کد خبر: ۶۷۴۶۷

حکیم مهر: نشست هماهنگی حمل گوشت و رعایت ضوابط بهداشتی در کشتارگاههای استان با حضور «دکتر حسین رشیدی» مدیرکل دامپزشکی استان، «دکتر صدیقه کاظمی نیا» معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان، «دکتر مینا قاضی زاده» رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان، «دکتر آمنه زینلی» رییس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان، کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمان و شهرستان کرمان، مدیران کشتارگاه های طیور شهرستان کرمان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، «دکتر حسین رشیدی» مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره بر اهمیت حمل بهداشتی گوشت مرغ نسبت به لزوم همکاری مدیران کشتارگاه ها درخصوص بکارگیری سامانه رهگیری گوشت مرغ توسط اداره پست استان تاکید و عنوان نمود: بر اساس مصوبات تنظیم بازار استان، خودروهای حمل گوشت مرغ بایستی دارای پروانه بهداشتی و کد IVC  باشند.

وی افزود: مشخصات این خودروها در سامانه تجارت ثبت و راننده خودرو با نصب اپلیکیشن بر روی گوشی هوشمند خود موظف است میزان معین گوشت مرغ را به همه مراکز عرضه عمده و خرد تحویل داده و فروشنده تخلیه ان را ثبت نماید.

این مقام مسئول با اعلام اینکه بارگیری و توزیع گوشت مرغ بایستی در حضور مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه ها انجام شود و خروج مرغ در زمان های دیگر از کشتارگاه ها ممنوع می باشد، افزود: در این طرح که با همکاری شرکت پست استان و کشتارگاه‌های طیور عملیاتی شده است، نسبت به رهگیری نظام مند (سیستماتیک) خودروهای حامل گوشت مرغ از سطح کشتارگاه تا محل عرضه اقدام خواهد شد.

وی در این رابطه افزود: از کشتارگاه‌های مرغ در سطح استان و خودرو‌های حمل مرغ درخواست شده تا نرم‌افزار مربوطه که توسط اداره پست ایجاد شده را نصب کنند تا فرایند تولید تا توزیع تحت‌نظر باشد، ضمن اینکه خرده فروشان گوشت مرغ نیز باید در سامانه جامع تجارت ثبت نام و میزان دریافتی خود را در این سامانه به ثبت برسانند.

وی افزود: بر اساس این طرح زنجیره تولید و توزیع گوشت مرغ از طریق رصد سیستم حمل و نقلی و سامانه رهگیری مرسولات شرکت پست رهگیری و رصد خواهد شد تا از هرگونه عرضه خارج از شبکه گوشت مرغ پیشگیری شود.

دکتر رشیدی با اشاره به اینکه از زمان ساخت و راه اندازی برخی کشتارگاه های طیور استان مدت زمان زیادی گذشته است که نیازمند انجام اصلاحات و بازسازی می باشند و نواقص هر بخشی از کشتارگاه باعث عدم سلامت محصول نهایی خواهد شد، رفع نواقص بهداشتی در کشتارگاه ها را ضروری برشمرد.

دکتر رشیدی در ادامه با ذکر این نکته که مسئولین فنی دامپزشکی نماینده دامپزشکی در کشتارگاه ها می باشند، نسبت به لزوم حضور فعال مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه ها درخصوص بازرسی قبل از کشتار، حین کشتار و در زمان بسته بندی تاکید و خواستار نظارت بیشتر ناظرین بهداشتی دولتی شد.

مدیرکل دامپزشکی با اعلام ضرورت پیگیری انجام کامل واکسیناسیون بیماری کرونا توسط پرسنل و کارکنان کشتارگاه ها اعلام کرد: لازم است شستشوی کامل و با فشار آب کافی لاشه ها قبل از ورود به چیلر جهت جلوگیری از آلودگی آب چیلر و آلودگی متقاطع در کشتارگاه ها صورت پذیرد.

این مقام مسئول بیان داشت: با توجه به اهمیت شستشو و ضدعفونی خودروها و قفس های حمل طیور در جلوگیری از انتشار بیماری های واگیر علی الخصوص آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، مدیران کشتار گاه های طیور امکانات لازم جهت شستشو و ضدعفونی خودروها و قفس های حمل مرغ را فراهم نمایند.

لازم به ذکر است در این نشست که روسا و مسئولین نظارت شبکه های دامپزشکی و مدیران و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های طیور شهرستان های استان به صورت ویدئوکنفرانس حضور داشتند، پس از بحث و تبادل نظر درخصوص مسائل مطروحه از سوی روسای شبکه های دامپزشکی، مسئولین فنی و مدیران کشتارگاهها مصوباتی به تصویب رسید.

 
نظر شما
ادامه