بسیجیان پایگاه امام موسی بن جعفر علیهالسلام در سازمان دامپزشکی کشور با صدور بیانیه ای ضمن محكوم كردن اقدامات اهانتآمیز رئیس جمهوری فرانسه به ساحت پیامبر رحمت (ص) که در کمال تاسف در مواردی با حمایت برخی مقامات رسمی آن كشور همراه بوده، خواستار الحاق به كمپین تحریم استفاده از كالاهای فرانسوی در برخی از كشورهای اسلامی، توصیه به عدم استفاده از این محصولات تا حد امكان بویژه توسط سیاستگذاران در دولت جمهوری اسلامی ایران و سازمان دامپزشكی شدند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وما ارسلنا ک الا رحمه للعالمین (قرآن کریم)
پیامبر عظیمالشأن اسلام كه درود خدا بر او وخاندان پاكش باد، 'امین، راستگو، صبور و بردبار بود. جوانمرد بود؛ از ستمدیدگان در همه شرایط دفاع میكرد. درستكردار بود؛ رفتار او با مردم، بر مبنای صدق و صفا و درستی بود. خوش سخن بود؛ تلخ زبان و گزندهگو نبود. پاكدامن بود؛ در آن محیط فاسد اخلاقی عربستانِ قبل از اسلام، در دوره جوانی، آن بزرگوار، معروف به عفت و حیا بود و پاكدامنی او را همه قبول داشتند و آلوده نشد. اهل نظافت و تمیزی ظاهر بود؛ لباس، نظیف؛ سروصورت، نظیف؛ رفتار، رفتار با نظافت. شجاع بود و هیچ جبهه عظیمی از دشمن، او را متزلزل و ترسان نمیكرد. صریح بود؛ سخن خود را با صراحت و صدق بیان میكرد. در زندگی، زهد و پارسایی پیشه او بود. بخشنده بود؛ هم بخشندهی مال، هم بخشندهی انتقام؛ یعنی انتقام نمیگرفت؛ گذشت و اغماض میكرد. بسیار با ادب بود؛ هرگز پای خود را پیش كسی دراز نكرد؛ هرگز به كسی اهانت نكرد. بسیار با حیا بود. وقتی كسی او را بر چیزی كه او بجا میدانست، ملامت میكرد كه در تاریخ نمونههایی وجود دارد از شرم و حیا سرش را به زیر میانداخت. بسیار مهربان و پرگذشت و فروتن و اهل عبادت بود. در تمام زندگی آن بزرگوار، از دوران نوجوانی تا هنگام وفات در شصت و سهسالگی، این خصوصیات را در وجود آن حضرت میشد دید.
پیامبر با غلامان نشست و برخاست میکرد و با آنها غذا میخورد. او بر روی زمین نشسته بود و با عدهیی از مردمان فقیر غذا میخورد. زن بیاباننشینی عبور کرد و با تعجب پرسید: یا رسول اللّه! تو مثل بندگان غذا میخوری؟! پیامبر تبسمی کردند و فرمودند: «ویحک ای عبد اعبد منّی» از من بندهتر کیست؟ او لباس ساده میپوشید. هر غذایی که در مقابل او بود و فراهم میشد، میخورد؛ غذای خاصی نمیخواست؛ غذایی را به عنوان نامطلوب رد نمیکرد. در همهی تاریخ بشریت، این خلقیات بینظیر است .'
ما بسیجیان پایگاه امام موسی بن جعفر علیه السلام ضمن محكوم كردن اصرار و استمرار لجوجانه اقدامات اهانت آمیز به ساحت پیامبر رحمت -ص-، در فرانسه که در کمال تاسف در مواردی با حمایت برخی مقامات رسمی آن كشور همراه بوده ضمن اعلام انزجار از این اقدام كه هم به معنی نقض قوانین پذیرفته شده بین المللی وهم در تضاد با اصول مسلم اخلاقی است باتوجه به تشكیل كمپین تحریم استفاده از كالاهای فرانسوی در برخی از كشورهای اسلامی، توصیه به عدم استفاده از این محصولات تا حد امكان بویژه توسط سیاستگذاران در دولت جمهوری اسلامی ایران و سازمان دامپزشكی داریم. و درخواست داریم که در اسرع وقت شکایتی از طرف جمهوری اسلامی ایران به دلیل توهین به مقدسات و بزرگان ادیان از رئیس جمهوری حقیر فرانسه در سازمان ملل به عمل آید و به نامبرده تفهیم شود که کار رهبران تلاش در جهت وحدت و کرامت انسان هاست و هیچ کس با توهین و اقداماتی از این قبیل بزرگ نخواهد شد .
پیام ما به جهان استکبار، پیام قرآن است که میفرماید :
'مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ ۖ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا یَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا ۖ سِیمَاهُمْ فِی وُجُوهِهِمْ مِنْ أَثَرِ السُّجُودِ ۚ ذَٰلِكَ مَثَلُهُمْ فِی التَّوْرَاةِ ۚ وَمَثَلُهُمْ فِی الْإِنْجِیلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَىٰ عَلَىٰ سُوقِهِ یُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِیَغِیظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ ۗ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ مِنْهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِیمًا' (سوره فتح- آیه 29)
«محمد (صلی اللّه علیه و آله و سلم) فرستاده خداست و یاران و همراهانش بر کافران بسیار قویدل و سخت و با یکدیگر بسیار مشفق و مهربانند، آنان را در حال رکوع و سجود نماز بسیار بنگری که فضل و رحمت خدا و خشنودی او را میطلبند، بر رخسارشان از اثر سجده نشانههای نورانیّت پدیدار است. این وصف حال آنها در کتاب تورات و انجیل مکتوب است که (مثل حال آن رسول) به دانهای ماند که چون نخست سر از خاک برآورد جوانه و شاخهای نازک و ضعیف باشد بعد از آن قوّت یابد تا آنکه ستبر و قوی گردد و بر ساق خود راست و محکم بایستد که دهقانان را (در تماشای خود) حیران کند (همچنین محمد صلی اللّه علیه و آله و سلم و اصحابش از ضعف به قوّت رسند) تا کافران عالم را (از قدرت و قوّت خود) به خشم آرند. خدا وعده فرموده که هر کس از آنها ثابت ایمان و نیکوکار شود گناهانش ببخشد و اجر عظیم عطا کند».