کد خبر: ۶۷۹۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
بصورت وبینار برگزار گردید:
«دکتر محمدباقر مقدس» مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، گفت: با توجه به اهمیت واکسیناسیون طیور هدف اعلام شده از سوی سازمان، پیگیری انجام این امر ضرورت دارد ...
 

حکیم مهر: دومین جلسه ستاد ملی مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با هدف ایجاد هماهنگی بین دفاتر مرتبط ستاد سازمان دامپزشکی و ادارات کل دامپزشکی استانها بصورت وبینار برگزار گردید.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر محمدباقر مقدس» مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم این سازمان در دومین جلسه ستاد ملی مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان که در مورخ یازدهم دیماه برگزار شد، آخرین وضعیت بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در جهان بر اساس گزارشات  OIE و نیز رخدادهای بیماری در ایران را از ابتدای سال ۱۴۰۰ را ارائه کرد.

وی با تاکید بر لزوم تشکیل ستاد استانی بیماری موصوف در استان و شهرستانها، افزود: با توجه به اهمیت واکسیناسیون طیور هدف اعلام شده از سوی سازمان، پیگیری انجام این امر ضرورت دارد.

رصد و پایش غیرفعال حیات وحش و اکوسیستم های مهم با همکاری ادارات کل حفاظت محیط زیست در استانها، برگزاری جلسه با دامپزشکان فعال طیور در راستای آگاهی از تغییرات وضعیت گله های پرورشی، فعال نگه داشتن کمیته های ممیزی واحدهای پرورشی، برگزاری جلسه هماهنگی با تشکل های مرغداران و رصد و پایش غیرفعال روستاها از دیگر توصیه های وی به ادارات کل دامپزشکی استان ها بود.

در ادامه جلسه مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گزارشی از آخرین وضعیت بیماری و تعداد تلفات در تالاب میقان ارائه کرد و دکتر سهراب عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان گیلان نیز گزارشی از اقدامات آن اداره کل متعاقب رخداد بیماری در یک کانون بومی و یکواحد صنعتی اشاره نمود.

مدیرکل مرکز ملی تشخیص، مطالعات کاربردی و آزمایشگاههای مرجع سازمان دامپزشکی نیز اعلام کرد: ویروس‌های جدا شده از کانون‌های بیماری در سال جاری هفته آینده برای تعیین توالی ویروسی به آزمایشگاههای مرتبط ارسال خواهد شد.

دکتر رضائیان‌زاده دبیر ستاد ملی مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان سازمان دامپزشکی نیز بر به روزرسانی آمار در سامانه  GIS و اعمال نظارت‌های شستوشو و ضدعفونی قفس‌های حمل طیور در کشتارگاهها تاکید کرد.

دکتر سید بهمن نقیبی معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در این وبینار با تشکر از اقدامات به عمل آمده در استان‌ها گفت: ضرورت دارد بررسی دائمی و منظم بر نحوه عملکرد واحدهای پرورشی از جمله مقدار مصرف دان و آب و تلفات روزانه و... در واحدها صورت گیرد.

 این مقام مسئول بر ارزیابی مستمر اقدامات ادارات کل در ارتباط با اقدامات مرتبط با بیماری از سوی ستاد سازمان تاکید نمود.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کارمند دامپزشکی
|
United States of America
|
۰۱:۲۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
2
4
با این حقوق ها انتظار معجزه نداشته باشید
نظر شما
ادامه