کد خبر: ۷۲۴۸۹
تعداد نظرات: ۲۵ نظر
توقع درمان رایگان کیس‌های حمایتی توسط دامپزشکان بخش خصوصی؟!
در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: هفته گذشته شهروندی برای درمان یک توله روباه که پای عقبش لنگ می‌زند، در تماس با چند کلینیک حیات‌وحش از هزینه درمان سؤال کرده و متوجه شده که تنها برای گراف اولیه باید ۴۵۰ هزار تومان هزینه کند ...

حکیم مهر: خبرگزاری تسنیم در مطلبی با عنوان «اینجا هیچکس نگران حیوانات شهری نیست!» نوشت:

با گسترش شهرها و رشد چشمگیر جمعیت و تبدیل عرصه‌های طبیعی به محیط شهری، روز به روز افزایش داشته و انسان‌ها با ورود به زیستگاه جانوران، همسایه گونه‌های مختلف حیات وحش شده‌اند.

انواع حیوانات شهری از گونه‌های مختلف پرندگان، گربه ، سگ و در مواردی حتی روباه‌ها به شهر راه یافته و در کنار انسان زیست می‌کنند. در برخی کشورهای خارجی این تنوع گسترده‌تر بوده و خرگوش‌، سنجاب و گونه‌های راسو نیز در شهرها زندگی می کنند.

حیوانات شهری حیواناتی هستند که آزادانه در سطح شهر زندگی می­‌کنند؛ این حیوانات سرگردان، بدون پناهگاه و محل سکونت معین هستند، آن­‌ها در خیابان متولد شده، زندگی می­‌کنند و می­‌میرند. این حیوانات معمولاً از زباله و پسماند تغذیه کرده و به یکی از اجزای جدایی‌ناپذیر زندگی ما انسان­‌ها تبدیل شده­ و خود را برای بقا با طبیعت و زندگی شهری وفق داده­‌اند.

با وجود اینکه محیط‌های شهری به انسان تعلق دارد و ما به نوعی میزبان این حیوانات هستیم اما نباید فراموش کرد که روزگاری دور این عرصه‌ها که الان به شهر تبدیل شده زیستگاه گونه‌های مختلف حیات وحش بوده و در واقع رشد جمعیت انسانی باعث شده تا ما زیستگاه آن‌ها را اشغال کنیم!

در این بین وظیفه انسان به عنوان اشرف مخلوقات این است که حقوق حیوانات شهری را رعایت کرده و با رعایت یک سری اصول و چارچوب‌ها در برخورد با حیات وحش، به آن‌ها کمک کند.

مهم‌ترین حقوق حیوانات با استناد به حداقل استانداردهای نگهداری آنان عبارت است از تدارک آب و خوراک مناسب و جایگاه و شرایط زیستی و روانی صحیح، دستیابی به بهداشت و درمان آن­‌ها، به خصوص با توجه به وجود بیماری­‌های مشترک میان حیوان و انسان است.

با وجود اینکه در بسیاری از کشورهای جهان این امکانات برای حیوانات شهری فراهم شده است، در کشور ما این حیوانات از حداقل رفاه نیز برخوردار نیستند و حتی در تهران یک مرکز رسیدگی رایگان به حیوانات شهری نیز وجود ندارد!

این درحالی است که در پایتخت انواع کلینیک‌های درمانی و زیبایی برای حیوانات خانگی وجود دارد که در برخی از آن‌ها، عمل‌های زیبایی از جمله فرم دادن به بینی، بزرگ کردن چشم، صاف کردن و کشیدن پوست، برداشتن چربی، تیز کردن گوش افتاده، بوتاکس، خالکوبی و...، برای حیوانات انجام می‌شود که این اعمال حتماً نوعی حیوان‌آزاری محسوب می‌شود!

برای معاینه اولیه کبوتر زخمی گفتند ابتدا ۳۰۰ هزار تومان پرداخت کنید

چند روز پیش با مشاهده یک کبوتر زخمی و ناخوش احوال در اطراف ساختمان محل سکونت، برای نجات این کبوتر اقدام کردیم و سریعاً کبوتر را به بیمارستان دامپزشکی دکتر قریب رساندیم؛ در قسمت پذیرش بیمارستان به ما گفته شد که ابتدا مبلغ 300 هزار تومان پرداخت کنید تا دامپزشکان معاینه اولیه را انجام دهند!

زمانی که ماجرای پیدا کردن کبوتر از کنار خیابان را برای متصدی شرح دادیم، به ما گفته شد که تفاوتی میان حیوانات خانگی و شهری وجود ندارد و هرکس حیوانی را به بیمارستان بیاورد، باید صفر تا صد هزینه را قبول کند!

در نهایت پس از پرس و جوی فراوان، یک دامپزشک متعهد، معاینه و رسیدگی به وضعیت این کبوتر را به طور رایگان بر عهده گرفت.

درخواست ۴۵۰ هزار تومان برای گراف اولیه توله روباه مصدوم 

مورد دیگر مربوط به شهروندی است که هفته گذشته یک توله روباه را در منطقه حکیمیه تهران مشاهده می‌کند که پای عقبش لنگ می‌زند و احتمال تلف شدن آن در سرمای شدید میداد؛ این شهروند برای ما روایت کرد که "من وسیله نقلیه‌ای برای انتقال این توله نداشتم و سعی کردم از تاکسی‌های اینترنتی کمک بگیرم اما رانندگان حمل توله را قبول نکردند، پس از آن با جست‌وجو در اینترنت شماره چند کلینیک حیات وحش را پیدا کردم و از آن‌ها کمک خواستم اما به من گفته شد که امکان فرستادن وسیله برای جابه‌جایی این حیوان را ندارند.

همچنین در تماس‌ها از هزینه درمان سؤال کردم و متوجه شدم که تنها برای گراف اولیه باید 450 هزار تومان هزینه کنم! در نهایت با آتش‌نشانی تماس گرفتم و منتظر ماندم تا زمانی که اکیپ آتش نشانی از راه رسید و توله روباه را با خود برد."

موارد مذکور نمونه‌ای از کمبود امکانات برای حیواناتی بود که در کنار ما زیست می‌کنند و نمونه این موارد در کل کشور زیاد است؛ درست است که برخی کلینیک‌ها و دامپزشکانی که عشق به حیوانات دارند ممکن است که به طور رایگان درمان حیوانات را انجام دهند اما بهتر این است که یکی از ارگان‌ها به طور ویژه وظیفه رسیدگی به این حیوانات را بر عهده بگیرد تا هم وظیفه انسانی خود در قبال حیوانات را به جا آورده باشیم و هم اینکه با رسیدگی به این حیوانات بیمار از انتقال بیماری به سایر افراد گونه و یا حتی انتقال به انسان، جلوگیری کنیم.


انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
1
21
بنده به عنوان یک کلینسین از حیوانات بی سرپرست حق ویزیت نمی گیرم ولی افرادی که حیوانات و به کلینیک می آورند انتظار دارند هزینه دارو و اقلام مصرفی رو هم خودم تقبل کنم! حتی تعدادی انتظار دارند نگهداری از حیوان طی دوره نقاهت که مهمترین بخش درمان است رو انتظار دارند کلینیک انجام بده که واقعا از توان من خارج است!! متاسفانه عده‌ای حیوان و به کلینیک می رسانند و به بهانه ای مثلا گوشی ام تو ماشین جا مونده حیوان و رو میز معاینه رها می کنند و می روند! وقتی بنده بعد ساعت ها منتظر موندن حیوان و بیرون رها می کنم محکوم به حیوان آزاری و بی مسئولیتی می شوم که واقعا به فرهنگ سازی و آگاهی رسانی نیاز است...!! حتی عده ای تماس می گیرند و اطلاع می دهند که فلان جا یک سگ یا هر حیوان دیگر زخمی افتاده و انتظار دارند من بلافاصله با ماشین شخصی ام بالین حیوان بی سرپرست حاضر شوم کارهاش و انجام بدم! وقتی من خصوصی بودن و بحث هزینه کارهای درمانی و مطرح می کنم کلی ناراحت می شوند بطور کلی حیوانات بی سرپرست و توقعات جامعه معضلی شده است...!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
شما وقتی ویزیت نمیگیری هم ارزش کار خودتو زیر سوال میبری و هم بازتابش این میشه که اینقدر پول اضافی داری که صفر تا صد درمان یک حیوان بی سرپرست رو انجام بدی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۸
شما خودت مقصری. برای چی با مجانی کار کردن شان کار همکارانتو پایین میاری. بس است تزویر و ریا.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
0
28
بیمارستان رفتی، یه انسان رو میبری اوژانس دولتی فورا باید بری پذیرش و صندوق،
سرباز دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
1
19
خیلی از مردم دلسوز انتظار دارندکلینیسین ها رایگان حیوانات کوچه خیابان را ویزیت کنند و به سرپرستی قبول کنند در حالی که خودشان فقط وظیفه اطلاع رسانی را بعهده میگیرند هر وقت در شغلی که هستید رایگان کار کردید از دامپزشکان هم توقع داشته باشید
همکار دولتی و کلینسین بخش خصوصی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
1
17
با سلام. چرا یک دامپزشک باید بطور رایگان کار کند؟ حیوانات حمایتی هستند ولی انسانها چطور؟ چند سال پیش مادر خانم من، خانمم رو که وقت زایمانش رسیده بود رو برده بودبیمارستان دولتی. اول گفتند پذیرش کن تا ببریم معاینه بشه. گفته بود داره درد میکشه. گفتند باید سزارین بشه. باید شوهرش فرم امضا کنه. تا رسیدم 2 ساعت طول کشید و طی این دو ساعت هیچ خدماتی بهش داده نشد. چرا کسی انتقادی نکرد. حالا حکیم نامهربان شده مدعی حیوانات بی سرپرست که رایگان کار کنید. شما که اینقدر حیوان دوست هستید چرا هزینه درمان رو از جیب پرداخت نمیکنی حکیم جان؟ همه میزنن تو سر دامپزشک بخش خصوصی. حالا شما هم میگی مفت و مجانه درمان کن. یه سوال از شما نویسنده گرامی دارم: تا حالا خودت برا معاینه و معالجه چند ریال خرج کرده ای؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
2
10
گربه و کبوتر که حیوانند. جان انسان که مهمتره. کی دیدید یه ولگرد مریض رو بردید بیمارستان و ازتون پول نگرفتند. تازه اصلا مطب های خصوصی ولگرد ها رو قبول نمی‌کنند. این از وضعیت اشرف مخلوقات که ولگرد و بیماره. حالا تو خود حدیث مفصل بخوان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۱
جان با جان برابره
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
3
9
خبرگزاری تسنیم تکلیفش مشخصه. دامپزشکی هم که نمایتی کار می کنه تکلیفش مشخصه. جفتشون عین هم هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
2
11
بسیار کار خوبی کردند که پول گرفتند، ما باید با گدایی پول در بیاوریم؟ این پول هزینه ی مداوای آن کبوتر نیست ، هزینه ی تک تک آن سالها و روزهایی است که برای دامپزشکی درس خوندیم و زحمت کشیدیم.
پاسخ ها
اشنا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
بعد از دریافت هزینه تحصیلت می خواهی چه کنی ؟
چطور حساب کردی سهم آورنده کبوتر چنده ؟
و ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
3
8
آخر این بندگان خدا فکر میکنند 300 هزار تومان هنوز 300 هزار تومانه این یعنی 7تا8 دلار. من فرزندم در آمریکا گربه اش غذا نمیخورد برد کلینیک دامپزشکی 100 دلار ویزیت داد. با این پو ل بی ارزش دیگه جای اینحرفها نیست.
پاسخ ها
اشنا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
بله ارزش کار بیشتره ولی وضع درامد ها چطوریه ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
آقا یا خانم آشنا وضع درآمدها خرابه آیا دامپزشک بیچاره مسِولشه؟به علاوه مگه وضع درآمد دامپزشک خیلی به راهه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
1
0
جالبه خبرگزاری مذکور، نام کلینیک اولیه رو ذکر کرده ولی نام دامپزشکی که متعهد خطابش کرد را نیاورد!!
سبکرو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۸
1
2
ازنظر من ،پذیرش و کمک به درمان دامهای بلاصاحب توسط همکاران امری شخصی ه و هیچکی نمیتونه از دامپزشکا خورده بگیره . داستان ببمارستانهای آموزشی فرق داره . اگر کیسی به اونجا ارجاع میشه دراصل داره به سیستم آموزشی دانشکده کمک میشه ولذا دریافت هزینه خوش آیند نیست .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۸
1
2
تسنیم چه توقعاتی داره. حالا افتاده بودی که کلینیک های دامپزشکی رو تعطیل کنی. تو دیگه جا موجودی هستی
دامپزشک اداره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۸
0
2
وقتی دندانت دردشدید گرفت می روی دندانپزشکی میگویند باید نوبت میگرفتی که بعد از کلی اصرار و اشنا بازی می گویند بشین اخر وقت یعنی ساعت یازده شب شاید .بعدش پانزده دقیقه کار میکند بعنوان عصب کشی وپانسمان و فردا یا پس فردا بیا برای پر کردن پانزده دقیقه دیگر کار میکند که معمولا دندان اسیا است بیمه هم قبول نمیکند میپرسی چقدر شده می گوید پنج میلیون ناقابل که بگویی تخفیف بده میگویند چرا گدا بازی در می اری به نظام پزشکی هم از تعرفه میپرسی میگویند ما در دندان پزشکی تعرفه مساوی نداریم متعاقبا از اشنایان هم کسی رفت میگویند فلانی کارمند ومفلس بود ؟ولی ما دراداره از بررسی رایگان ویزیت ودرمان رایگان بعدش دامدار میگوید در اداره سم و ضد عفونی وواکسن رایگان چی دارید .سری بعد داری میایی با خودت بیار زود تر بیا چونکه دامهایم را ول میکنم مضافا اینکه دا مدار شیر وگوشت را ازاد میفروشد واز حمایت مسعولین از نماینده مجلس و....استفاده کرده از علوفه وچوب مرتع هکتارهها زمین در اختیار دارد با قطع چوب ودرختان وشکار غیر مجاز از زنبور عسل وحشی وحیوانات دیگر و...درصدی نیز بنا به قانون خروج دام از مرتع قبلا هزارها متر زمین از دولت در روستاها بعنوان طرح اسکان دامدار وعشایر گرفتند با رابطه بازی از سازمان مراتع که به باد فراموشی سپردند بعلاوه از دامدار محلی وکوچرو از میانگین تولید شیر می پرسی در دو وعده دوشش در روز میگوید دولیتر ودلخوشی اش فقط تصاحب مرتع ومیانبند چنگلی است که می داند مال منابع طبیعی است.
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۸
2
4
300 هزار تومان؟ یعنی زیاده؟ از هزینه ی یک پیتزا کمتره! متاسفانه مردم ما انتظار دارند حیوانات رایگان درمان شوند! هر عزیزی که حیوان بیمار میبینه اگه نمیتونه هزینه کنه دست نزنه، چون دامپزشک نمیتونه روزانه چندین کیس حمایتی رو با هزینه ی خودش درمان کنه! حالا همون کسی که 300 هزار تومن به نظرش برای ویزیت و انجام کارهای درمانی حیوانات زیاده میره 50 تا 70 میلیون میده برای عمل زیبایی بینی و اصلا هم اعتراضی نمیکنه
دامپزشک
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۳:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۹
1
4
قطعا بیمارستان مربوطه باید از خبرگزاری تسنیم شکایت کنه
مگر دامپزشک وقت و زمانش رو از سر راه آورده، چرا از هیچ پزشکی همچین انتظاری رو ندارید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۱
0
2
عجیبه همه فکر میکنن دامپزشکی باید رایگان کار کنه از کاردان تا دامپزشک ؟؟؟ ببخشید این قشر واقعا خانواده ندارن درس نخوندن وقت نزاشتن تواین جامعه زندگی نمیکنن .ببخشید حکیم مهر آدم نیستن ؟؟؟
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۹
0
1
واقعا مطلب غیرحرفه ای و همراه با سوگیری علیه دامپزشکی بود.... مگه در این جامعه چه حمایت مادی و معنوی از دامپزشکی و انجمنها میشه که بتونند کارهای داوطلبانه مداوم انجام بدهند؟!!!
ضمنا از حکیم مهر تقاضا دارم از انتشار محتوای بدون منبع شفاف تحت عنوان یک دامپزشکی یا یک مسؤل و.... خودداری کنه ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۰۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۱
0
1
با سلام. به نظر من هم باید فرهنگ سازی در مورد نگهداری حیوانات خانگی یا وحشی در بین مردم صورت بگیرد چون هنوز خیلی از آگهی ها را ببینید نوشته فروش فلان حیوان جهت سرگرمی کودکانتان و هم اینکه باید ارزش کار دامپزشکان را به جامعه نشان داد ولیکن کاش این عزیزان هم حداقل مبلغی تخفیف هم بابت نجات زندگی حیوانات غیر خانگی و پیدا شده و آسیب دیده بدهند. در ضمن من شنیده ام کلینیک پارک پردیسان هم این حیوانات را در حد توان خودش می‌پذیرد. کاش به جای این همه نذورات مختلف هر روزه مقداری پول هم توسط مردم مهربان و دامپزشکان مسئول جهت تاسیس مراکز درمانی رایگان حیوانات بپردازیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۵
واقعا؟این فرهنگ نیست که باید غنی بشه،این بودجه است که بایدبه دامپزشک ها از طرف دولت داده بشه تا بتونن رایگان مداوا کنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۵
0
1
برخی دامپزشکان عزیز اینجا نوشتند که چرا باید رایگان کار کنند و مردم هم انتظار دارند حیوانات رایگان مداوا شوند.اینجا مشکل نه دامپزشکان است و نه مردم توقع زیادی دارند،در هر کشوری بودجه ای برای مداوای حیوانات در اختیار کلینیک های دامپزشکی قرار میگیرد و این بودجه برای این حیوانات مصرف میشود،دامپزشکان حژوانات را رایگان مداوا میکنند و آخر هر ماه دولت این مبلغ را به آنها پرداخت میکند.این هزینه برای مردم و دامپزشکان شاید زیاد باشد اما برای دولت خیلی ناچیز است،به امید روزی که پول این مملکت در جای درست خرج شود و برای آسایش و رفاه انسانها و حیوانات ،نه برای جنگ
نظر شما
ادامه