اولین پروانه آزمایشگاه خوراک دام و طیور و شیلات استان خراسان رضوی در نیشابور با حضور معاون آموزشی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی به همراه مسئولان شهرستان مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایلنا، معاون آموزشی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در این مراسم گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابعطبیعی به عنوان بزرگترین تشکل کشور در بخش کشاورزی و مطابق قانون، ارتقا سطح دانش، بهبود عملکرد و افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی را در اهداف و برنامه های خود دارد.
«مهدی خسروی» در ادامه افزود: در راستای برون سپاری و تقویت بخش خصوصی، این سازمان در اجرای وظـایف و اختیارات قانونی خود تاکنون ١٧ هزار عضو حقیقی از دانش آموختگان رشته های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و نیـز بـیش از یک هزار و ٣٠٠ عضو حقوقی را برای نقش آفرینی و انجام امور تصدی گـری حـوزه های مختلف کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ساماندهی کرده است.
وی اظهار داشت: این سازمان به موجـب قانون تاسیس و دیگر قوانین و مقررات جاری، عهده دار بخشـی از وظایف و خـدمات عمـومی و حـاکمیتی از جملـه صدور مجوز فعالیت های تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی و منـابع طبیعی رتبـه بنـدی و مرجع انحصاری صدور پروانه اشتغال حرفه ای است.
خسروی با بیان اینکه در اجرای این ماموریت بیش از ۵۰۰ عضو حقوقی در قالب شرکت های مشاور و پیمانکار و ٣ هزار و ۵٠٠ عضو حقیقی را در قالب کارشناسان ناظر و مشاور، پیمانکاران، کارشناسان مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی، مسئولین فنی واحدهای تولیدی، مسئولین فنی واحدهای گیاهپزشکی، مسئولین فنی آزمایشگاه های تجزیه خوراک دام و آزمایشگاههای خاک شناسی، رتبـه بنـدی و تایید صـلاحیت کرده است.
وی در ادامه یادآور شد: این مراکز بصـورت تخصصی با عنوان مرکز خدمات کشاورزی غیر دولتی بستر مناسبی برای حضور دانش آموختگان کشاورزی در صفوف اولیه تولید و به شکل کاملا تخصصی و هدفمند، برای اهدافی نظیر گسترش خدمات فنی و مهندسی، اشاعه و ترویج علوم روز کشاورزی به بهره برداران، ارائه خدمات مطمئن، خدمات مکانیزاسیون و امور اجرایی و نظارتی سازمانهای مرتبط تشـکیل راهاندازی و در حال توسعه یافتن است.
رئیس جهادکشاورزی نیشابور نیز در این مراسم با بیان اینکه ٢٠ درصد توزیع نهاده های استان در نیشابور اتفاق می افتد گفت: در حال حاضر ٢ راهبرد برای افزایش امر تولید در حوزه دامپروری داریم، یک اصلاح نژاد دام و دیگری جایگزینی نژادهای برتر و پر تولید مانند نژاد سمینتال بجای دامهای بومی که در نیشابور بسیار خوب کار شده است.
«محمد علی فرهمند راد» با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیان در این زمینه ورود بسیار خوبی کرده و کمک شایانی در این امر داشته اند افزود: این حق مسلم دامدار و تولید کننده است که محصول مصرفی دارای استاندارد را استفاده کند تا شاهد تولید مطلوب باشد و در این راستا اولین پروانه بهره برداری آزمایش و آنالیز خوراک دام و طیور و شیلات در استان با مجوز سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برای شرکت پارت آزما شهرستان نیشابور با امکانات و تجهیزاتی بسیار خوب و مدرن صادر شده است.