حکیم مهر: استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: رشته دامپزشکی چیزی کمتر از دیگر رشتهها در شکوفا کردن استعداد دانشجو ندارد و این فرد است که میتواند خود را به جایگاهی که در نظر دارد، برساند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر حسن برجی» متخصص انگلشناسی و استاد گروه پاتوبیولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد در برنامه زنده اینستاگرامی انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با محوریت «انتخاب آگاهانه» در خصوص معرفی رشته «علوم آزمایشگاهی دامپزشکی»، اظهار کرد: افراد در ابتدا باید راه خود را مشخص کنند و به این رشته علاقه داشته باشند؛ چراکه بدون علاقهمندی نمیتوان به جایی رسید و قطعا برای اینگونه افراد بازار کار وجود دارد و باید توانایی خود را در این زمینه ثابت و مسیر خود را مشخص کنند.
وی اضافه کرد: اکنون بازار کار در رشته دامپزشکی و دیگر رشتهها اشباع شده و نیاز به زمان دارد، اما اگر دانشجویان توانایی خود را در این رشته ثابت کنند مطمئنا جذب آزمایشگاه میشوند و میتوانند در این زمینه پیشرفتهای خوبی را داشته باشند و به اهدافی که در نظر دارند نیز دست یابند.
عضو هیات علمی گروه دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص مهارتهای لازم برای رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی افزود: برای این رشته دروس علوم پایه وجود دارد که با یادگیری تکنیکهای مختلف و نیز با استفاده از این دروس، دانشجویان میتوانند به راحتی کسب درآمد کنند. گرایشهایی که دانشجویان میتوانند در دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد تدریس کنند، علوم پایه است که دانشجویان کارشناسی میتوانند در آن گرایشها وارد شوند. در گروه پاتولوژی هم گرایش انگلشناسی و باکتریشناسی وجود دارد که دانشجویان میتوانند وارد و ادامه تحصیل دهند.
برجی تصریح کرد: اعتقاد دارم که رشته دامپزشکی چیزی کم از دیگر رشتهها در شکوفا کردن استعداد دانشجو ندارد و این فرد است که میتواند خود را به جایگاهی که در نظر دارد، برساند و ما این توانایی را داریم که به افراد آموزش دهیم تا فرد آماده ورود به بازار کار با مقطع تحصیلی لیسانس شود. امروزه ما به موردی چون آزمایشگاه نیاز داریم؛ چراکه در جامعه بسیار مهم و پررنگ است و این موضوع برای همگان جا افتاده است. هر چه میزان مراجعه ما به آزمایشگاه بیشتر باشد، نشان میدهد که حجم آزمایشها، پرسنل و کار بیشتر است. بنابراین این رشته نیاز به کارشناسان آزمایشگاهی بیشتری دارد.