدمت دیگری معلوم گردد .
با وجود یک آزمون علمی و مهارتی سالم و کارآمد دانشکده ها هم دست و پای خود را جمع خواهند کرد و نیازی به این همه جار و جنجال بیهوده هم نخواهد بود .
یا فقط ی منبع درآمد جدید برا نظام مهندسی ایجاد شد ؟!
منظور از تعیین صلاحیت ، تضمین ارائه خدمات موثر و مفید به مصرف کننده است نه افزایش درآمد برای خدمات دهنده .
طبعا منظور از آزمون نیز همان نوعی است که باعث شناسایی واقعی افراد عالم و ماهر و معرفی آنها به مصرف کنندگان می شود .
اما در رشته ما ، وجود دامپزشکان عالم و ماهر و با تجربه باعث باصرفه شدن و امن شدن دامپروری و رشد سرمایه گذاری در آن میشود و همین امر به خودی خود موجب معتبر شدن حرفه و جلب اعتماد دامپروران به دامپزشکان شده و با توسعه دامپروری ، فرصتهای شغلی بیشتر و حتی پایدارتر و افزایش در آمد برای دامپزشکان و دامپروران بوجود خواهد آمد .