حکیم مهر: در پی بازدید سرزده «آیتالله رئیسی» رئیسجمهور به اهواز در روز جمعه پنجم شهریورماه، یکی از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی اهواز در بیمارستان گلستان اهواز در حضور وزیر بهداشت به صورت ریاست دانشگاه سیلی زد؛ حاشیهای که یکباره سفر ریاست محترم جمهور را تحتالشعاع خود قرار داده و فضای مجازی و رسانهای استان خوزستان هر کدام بنا به مقتضیاتی له یا علیه دیگری اقدام به موضعگیری نمودند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از پایگاه خبری زاگرسنشینان، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ضمن اشاره به دستگیری ضارب، وی را یک دامپزشک هتاک معرفی کرد. نکتهی جالب اینجاست که هیچکدام از رسانهها سراغ حرفهای نشنیدهی ضارب نرفتند.
به منظور تنویر افکار عمومی، خبرگزاری زاگرسنشینان به سراغ فردی که تحت عنوان دامپزشک ضارب از ایشان یاد شده است رفته است، تا به آن سوی قضیه هم پرداخته شود؛ متهم «دکتر امین کمالی» کارشناس بیماریهای مشترک انسان و حیوان دانشگاه علوم پزشکی اهواز است که با هم پای حرفهای ایشان مینشینیم و قضاوت را هم به مردم شریف ایران واگذار میکنیم.
در فضای مجازی و رسانهای خوزستان اینطور القاء شده است که مدرک تحصیلی شما دکترای دامپزشکی است، در این رابطه توضیح بفرمایید.
ابتدا لازم است بیان کنم، بنده یک ایثارگر بسیجی داوطب در جبهههای جنگ تحمیلی میباشم و سالها مسئول بسیج بودم. سرباز آتش به اختیار ولایتم که این بهترین مدرکم است . دارای دو مدرک تحصیلی دکترا، یکی دکترای حرفهای دامپزشکی و دیگری دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی (نفر اول بورد تخصصی) هستم.
چند سال سابقه کار در دانشگاه علوم پزشکی دارید؟
حدود بیست سال سابقه کار در دانشگاه علوم پزشکی اهواز را در پرونده دارم و گوشهای از سوابقم به شرح زیر است :
1- مدیر بیماریهای مشترک انسان و حیوان
2- مشاور معاون بهداشت در طرح تحول سلامت
3- مشاور معاون درمان در زمینه بهداشت مواد غذایی بیمارستانها
4- معاون اجرایی بهداشت شرق اهواز
مردم عزیز خوزستان باید بدانند من تنها کارشناس خبره و مورد تایید سازمان جهانی بهداشت (WHO ) در دانشگاه علوم پزشکی میباشم و گواهی سازمان جهانی بهداشت موجود است. بسیاری از اپیدمیهای بیماریهای خطرناکی که این سالها مردم استان را تهدید کرد، با تلاشهای شبانهروزی بنده و همکارانم کنترل گردید، از جمله موارد زیر:
1- اپیدمی بیماری هاری (در شوش سال ۸۵؛ اهواز ۸۷، لالی۹۰)
2- اپیدمی بیماری آنفلوانزای پرندگان در سال ۸۵ خوزستان
3- اپیدمی آنفلوانزای خوکی و انسانی H1N1 سال ۸۸ در استان خوزستان
4- اپیدمی سالک سال ۸۸ خرمشهر
5- بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو سال ۸۸ و ۹۰ در سطح استان
اما در بیانیه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جهت توهین و تحقیرم آمده است «دامپزشک مسئول نگهداری و مراقبت حیوانات آزمایشگاهی (در عامیانه به عنوان چوپان)» در حالیکه چهل روز است که با دستور ریاست دانشگاه به این واحد منتقل شدم.
آیا صحت دارد در روز سفر ریاست جمهوری به خوزستان بیماران بیمارستان رازی به سایر بیمارستانها منتقل گردیدند؟
بعید نمیدانم. از مدیریت فعلی دانشگاه چنین اقداماتی خارج از ذهن نمیباشد. این موضوع از طریق مجازی مطرح گردید که بایستی تحقیق و بررسی بیشتری صورت گیرد.
شما به عنوان رییس ستاد سلامت انتخابات رییسجمهور محترم در خوزستان چه صحبتی با وزیر بهداشت و درمان داشتید که موجب رنجش ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز قرار گرفت؟
بنده در روز سفر ریاست محترم جمهوری اسلامی و وزیر محترم بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، حضوراً خدمت وزیر بهداشت رسیدم و به عنوان ریاست ستاد سلامت خوزستان قرار بود یکسری مطالب شفاهی و مستندات محرمانه را خدمت ایشان تحویل بدهم و از وضعیت اسفبار و فاجعهبار بهداشت و درمان برایشان توضیح دادم که روزانه افراد بیشماری به خاطر سوء مدیریت و بیکفایتی در استان به کام مرگ میروند و شرایط استان اینطور که گل و بلبل نشانتان ميدهند نیست.
در این بین، مشاجره لفظی سختی بین بنده و رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز رخ داد و هیچگونه درگیری فیزیکی حادی هم صورت نگرفت؛ این مکان مجهز به دوربین مدار بسته است که تمام وقایع را ثبت و ضبط مینماید. اگر صداقت دارند و راست میگویند و سیلی زدن از سوی بنده صورت گرفته، فیلم آن را نشان دهند. بنده در مقابل قانون گردنم از مو باریکتر است.
چند نفر کارگر حراست و قراردادی را با تهدید اخراج کردن و تطمیع اینکه بعدا رسمیتان میکنیم راضی به شهادت دادن و امضاء کردن صورتجلسه کاری ناجوانمردانه و بزدلانه است. این رسانههای زرد که معمولا بایستی واقعیتها را در جامعه انعکاس نمایند، با بزرگنمایی این موضوع سعی در گلآلود کردن اوضاع و گرفتن شاهماهیشان یعنی ابقاء مدیریت دانشگاه دارند که جای بسی تاسف دارد، چرا واقعیتها آنگونه که در جامعه رخ میدهد اطلاعرسانی صورت نمیگیرد.
قضیه را طوری عوض کردند و پیچاندند که بنده شدم «شمر ذولجوشن قاتل» و ایشان که نه تنها عزل، بلکه باید به مراجع قضایی معرفی گردد، شده «زینب ستمکش و مظلوم»!
در پایان چه صحبتی با مردم دارید؟
مردم عزیز خوزستان؛ آخرین مسئولیت بنده معاون اجرایی بهداشت شرق اهواز با حدود ۹۰۰ نفر پرسنل بوده است . جناب دکتر ابولنژادیان به دو دلیل بنده را از مسئولیت در سمت مذکور عزل نمودند :
۱ - فعالیتهای سیاسی من که مخالف با ایشان بوده است. همانگونه که همه خوزستان مطلعاند، بنده از سال ۹۶ تاکنون به عنوان خدمتگزار و هماهنگکننده اصلی و لیدر جریان نیروهای جبهه انقلاب اسلامی در بهداشت و درمان خوزستان هستم.
۲ - احساس مسئولیت و مطالبهگری بنده نسبت به حق و حقوق مردم شریف خوزستان و گزارش کمبودها و تخلفات و کمکاریهای صورت گرفته به مسئولین ارشد استان و کشور.
ایشان قریب به ۱۶ ماه اینجانب را بلاتکلیف در دانشگاه به حال خود رها نمودند و بعد از آن بنده را به مکان خانه حیوانات تبعید نمودند. با توسل به زور در ساعات غیراداری درب اتاق اداریام را شکستند و وسایلم را خارج کردند تا جایی برای نشستن و ماندن نداشته باشم.
در بیانیه دانشگاه علوم پزشکی اهواز آمده است که بخاطر تخلفات عدیده مالی و اداری که به هیئت تخلفات اداری معرفی گردیده و چندین حکم محکومیت برای من صادر شده است، در صورتیکه در طی دوران کاریام در دانشگاه، هیچگاه مسئولیت و تفویض مالی و اداری نداشتم که حتی اگر بخواهم، بتوانم تخلفی داشته باشم. تنها تخلف من مطالبه حق و حقوق قانونی خودم و مردم بوده است.
حراست دانشگاه به دلیل یکسری وضعیت واتساپ، بنده را به هیئت تخلفات دانشگاه معرفی کرد و به خاطر حضور فعال در فضای مجازی و وضعیت واتسآپ، آنهم خارج از تایم اداری که مشکلات استان و نکات آموزشی مقابله با کرونا را به شما عزیزان انتقال میدادم، محکوم گردیدم و به موجب این حکم، ریاست دانشگاه حقوق ۹ ماه بنده و خانوادهام را قطع نمودند.
لازم به ذکر است آیا از لحاظ شرعی و قانونی و یا عرفی، شرافتمندانه است حقوق یک کارمند که تنها راه امرار معاشش در این شرایط بد اقتصادی است، ۹ ماه قطع گردد؟ خانواده ایشان در این مدت باید چکار کنند؟!
در پایان اعلام مینمایم بنده نهایت ولایتمداری و سرباز آتش به اختیار رهبر و مدافع سلامت مردم خوزستانم و همه کسانی که مرا میشناسند به صداقت، درستی و پاکدستی و پاکدامنیام اعتماد کامل دارند. به جای تهمت زدن، هر شخص و نهادی اگر مستندی درخصوص موارد فوق دارد، لطفا رسانهای کند تا قانون با اشد مجازات با بنده برخورد نماید .
1- اپیدمی بیماری هاری (در شوش سال ۸۵؛ اهواز ۸۷، لالی۹۰)
2- اپیدمی بیماری آنفلوانزای پرندگان در سال ۸۵ خوزستان
3- اپیدمی آنفلوانزای خوکی و انسانی H1N1 سال ۸۸ در استان خوزستان
4- اپیدمی سالک سال ۸۸ خرمشهر
5- بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو سال ۸۸ و ۹۰ در سطح استان
یعنی همه خدمات اداره کل دامپزشکی و دانشگاه علوم پزشکی را مصادره به نفع خود کرد