حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: «استان گلستان هممرز با کشور ترکمنستان است و از آنجا که این کشور دامپزشکی سیستماتیکی ندارد، ممکن است گاهی دچار بیماریهای واگیر از سمت آنها شویم که برای جلوگیری از این اتفاق، همیشه تا شعاع ۱۰ کیلومتری مرز را واکسینه میکنیم»؛ این را مدیرکل دامپزشکی استان گلستان به حکیم مهر میگوید.
«دکتر غلامرضا محرابی» با تاکید بر اینکه استان گلستان در بحث اجرای ماده ۱۹ در سطح کشتارگاهها مشکلی ندارد، تصریح میکند: «کشتارگاههای استان با تمام ظرفیت خود کار میکنند؛ در نتیجه رضایتمندی لازم را دارند و عدد دریافتی مسئولین فنی ما اعم از دکترهای دامپزشک و کاردانها مناسب است. در این میان ما هم نظارت داریم که این پرداختها به شکل واقعی انجام شود.»
حکیم مهر: آقای دکتر، خبر جدید از دامپزشکی استان گلستان چه دارید؟
۵۶ اکیپ ثابت و سیار به منظور برگزاری هرچه بهتر مراسم عید قربان داشتیم که شکر خدا همه چیز به شکل مناسب برگزار شد. ۷ کشتارگاه دامی در استان گلستان داریم که ۲ کشتارگاه مربوط به بخش خصوصی و ۵ کشتارگاه متعلق به شهرداری است. در این زمینه هماهنگی کامل با شهرداری داشتیم که دامها به شکل رایگان کشتار شوند. این اتفاق، مشوقی برای مردم بود که دام را به کشتارگاه بیاورند و در کنار خیابان اقدام به کشتار نکنند.
حکیم مهر: در حال حاضر مهمترین مشکلات دامپزشکی در استان چه مواردی هستند؟
خوشبختانه در استان گلستان مشکل حادی نه در بحث بیماریهای طیور و نه بیماریهای دام و آبزیان نداریم. شرایط استان کاملا پایدار و با ثبات است. علیرغم اینکه ماهیانه بالای ۱۲ میلیون جوجهریزی گوشتی، ۶۸ واحد مرغ مادر و ۳ واحد اجداد در استان داریم، اما هیچ مشکلی نداریم. همچنین در حوزه مرغ تخمگذار، روزانه حدود ۳۰۰ تن تولید تخم مرغ داریم. استان گلستان برخلاف استانهای گیلان و مازندران که فقط در بحث مرغ گوشتی فعال هستند، در بحث تولید تخممرغ نیز یکی از استانهای اصلی کشور هستیم.
در بحث بیماریهای دامی نیز خوشبختانه تا الان کانون لمپیاسکین، تب برفکی و PPR نداشتیم. همه اینها در شرایطی است که ما در سال جاری یکی از بدترین خشکسالیهای ۴۰ سال اخیر را پشت سر میگذاریم.
حکیم مهر: گلستان یکی از استانهای مرزی کشور است. چه برنامههایی برای مقابله با تبعات قاچاق دام دارید؟
خوشبختانه کشور ترکمنستان در همسایگی ما قرار گرفته است. ترکمنستان هم با بازارهای آزاد جهانی ارتباطی ندارد و هم جمعیت کم انسانی و جمعیت زیاد دامی دارد. در واقع عملا قاچاقی از این کشور به سمت ما وجود ندارد و اگر هم قاچاقی از استان گلستان اتفاق بیفتد، به سمت غرب یا جنوب خواهد بود، لذا ما در این زمینه مشکلی نداریم و فقط مشکل ما این است که از آنجا که این کشور دامپزشکی سیستماتیکی ندارد، ممکن است گاهی دچار بیماریهای واگیر از سمت آنها شویم که برای جلوگیری از این اتفاق، همیشه تا شعاع ۱۰ کیلومتری مرز را واکسینه میکنیم.
حکیم مهر: بحث تسری فوقالعاده خاص کارکنان دامپزشکی به استانها ابلاغ شده است. وضعیت استان گلستان در این خصوص چگونه است؟
پرداخت حق تسری کارکنان امروز در حال انجام است. ابلاغیههای مربوط به آن قبلا به دست ما رسیده و رقم تخصیصی آن صبح سهشنبه هفته گذشته به دست ما رسید. از آنجا که روزهای چهارشنبه و پنجشنبه تعطیل بود، نامه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان به خزانه و جداول آن در دقیقه ۹۰ انجام شد. با وجود اینکه مدیرکل اقتصاد و دارایی استان یک کارشناس ویژه برای این منظور در نظر گرفت، اما باز هم امکان پرداخت در هفته گذشته میسر نشد اما امروز در حال انجام است. شکر خدا نقدینگی تامین شده و مشکلی از این بابت نداریم.
حکیم مهر: آیا میزان نقدینگی برای پرداخت تسری راضی کننده است؟
بله، کاملا.
حکیم مهر: ارتباط اداره کل دامپزشکی استان با بخش خصوصی چگونه است؟
ارتباط بسیار خوبی داریم. سازمان پیشنویس هر دستورالعملی را که بخواهد ابلاغ کند، همکاران اینجا به شکل سیستماتیک و مدون عمل میکنند و به این شکل نیست که باری به هر جهت اقدام کنند. حتما با افرادی که در این دستورالعملها ذی نفع هستند، جلسه برگزار میشود. مثلا در بحث طیور، کارخانجات خوراک، کشتارگاهها، مباحث دامی یا آبزیان، حتما از قبل نظرات تشکلهای آنها در استان و افرادی که در آن زمینه انسانهای موفقی هستند، در قالب جلسات گرفته میشود و در ادامه، پیشنهادات ما که برگرفته از نظرات آنها هم هست، به سازمان ارسال میشود که سازمان هم در این خصوص مشکلی نداشته باشد. خوشبختانه ارتباط بسیار خوبی داریم، کمااینکه گلستان، استان معین ارسال مرغ به تهران است و اگر این هماهنگیها نبود، این مهم حاصل نمیشد. ما در یک شب تا ۷۲۰ تن هم ارسال مرغ به تهران داشتیم.
حکیم مهر: وضعیت استان گلستان از نظر تزریق واکسن کرونا به دامپزشکان چگونه است؟
واکسیناسیون کرونا در بعضی از شهرستانهای ما انجام شده است. اما در خصوص اداره کل، هماهنگیهای لازم را انجام دادیم که در هفته جاری، حداقل برای نیروهایی که به شکل مستقیم در امور فنی فعالیت میکنند، واکسیناسیون انجام شود. خیلی از شهرستانها خودشان با مراکز بهداشت هماهنگ شده و واکسیناسیون را انجام دادند.
حکیم مهر: آیا این واکسیناسیون برای بخش خصوصی هم انجام میشود؟
در بخش خصوصی تا این لحظه و بخش اول، بالغ بر ۱۵۰ نفر واکسینه شدند و در بخش دوم نیز به همین تعداد واکسن تخصیص داده شده است. این سهمیه برای کلینیسینهاست که به شکل مستقیم ارتباط دارند و تقریبا همه آنها با این رقم، پوشش داده میشوند.
حکیم مهر: وضعیت استان از نظر اجرای ماده ۱۹ آییننامه نظارت بهداشتی دامپزشکی چگونه است؟
در بحث اجرای ماده ۱۹ در سطح کشتارگاهها مشکلی نداریم. کشتارگاههای استان گلستان به شکل تمام ظرفیت کار میکنند. با توجه به بعد مسافت استان از تهران، از استان مرغ زنده هم خارج نمیشود. لذا پرورش مرغ ما بالاست و تقریبا به شکل میانگین هر شب نزدیک به ۴۰۰ هزار قطعه در ۱۴ کشتارگاه استان کشتار و ذبح میشوند. در نتیجه کشتارگاههای ما رضایتمندی لازم را دارند و عدد دریافتی مسئولین فنی ما اعم از دکترهای دامپزشک و کاردانها مناسب است. در این میان ما هم نظارت داریم که این پرداختها به شکل واقعی انجام شود. اما در بحث کارخانجات خوراک دام هنوز به آن مرحله نرسیدیم که با توجه به بخشنامه سازمان درخصوص برخی بیمایهای واگیر، مبنیبر اینکه این بخشنامه از اول شهریور در کارخانجات خوراک دام اتفاق بیفتد، سعی میکنیم کارخانجات خوراک دام را هم به سمت واقعی شدن تعرفهها سوق دهیم.
حکیم مهر: بهعنوان حرف آخر...
از پایگاه خبری حکیم مهر به خاطر اطلاعرسانی به موقع و به جا در مباحث دامپزشکی و پوشش خبری لازم تقدیر و تشکر ویژه دارم.
حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.
برای اداری ها 100 درصد و برای فنی ها 50 درصد پرداخت شد-
به این ترتیب ضریب فنی ها عملا بی اثر شد و کارمند اداری که حکم کارگزینی خود را به سلیقه خود پر و پیمان زده و اضافه کار و سایر مزایا هم بیشتر می گیرد تسری را هم به اندازه فنی ها گرفت
مرحبا به این عدالت
یرد
اولا در دروغگو بودن ایشان همین بس که من که به واسطه این حرفش را شنیده ام، او را به خدا واگذار می کنم. با وجدان خودش چطور کنار خواهد آمد، بماند. اما در هر اداره کلی تعداد ماموریت تمامی پرسنل کاملا ثبت شده است. تعداد را استخراج کنند و هر نیروی فنی که کمتر از 10 برابر نیروهای اداری به ماموریت رفته را از تسری محروم کنند و نیروهای اداری که بیشتر از یک دهم نیروهای فنی به ماموریت رفته اند را بشکل تشویقی دو برابر تسری بدهند.
ثانیا اگر من مدیر کل استان آنها بودم همه کارمندان اداری را موظف می کردم که ماهانه یک شب با نیروهای فنی به کشتارگاه طیور سرکشی کنند و بدون انجام کار فنی، فقط کمک کنند و فرم بازدید نیروهای فنی را با راهنمایی آنها تکمیل و پر کنند.
اونوقت هر کدام این کار رو کرد تسری برابر با فنی ها بگیره. واکسیناسیون و تست سل و بازدید کشتارگاه دام و سطح شهرو اماکن عمومی هم نمی خواد برن فحش و بد و بیراه بشنوند یا خدای ناکرده در معرض گزش حیوانات یا بیماریهای مشترک خطرناک قرار بگیرند. شاخ و لگد بخورند و ...
فقط همین یک کار اونم ماهی یک شب.
پس لطفا دفعه بعد هر وقت خواستید حرف بزرگتر از سطح دانش خود بزنید قبلش خوب فکر کنید که باعث وهن و سرافکندگی خودتان نشوید.
حقشه مدیران کل الزام کنند فقط این اداری ها یک روز عید قربان رو بیان اداره و مثلا امین اموال، خدماتی، راننده باید محل کارشون حضور داشته باشند و امور اداری و دبیرخانه و ... هم باید بیان اداره و بدون حضور در اکیپ های سیار، تو اداره بشینند و فقط پاسخگوی تلفن ها باشند! اگر این کار رو کردند اونوقت بیایند و حرف از خق و حقوق بزنند.
قانون معافیت از مالیات وجوهی که تحت هر عنوان به استثنای حقوق و فوق العاده شغل به پزشکان، دندانپزشکان و دکترهای داروساز و دامپزشکان پرداخت می شود
تاریخ تصویب : 1362/08/22
مرجع تصویب : مصوبات مجلس شورا
QR
جزئیات متن قانون
قانون معافیت از
مالیات وجوهی که تحت هر عنوان به استثنای حقوق و فوقالعاده شغل به پزشکان،
دندانپزشکان ودکترهای داروساز و دامپزشکان پرداخت میشود
ماده واحده - از تاریخ تصویب این قانون وجوهی که تحت عناوین اضافه کار، محرومیت
از مطب، حقالزحمه کار اضافی، حق کشیک و آنکال وفوقالعاده محل خدمت یا خارج از
مرکز حسب مورد به پزشکان، دندانپزشکان، دکترهای داروساز، دامپزشکان و پیراپزشکان
شاغل در وزارتخانهها ومؤسسات و شرکتهای دولتی و مؤسساتی که شمول قانون بر آنها
مستلزم ذکر نام است توسط این سازمانها پرداخت میشود، از پرداخت مالیات بر
درآمدمعاف میباشد و نیز حقوق و فوقالعادههای شغل پزشکان و پیراپزشکان و
دکترهای داروساز و دندانپزشکان و دامپزشکان شاغل در سازمانهایفوقالذکر که محل
خدمت آنها در روستاها و همچنین در نقاط محروم کشور طبق لیست سازمان برنامه و بودجه
که در آن شاخص پزشکی اولویت دارامیباشد، از پرداخت مالیات معاف است.
تبصره - درآمدی که از محل طرح کارانه (فیفر سرویس) به دست میآید از این معافیت
مستثنی خواهد بود.
قانون فوق مشتمل بر ماده واحده و یک تبصره در جلسه روز یکشنبه بیست و دوم آبان
ماه یک هزار و سیصد و شصت و دو مجلس شورای اسلامیتصویب و به تأیید شورای نگهبان
رسیده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی - اکبر هاشمی