کد خبر: ۷۰۲۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر: معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ۴۳ کانون بیماری آنگارای طیور در استان شناسایی و اقدامات کنترلی و معدوم‌سازی در مرغداری‌ها انجام شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «محمود قربان زاده» روز یکشنبه افزود: بیماری آنگارا موسوم به "HHS" در این تعداد کانون در استان شناسایی و بر اساس سیاستهای بهداشتی هفت کانون مشمول معدوم‌سازی و سایر کانونها مشمول گذر دوره بیماری با انجام اقدامات کنترلی و درمانی شدند.

وی ادامه داد: در جریان معدوم‌سازی صورت گرفته تا کنون تعداد ۲۷۲ هزار و ۷۷۸ قطعه طیور معدوم شده است.

معاون سلامت دامپزشکی خراسان رضوی گفت:در صورت شیوع بیماری ویروسی آنگارا در مرغداریها و عدم انجام اقدامات پیشگیرانه بهداشتی و عملیات قرنطینه‌ به موقع، این بیماری و تلفات سنگین‌ آن به دیگر واحدهای مرغداری سرایت خواهد کرد.

قربان‌زاده افزود: رعایت شرایط و دستورالعمل‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای، عدم رفت و آمدهای متفرقه در واحد مرغداری، عدم استفاده از تجهیزات مشترک با سایر مرغداری‌ها، ضدعفونی تجهیزات و وسایل نقلیه در حال رفت و آمد به واحد، جلوگیری از ورود پرنده‌های آزاد به انبارها و سالنهای مرغداری از جمله اقدامات پیشگیرانه در این زمینه است.

وی ادامه داد: خراسان رضوی تامین کننده بخش عمده گوشت و تخم‌مرغ کشور است بنابر این حفاظت از صنعت پرورش طیور این استان از درگیری با بیماریهای این حوزه یک الزام حیاتی است.

"آنگارا" نوعی بیماری عفونی مسری در بین طیور با ابتلا و تلفات زیاد است که به طور معمول بین جوجه‌­های مرغ گوشتی با عمر سه تا پنج هفته بروز می‌کند.

سالانه ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید، ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ و همچنین ۷۶ هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوی تولید می‌شود

۱۰ درصد جمعیت دام کشور با ظرفیت ۱۵ میلیون راس متعلق به خراسان رضوی است و این این استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری در تولید گوشت قرمز، گوشت سفید و تخم‌مرغ رتبه‌های نخست تا سوم کشور را به خود اختصاص داده است


انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۵
0
0
شناسايي و ديگر هيچ
سه دوره تلفات پشت سر هم ٧٠ درصد و نبود هيچ پيشنهاد بهداشتي موثر
مشخص نيست چرا سازمان دامپزشكي واكسيناسيون طيور گوشتي در كانون ها را مثل مرغ مادرها اجباري نميكند
مگر ويروس به غير واكسيناسيون راه پيشگيري ديگري دارد
....................... مگر ميشود يكسال و نيم بسيار مناطقي درگير بيماري و تلفات بالا و دريغ از راهكار كارگشا
واكسن وارد كنيد و مناطق الوده را واداركنيد هيچ راهي ندارد
٦ ماه ديگر به اين نتيجه برسيد بسيار ارز اين مملكت را روانه چاه كرديد و مسئوليد
نظر شما
ادامه