کد خبر: ۶۱۷۴۵
تعداد نظرات: ۳ نظر

ازدحام جمعیتی شبیه به یک معرکه‌گیری دارد، اما زمانی که جلوتر می‌روی با لاشه نصفه و نیمه گوسفندی مواجه می‌شوی که مردم برای خرید آن صف کشیده‌اند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، ماجرا اینطور شروع می‌شود که یک فرد گوسفند زنده خود را وسط خیابان می‌آورد، همانجا سر می‌برد، آویزان و سپس کیلوفروش می‌کند و مردم هم حسابی استقبال می‌کنند.

از شلوغی و ازدحامی که تشدیدکننده کرونا است اگر گذر کنیم، این شیوه کشتار خیابانی دام هیچگونه تاییدیه بهداشتی ندارد و اگر دام کشتار شده، بیماری داشته باشد، مشخص نخواهد شد.

کشتار و فروش خیابانی دام فقط به روزبازارها منتهی نمی‌شود و در روزهای عادی هم در گوشه و کنار شهر کرمانشاه از الهیه گرفته تا پردیس، مسکن و دولت آباد دیده می‌شود.

مردم هم به واسطه کیلویی چند هزار تومان ارزانتر، جان خود را به خطر می‌اندازند و این گوشت‌ها را می‌خرند.

رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه با انتقاد از وضعیت کشتارهای خیابانی که به شدت سلامت مردم را تهدید می‌کند، گفت: زمانی که به این شیوه فروش گوشت اعتراض می‌کنیم و خواستار برخورد با آن هستیم، چوب ارزانی این گوشت را بر سر ما می‌زنند.

«حسن آمویی» در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به کشتار و عرضه دام در خیابان به شیوه نامناسب و غیربهداشتی، افزود: متاسفانه این شیوه فروش در بسیاری از نقاط شهر انجام می‌شود.

وی ادامه داد: گوسفندهایی که به این شیوه کشتار خیابانی عرضه می‌شوند، شاید ظاهر سالمی داشته باشند، اما تحت نظر هیچ دامپزشکی ذبح نمی‌شود و از همین رو درباره سلامت آنها تردید وجود دارد.

رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه دلیل استقبال مردم از این گوشت‌ها را قیمت کمی پایین‌تر آن دانست که شاید برای هر کیلو حداکثر هفت یا هشت هزار تومان باشد و یادآور شد: دلیل ارزانتر بودن این گوشت آن است که وقتی کسی کشتار خیابانی انجام می‌دهد سالی 10، 15 میلیون تومان پول مالیات، ماهی دو میلیون تومان پول برق، هزینه چند میلیونی اجاره مغازه و ... را ندارد و قیمت هر کیلو گوشت برای او پایین‌تر تمام می‌شود.

آمویی با اشاره به پیگیری‌های متعددی که برای برخورد با این شیوه عرضه گوشت انجام شده، خاطرنشان کرد: هر بار که اعتراض می‌کنیم قیمت پایین این گوشت را بر سر ما می‌زنند، در حالیکه ارزان‌تر بودن آن دلیل دارد و هیچ هزینه جانبی برای عرضه کنندگان ندارد.

وی اظهار کرد: مشابه این کشتارهای غیراستاندارد و فروش گوشت را در جاده‌ها و مناطقی مانند شیان هم داریم که هیچ نظارتی بر سلامت دام عرضه شده در این مناطق صورت نمی‌گیرد.

رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه تداوم این روند را باعث به خطر افتادن سلامت مردم دانست و گفت: فروش گوشت به صورت خیابانی مغازه‌داران را نیز تحت تاثیر قرار داده و فروش قصابان را کاهش داده است.

آمویی برخورد با کشتارهای خیابانی دام را نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله دامپزشکی، اجراییات شهرداری، مرکز بهداشت، فرمانداری و... دانست.


انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
0
0
فرمانداری که بهداشت و سلامت براش اهمیتی نداره فقط تامین گوشت و ارزانی براش مهمه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
0
1
جناب آمویی رئیس صنف قصابان کرمانشاه قبلا فرمایش کردند که اگر کشتارگاه دام زاگرس ماهیدشت فعال و راه اندازی شود بدلیل اینکه قیمت گوشت ارزان میشه بساط کشتارهای غیرمجاز خیابانی برچیده میشه وروی این موضوع خیلی اصرار داشتند ، ای کاش حافظه مسئولین محترم درست کارکنه و مردم را گول نزنند و ایکاش خبرنگار محترم ایسنا این مهم را به ایشان یادآوری می کردند تا این بزرگوار متوجه بشن که گذشت زمان همه چی رو حل میکنه الا ............. بعضی آقایان
همشهری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
0
0
در ......... هم مکررا این صحنه ها مشاهده می شود و تهدید بهداشت عمومی جامعه که پیگرد قضایی جدی دارد عملا ضعیف است!
نظر شما
ادامه