کد خبر: ۶۱۴۹۹

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با بیان اینکه مشکلات زیادی درخصوص احداث کشتارگاه صنعتی در این شهرستان وجود دارد، گفت: برای رفع مشکلات بهداشتی موجود، کشتارگاه سنتی به صنعتی تبدیل خواهد شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «علی فرهمندپور» روز سه شنبه در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی دزفول در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: برای رفع مشکلات بهداشتی کشتارگاه دزفول باید تفاهم نامه‌ای بین شهرداری، دامپزشکی، بهداشت و محیط زیست امضا و کشتارگاه سنتی به صنعتی تبدیل شود و پس از آن نیز مجوز ساخت کشتارگاه صنعتی جدید داده نشود.

معاون امور شهری شهرداری دزفول نیز گفت: در نشست بازنگری ظرفیت کشتارگاه دزفول در استانداری مقرر شد اگر کشتارگاه قابلیت تبدیل شدن به صنعتی را  داشته باشد نسبت به تبدیل آن اقدام شود که محیط زیست مخالف بود.

«محمد ابوالحلاج» با بیان اینکه شهرستان دزفول نتوانست زمین احداث کشتارگاه صنعتی را تامین کند، افزود: پس از پیگیری‌های صورت گرفته با موافقت محیط زیست، مجوز تبدیل کشتارگاه سنتی به صنعتی صادر شد ولی دامپزشکی اعلام کرد به دلیل نزدیکی کشتارگاه به روستای جاته امکان تبدیل این کشتارگاه به صنعتی وجود ندارد.
وی افزود: اگر اداره دامپزشکی پیگیری کند و مشکل از استان حل شود، شهرداری دزفول آمادگی تبدیل کشتارگاه سنتی به صنعتی را دارد.

رییس اداره دامپزشکی دزفول نیز اظهارداشت: یازدهم آذرماه بازدید مشترکی از کشتارگاه سنتی دزفول انجام شد ولی نواقص به قوت خود باقی بوده و کمبود خودروی سردخانه‌دار نیز به مشکلات اضافه شده است

به گزارش ایرنا، پس از بحث و تبادل نظر درخصوص کشتارگاه سنتی مقرر شد طی تفاهم نامه‌ای کشتارگاه سنتی به صنعتی تبدیل و موارد در کارگاه ویژه‌ای بررسی شوند. همچنین مقرر شد اتحادیه قصابان، هزینه انتقال لاشه‌های کشتارگاه را پرداخت کند

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول در ادامه نشست گفت: همه جا کشتار براساس وزن است ولی در دزفول اینگونه نیست، اتحادیه باید مبلغی برای انتقال لاشه‌ها پرداخت کند.

وی افزود: اتحادیه خود را کنار کشیده و با وجود افزایش نرخ گوشت، هزینه انتقال لاشه را  پرداخت نمی‌کند.

معاون امور شهری شهرداری دزفول نیز گفت: برخی نواقص جزئی کشتارگاه حل شده ولی نواقص کلی حل نشده است چرا که انتظار از این کشتارگاه باید در حد یک  کشتارگاه سنتی باشد.

«محمد ابوالحلاج» افزود: حل مشکل تصفیه خانه فاضلاب، سقف و سردخانه کشتارگاه سه مورد مطرح شده در بازدیدها بودند که پیمانکار سردخانه در مرحله عقد قرارداد است.

وی افزود: حمل گوشت وظیفه کشتارگاه سنتی نیست، وظیفه اتحادیه است با این وجود پس از تمام شدن قرارداد پیمانکار از دامپزشکی خواستیم خودروهای سردخانه‌دار را به کشتارگاه سنتی معرفی کند ولی همکاری نشد.

معاون شهردار دزفول افزود: سه خودروی سردخانه دار از شهر همجوار برای انتقال لاشه دام‌های سبک گرفتیم و مشکل برطرف شد ولی هنوز مشکل انتقال دام سنگین حل نشده است

وی با اشاره به مشکلات کشتارگاه سنتی گفت: شهرداری دزفول ماهانه یک میلیارد ریال برای هزینه‌های کشتارگاه پرداخت می‌کند.

رئیس اداره دامپزشکی دزفول نیز گفت:  هزینه پایین حمل گوشت و پرداخت نکردن به موقع مطالبات باعث شده کسی رغبتی برای  انتقال دام‌ها نداشته باشد.

در این نشست درخصوص انتقال ماهی فروشان به بازارچه ماهی فروشان و تغییر کاربری فروشگاه‌های عرضه مرغ زنده بحث و تبادل نظر شد.


نظر شما
ادامه