کد خبر: ۷۷۰۰۳
تعداد نظرات: ۱۹ نظر
اطلاعیه شماره ۵ سازمان نظام دامپزشکی:
محدوده زمانی مجاز برای فعالیت تبلیغاتی داوطلبین شرکت در پنجمین دوره انتخابات نظام دامپزشکی استانهای کشور از ۱۸ دی ۱۴۰۲ شروع و تا ساعت ۱۲ شب ۲۷ دی ماه پایان می‌یابد...

حکیم مهر: شیوه‌نامه نحوه تبلیغات داوطلبین شرکت در پنجمین دوره انتخابات نظام دامپزشکی استانهای کشور ابلاغ شد.

 به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان نظام دامپزشکی، این شیوه نامه به شرح زیر است:

ماده ۱- زمان و مکان تبلیغات

1-1- محدوده زمانی مجاز برای فعالیت تبلیغاتی داوطلبین شرکت در پنجمین دوره انتخابات نظام دامپزشکی استانهای کشور از 18 دی 1402 شروع و تا ساعت 12 شب 1402/10/27 پایان می‌یابد.

1-2-نامزدهای انتخابات در بازه زمانی فوق‌الذکر مجازند در چارچوب این شیوه‌نامه در مکان‌های مجاز، به شیوه‌های مجاز، که در چارچوب مقررات جاری کشور و سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا. می‌باشد، نسبت به تبلیغات اقدام نمایند.

1-3-هر نوع اطلاع‌رسانی در خصوص انتخابات از طریق هیات اجرایی و یا هیات مرکزی نظارت پنجمین دوره انتخابات شورای نظام دامپزشکی استان‌های سراسر کشور صورت خواهد گرفت.

1-4-هیات‌های اجرایی استان پس از وصول فهرست نهایی داوطلبین در اجرای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، نسبت به انتشار اسامی داوطلبین واجد شرایط در پورتال سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا به ترتیب حروف الفبا اقدام می‌نمایند.

ماده 2- شیوه‌های تبلیغات

1- چاپ و انتشار و توزیع تراکت

2- انتشار ویژه‌نامه در نشریات چاپی و الکترونیکی

3- راه‌اندازی وب سایت یا کانال در فضای مجازی در چارجوب قوانین حاکم بر فضای مجازی کشور

4- ارسال پیامک

5- تنظیم و تدوین و انتشار یادداشت و مقاله و نظایر آنها

6- نصب بیلبورد در محل‌های مجاز

7- برگزاری نشست‌های(میتینگ‌های) انتخاباتی در مکان مجاز

8- سایر روش‌های تبلیغاتی مطابق ضوابط و مقررات جاری کشور و سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا.

 ماده 3- امکانات تبلیغاتی

3-1- استفاده از عکس برای تراکت، زندگینامه و بروشور تبلیغاتی بلامانع است.

3-2- نامزدهای انتخاباتی می‌توانند به صورت مشترک تبلیغات انتخاباتی داشته باشند.

تبصره: در کلیه موارد فوق رعایت شئون اخلاقی، حرفه‌ای و اسلامی الزامی بوده و تخلف از آن با گزارش واصله به رئیس هیات نظارت بر انتخابات، موجب طرح موضوع در هیات مرکزی و رد صلاحیت کاندیدا و ارجاع پرونده به هیات رسیدگی به تخلفات صنفی خواهد شد.

 ماده 4- فعالیت‌های جمعی

4-1-داوطلبان می‌توانند با مشارکت یکدیگر گروه انتخاباتی و یا ائتلافی تشکیل داده و با یک نام مشخص فهرست انتخاباتی خود رابا رعایت ضوابط مربوطه ارائه دهند.

4-2- تشکل‌های حرفه‌ای می‌توانند با نام و نشان خود داوطلبانی را معرفی نموده و فهرست انتخاباتی انتشار دهند.

4-3- پس از اعلام رسمی حمایت تشکل‌ها و گروه‌های ثبت شده از یک داوطلب، وی می‌تواند حمایت آنان را در قالب وسایل تبلیغاتی و در محدوده زمانی مجاز درج و منتشر نماید.

 ماده 5- محدودیت‌های تبلیغاتی

5-1- کارمندان (حقوق بگیران) سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا، اعضای هیات‌های اجرایی و نظارت حق هیچگونه اقدامی جهت تبلیغات و یا معرفی کاندیداها ندارند.

5-2- انجام هرگونه فعالیت تبلیغاتی از طریق مراجع رسمی و دولتی و نهادهای عمومی نظیر وزارتخانه‌ها، شهرداری‌ها یا استفاده از وسایل و امکانات وزارتخانه‌ها و ادارات، شرکت‌های دولتی و موسسات وابسته به دولت و شهرداری‌ها و شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته به آن‌ها و نهادها و موسساتی که از بودجه عمومی (به هر مقدار) استفاده می‌کنند، غیر مجاز است. همچنین در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات متعلق به دستگاه‌های فوق‌الذکر به داوطلبان یا هواداران آنها جایز نبوده و در صورت احراز انتساب آن به داوطلب، تخلف محسوب خواهد شد.

5-3- شوراهای نظام دامپزشکی استان‌ها مجاز به انتشار هیچگونه مطلب، یادداشت، مقاله و خبر از داوطلبان انتخاباتی در دوره تبلیغات نمی‌باشند. لیکن اطلاع‌رسانی گسترده در خصوص انتخابات با حفظ بیطرفی از طریق نشریات مربوط بلامانع است.

5-4-اعضای هیات‌های نظارت و اجرایی حق تبلیغ له یا علیه هیچ یک از داوطلبان انتخاباتی را ندارند.

5-5- انتشار هرگونه آگهی یا مطالبی علیه داوطلبین یا دست اندرکاران انتخابات توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی تخلف بوده و از طریق مراجع ذیصلاح توسط ذینفع قابلیت پیگیری خواهد داشت.

5-6- داوطلبان انتخابات و هواداران آنها به هیچ وجه مجاز به تبلیغ علیه سایر داوطلبان نبوده و تنها می‌توانند شایستگی‌های خود یا داوطلب مورد نظرشان را مطرح نمایند و هرگونه اقدام سلبی یا هتک حرمت و حیثیت داوطلبان انتخاباتی غیر مجاز بوده و قابلیت پیگرد قانونی توسط ذینفع از طریق مراجع ذیصلاح می‌باشد.

5-7- رفتار خلاف شئون در طول مدت تبلیغات و زمان برگزاری انتخابات، موجبات پیگرد انتظامی خواهد بود.

5-8- هرگونه آگهی و اقلام تبلیغاتی باید قبل از شروع اخذ رای از محل شعبه توسط نامزدهای انتخاباتی با همکاری هیات اجرایی و نظارت بر انتخابات جمع‌آوری گردد. لازم است ترتیبی اتخاذ شود که در طول ساعت رای‌گیری نیز محل اخذ رای عاری از هرگونه اقلام تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی باشد.

5-9- هرگونه تبلیغات از 24ساعت قبل از آغاز اخذ رای ممنوع بوده و هیات اجرایی موظف است با تنظیم صورتجلسه مراتب را به هیات نظارت اعلام نماید.

5-10- سوء‌استفاده از نام و نشان سازمان نظام دامپزشکی، سایر سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی برای درج در تبلیغات انتخاباتی ممنوع است.

5-11- استفاده از عناوین علمی و یا هر عنوان دیگر بدون دارا بودن مدارک مربوطه مجاز نمی‌باشد.

5-12- پرهیز شرکت کنندگان در انتخابات از هرگونه اقدامات و تبلیغات مذموم و نشر مطالب موهن و تخریب شخصیت اشخاص (در هر سطح) در فضای حقیقی و مجازی الزامی بوده و عدم رعایت آن می‌تواند از مصادیق رفتار خلاف شئون و حسب مورد پیگرد قضایی توسط فرد ذینفع را داشته باشد.

5-13- تبلیغات فریبنده یا متضمن تبلیغ منفی علیه سایر داوطلبان در طول زمان تبلیغات و روز رأی گیری.

 ماده 6- مسئولیت‌ها

6-1- مسئولیت حسن اجرای مفاد این شیوه‌نامه به عهده هیات‌های نظارت بر انتخابات پنجمین دوره انتخابات شورای نظام دامپزشکی استان‌های سراسر کشور بوده و در صورت تخلف داوطلبین یا سایر اشخاص، توسط هیات‌های نظارت بر انتخابات، حسب مورد متخلفین به مراجع ذیصلاح معرفی خواهند شد.



انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
3
6
یه تخلف اشکار که میبینیم تبلیغات کارمندای اداره از برخی کاندیدهاست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
رئیس اداره دارو درمان یک استان .......... در حال تبلیغات با موبایل است. چرا تخلفش را نمیگیرند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
مدیر کل ما هم در حال تبلیغ است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۷
ناشناس ۰۶:۱۷ شاید .... ردصلاحیت شده ها باشه!
مسول فنی فروشگاهی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
0
11
این زندگینامه من است دویدیم و بسیار دویدیم اما متاسفانه به جایی نرسیدیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۶
بیگ لایک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
0
6
رد صلاحیت ها در برخی استان ها گسترده و تاثیر گذار است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
7
5
در استان .......... از بین ۵ حقوق بگیر سازمان نظام دامپزشکی ۲ حقوق بگیر بصورت مستقیم کاندید هستند و ۱ حقوق بگیر ....... را کاندید کرده است. البته بگذریم از اینکه یک‌ حقوق بگیر دیگر هم کاندید بود که با فشار از چند جهت مجبور به انصراف شد. (یعنی ۴نفر از ۵ نفر)
الان تکلیف این سه نفر چیه؟ اون حقوق بگیری که ........ کاندید شده، خودش در ساختمان نظام دامپزشکی حضور دارد و با استفاده از امکانات نظام دامپزشکی مدتهاست که تبلیغات را برای ........ و دو کارمند دیگر، شروع کرده است. که اگر هرکس بگوید این اتفاق نیفتاده خودش را فریب داده است.
شرایط رقابت در استان ......... برای کاندیدها برابر نیست و در واقع ۳ حقوق بگیرنظام دامپزشکی که کلا به نمایندگی از ۵ عضو نظام دامپزشکی ........ (کارمندان نظام) متقاضای عضویت در شورا هستند از بهترین شرایط و امکانات تبلیغات با کمترین زحمت برخوردار میباشند.
اگر این ۳ نفر در نهایت رای بیاورند و در شورای آینده حضور داشته باشند، از منافع کدام صنف دفاع میکنند؟ آیا عدالت هست که ۳ نفر از کارمندان نظام دامپزشکی ۳ صندلی از ۸ صندلی را برای دفاع از منافع ۵ نفر اشغال کنند و به نوعی مانع از حضور برخی صنوف در شورا استان ........... شوند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
متاسفانه اعضا بدلیل مشغله های زیاد کاری آگاهی کافی در این خصوص را ندارند‌‌.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
دوست عزیز این مطلب را به گونه ای نوشته اید که انگار همه اعضای نظام دامپزشکی از صبح تا شب در دفتر نظام دامپزشکی استان هستند و یا به آنجا سر می زنند و این کارمندان کاندید شده هم بیکار نشسته اند و مشغول تبلیغ خودشان و یا دوستانشان هستند.
بسیاری از اعضای نظام دامپزشکی حتی سالی یکبار هم به دفتر نظام دامپزشکی استان مراجعه نمی کنند مگر برای انجام یک سری کارهای اداره مثل تمدید یا صدور پروانه و . . .
پس این موضوع از اساس و پایه اشتباه است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
جناب چند نقطه لطفا بند ۵-۵ را هم در نظر داشته باشید و خود را مدیون نفرمایید.
ناشناس
| Canada |
۱۸:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۷
ناشناس ۲۰:۳۸ ، میانگین روزی ۱۰ نفر مراجعه کننده عضو نظام دامپزشکی به دفتر نظام دامپزشکی در طول یکماه و‌بدون در نظر گرفتن روزهای تعطیل برابر با ۲۲۰ نفر. مگر کل رای دهندگان چند نفرند که ۲۲۰ نفر را به چشم نمی آوری؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۷
یعنی 22 روز روزی 10 نفر و غیر تکراری به نظام هر استانی مراجعه میکنند ؟پس درصد بیکاری همکاران خیلی بالاست که روزی 10 نفر غیر تکراری بخواهند مراجعه نمایند و یا اینکه جهت اخذ پروانه مراجعه میکنند پس یعنی صدورپروانه مشاغل دامپزشکی خیلی زیاد است!!!!!!!!!یعنی در ماه 220 پروانه مشاغل دامپزشکی در هر استانی صادر می شودکه امکان پذیر نمی باشد و آمار سازمان مرکزی در مورد استانها این را نشان نمی دهد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
همه ی مراجعه ها که برای گرفتن پروانه نیست.
تمدید، قرارداد، شکایت، سوال و…
سیاه پوش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
1
1
اینقدر شورش کردید که از دهن افتاد!!!!!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
1
6
نظام دامپزشکی به دلیل اینکه هیچ نهاد نظارتی بر رفتار و عملکرد آن نظارتی ندارد دچار یک فساد سیستماتیک شده است. تنها راهکار انتخاب وجدانهای بیدار در انتخابات است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
3
3
به بنده با خانواده یک اقامت در هتل مرکز استان به مدت یک هفته بهم بدند. به هر کسی که خواستند رای میدم. فقط یک هفته تامین باشم و بگیرم بخوابم. یک خواب راحت
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
2
4
عذرخواهی می کنم این همه هیاهو برای چیست؟
مگر قدرت نظام چقدر است؟ سیاستگذار اصلی دولت است و بس
نظام مجری دستورات سیاستگذار است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۶
5
3
این همه بگیر و ببند برای انتخابات نظام استان است یا ریاست جمهوری؟!
.....................
نظر شما
ادامه