حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: زخم قدیمی اختلاف بر سر تولیت پتشاپها بار دیگر سر باز کرده و به گفته برخی منابع، داروخانهداران دامپزشکی مشهدی که دارای پتشاپ نیز هستند، شاهد حضور ماموران پلیس، اداره اماکن و اتحادیه گل و گیاه در محل کار خود بودند.
بر اساس شنیدهها، هدف آنها پلمپ داروخانههای دامپزشکی عرضهکننده لوازم حیوانات خانگی بوده که برای دریافت مجوز از اتحادیه گل و گیاه اقدام نکردهاند! به گفته شاهدان، علیرغم مقاومت همکاران داروخانهدار، تنها سه روز به آنها مهلت داده شده که فوراً مجوز خود را از اتحادیه گل و گیاه دریافت کنند که البته این فرآیند، متحمل پرداخت هزینههای نسبتا بالا از سوی همکاران دامپزشک است.
منتقدان میگویند چرا وقتی که یک داروخانهدار دامپزشکی برای تاسیس یا تمدید پروانه داروخانه خود در شهر مشهد باید مبلغی بالغ بر ۱۷ یا ۱۸ میلیون تومان، برای تمدید عضویت سالانه در سازمان نظام دامپزشکی ۵۰۰ هزار تومان و برای شرکت در کلاسهای بازآموزی حدود ۳۰۰ هزار تومان پرداخت کند، حالا و بر سر بزنگاه، سازمان نظام دامپزشکی از آنها دفاع نمیکند؟ کمااینکه در مجوز اعطایی داروخانه دامپزشکی به آنها، فروش ملزومات دامپزشکی نیز قید شده است.
از نظر آنان مجوز داروخانه دامپزشکی به تنهایی برای فروش لوازم حیوانات خانگی کافی بوده و عقلانی نیست که یک دکتر دامپزشک و داروخانهدار با سابقه چندین ساله، زیر بار الزامات اتحادیه گل و گیاه برود! و چرا نظام دامپزشکی استان برای حل این قضیه اقدامی جدی و قابل قبول انجام نداده است؟
پتشاپ از داروخانه جداست و هیچ ارتباطی به نظام و سازمان دامپزشکی ندارد
رئیس شورای نظام دامپزشکی استان خراسان رضوی به حکیم مهر میگوید که این اتفاق ارتباطی به نظام دامپزشکی ندارد: «به خود من هم که از صبح در محل ساختمان نظام دامپزشکی حضور داشتم، چیزی نگفتند. به طور کلی پتشاپ از داروخانه جداست و هیچ ارتباطی به نظام و حتی سازمان دامپزشکی ندارد و فعالان در این عرصه باید مجوز خود را از صنف دیگری بگیرند و کار خود را انجام دهند. طبیعی است که باید قوانین همان صنف را هم رعایت کنند، چون مرتبط با دامپزشکی نیستند.»
«دکتر امیر افخمی گلی» در پاسخ به این سوال حکیم مهر که مالکان داروخانههای دامپزشکی عرضهکننده لوازم حیوانات خانگی انتظار حمایت از سوی سازمان نظام دامپزشکی دارند و آیا راهکاری برای این مسئله وجود ندارد؟ تصریح میکند: «حل این معضل راهکارهایی دارد اما در حال حاضر در حدی نیست که بتوان آن را رسانهای کرد. ما باید جلسات مشترک برگزار و کارگروههای خود را آغاز و این موضوع را در آنجا مطرح کنیم. قطعا راهکارهایی وجود دارد و میتوان کارهایی کرد اما لازم است که ابتدا خودمان با همکاران صحبت کنیم و هر چه را که به عنوان نتیجه از شورا بیرون آمد، در اختیار رسانهها قرار دهیم.»