حکیم مهر: چندیست که با پیگیری و تلاش قابل تقدیر مسئولین سازمان دامپزشکی کشور، پرداخت تسری فوقالعاده خاص کارکنان این سازمان آغاز گردیده است.
به گزارش حکیم مهر، فلسفه پرداخت تسری فوقالعاده خاص کارکنان سازمان دامپزشکی کشور بر اساس سختی کار و خطرات شغلی «کارکنان فنی و تخصصی» این سازمان بوده است که عمدتاً دانشآموختگان رشتههای گروه دامپزشکی (از کاردانی تا دکترای تخصصی) میباشند؛ هدف قانونگذار از تصویب این قانون، جبران بخشی از سختی کار و مخاطرات حرفهای این کارکنان (از قبیل حضور در محیطهای سخت و زیانآور، خطر ابتلا به بیماریهای زئونوز، شبکاری و...) بوده است.
همزمان با حضور کارکنان فنی، عزیزان خدوم دیگری تحت عنوان «نیروهای اداری»، همانند نیروهای اداری سایر دستگاهها و سازمانهای دولتی که فاقد مزیتی به عنوان تسری فوقالعاده خاص هستند، به انجام وظیفه مشغولند که امور مربوط به مکاتبات، امور مالی، نیروی انسانی، روابط عمومی، حمل و نقل و... را بر عهده دارند. هرچند خدمات این عزیزان در نوع خود بسیار قابل احترام و ارزشمند است، ولی در سایر دستگاهها و سازمانهای دولتی نیز چنین مشاغلی وجود داشته و تفاوتی در نوع کار ایشان مشاهده نمیشود.
سازمان دامپزشکی کشور برای سامان بخشیدن به نحوه پرداخت تسری فوقالعاده خاص به کارکنان این سازمان، شیوهنامهای را تدوین و به ادارات کل دامپزشکی استانها ابلاغ نموده است و بر این اساس، ضرایب هر یک از نیروهای اداری و فنی مشخص شده است و نیروهای اداری نیز از بخشی از این فوقالعاده خاص برخوردار شدهاند.
همانگونه که قبلاً ذکر شد، فلسفه پرداخت تسری، سختی کار نیروهای فنی و تخصصی سازمان بوده است و علیرغم احترامی که حکیم مهر برای نیروهای عزیز و خدوم اداری سازمان دامپزشکی کشور قائل است، معتقدیم که بر اساس فلسفه وجودی تصویب این قانون، کل مبلغ تسری بایستی به نیروهای فنی اختصاص یابد و افزایش دریافتی نیروهای اداری از منابع دیگر تامین گردد.
با این وجود و علیرغم همیاری مسئولین سازمان دامپزشکی کشور با نیروهای اداری، متاسفانه در هفته های اخیر شاهد آن هستیم که بخشی از این نیروها با تهدید و ارعاب، سعی در افزایش سهم خود از این منابع داشته و با تهدید اینکه «اگر سهم نیروهای اداری افزایش نیابد، کل این قانون را ملغی میکنیم!»، در تلاش برای تحمیل خواستههای نامعقول خود به سازمان میباشند.
این نکته را نباید از نظر دور داشت که سایر کارکنان اداری وزارت جهاد کشاورزی نیز شرح وظایفی کاملاً همانند کارکنان اداری سازمان دامپزشکی کشور داشته و کوتاه آمدن در برابر چنین خواستههای نامعقولی، در آینده میتواند منجر به ابراز نارضایتی سایر کارکنان اداری وزارتخانه شده و کل طرح را زیر سؤال ببرد.
آیا در وزارت بهداشت هم کارکنان اداری، توقع دریافت حقوقی برابر با کارکنان تخصصی نظیر پزشکان و پرستاران دارند؟ آیا چنانچه با پیگیریهای آتی مسئولین مسئولین محترم سازمان دامپزشکی کشور، حق محرومیت از مطب دامپزشکان پس از سالها مجدداً برقرار گردد، نیروهای اداری هم مدعی دریافت سهمی از این منابع خواهند بود؟!
و نکته دیگر متاسفانه همکاران دامپزشک که اکثرا صندلی و منسبی را چسبیده اند در تفسیر این قانون از سختی کار سایر رده های فنی سازمان دامپزشکی به نفع خود بهره برده اند که در واقع ضرایب بالا مختص این دوستان است که در سخت ترین شرایط انجام وظیفه می نمایند ، نه امثال دکتر مسئول طرح و برنامه و دکترهای نشسته در ستاد و یا نیروی های اداری.
لطفا واقع بین باشید .
یعنی کسانی که تسری بخاطر آن ها تعریف شده و اصل و فرع سازمان هستند را نصفه بدهی، و به نیروهای بی ربط ۱۰۰ درصد بدهی.
بخدا قسم بروی برای هر ارگانی این را تعریف کنی از خنده روده بر میشوند
ببین دامپزشکان در سازمان خودشونم مورد ظلم هستن. اونوقت بخش خصوصی توقع حمایت از بخش دولتی را دارد!!