کد خبر: ۷۹۰۸۹
تعداد نظرات: ۱۱ نظر

حکیم مهر: مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی گفت: اعتبارات هزینه‌ای ملی قانون بودجه سال ۱۴۰۳ وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه‌های تابعه با احتساب اعتبارات یارانه آرد و نان معادل ۵۵.۱ درصد نسبت به اعتبار مشابه بودجه سال گذشته رشد نشان می‌دهد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از وزارت جهادکشاورزی، «حسن قاسمی» افزود: اعتبارات هزینه‌ای ملی قانون بودجه سال ۱۴۰۳ وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه‌های تابعه با احتساب اعتبارات یارانه آرد و نان، برابر ۱۹۱۹۳۰.۶ میلیارد تومان است.

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی اعتبارات هزینه‌ای ملی در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه‌های تابعه با احتساب اعتبارات یارانه آرد و نان را به مبلغ ۱۲۳۷۳۴.۷ میلیارد تومان عنوان کرد.

وی با بیان این که اعتبار یارانه نان (خرید تضمینی گندم) در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به اعتبار مشابه سال گذشته ۵۲.۳ درصد افزایش داشته است، اظهار داشت: اعتبار یارانه نان (خرید تضمینی گندم) در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به میزان ۱۵۸۰۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

قاسمی درباره سایر اعتبارات هزینه‌ای وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: اعتبار ردیف "یارانه نهاده‌های کشاورزی، تنظیم‌ بازار کالاهای اساسی" در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به دو بخش شامل "یارانه‌ تأمین و تدارک کودهای شیمیایی بخش کشاورزی" با اعتبار ۶۰۰۰ میلیارد تومان و "یارانه بذر، نهاده‌ها و عوامل تولید کشاورزی" با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان تقسیم شده است که در مجموع برابر ۷۵۰۰ میلیارد تومان، رشد ۱۷۷.۸ درصدی را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: مطابق سنوات گذشته ردیف "تهاتر مطالبات شرکت‌های پتروشیمی تولید کننده کود اوره بابت مابه التفاوت قیمت تکلیفی کود تحویلی به کشاورزان با بدهی‌های واحدهای مزبور به دولت پیش‌بینی شده است که متناسب با بدهی دولت ناشی از کود اوره توسط سازمان برنامه و بودجه کشور تهاتر خواهد شد.

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهادکشاورزی با اشاره به این که در بودجه امسال، عنوان ردیف "یارانه خریدهای توافقی و حمایتی محصولات کشاورزی" به "تنظیم بازار محصولات کشاورزی" اصلاح شده است، گفت: اعتبار این ردیف از ۷۳۰ میلیارد تومان به ۱۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته که ۵۰.۷ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی افزود: در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ ردیف اعتباری جدیدی با عنوان "وزارت جهاد کشاورزی - کمک به فعال‌سازی واحدهای پرواربندی کشور از طریق تأمین یارانه سود و کارمزد تسهیلات به صورت هزینه- درآمد ایجاد شده است و پیش‌بینی می‌شود مبلغ ۲۴۰۰ میلیارد تومان از این محل کسب شود.

قاسمی از ایجاد ردیف جدید هزینه‌ای با عنوان "وزارت جهاد کشاورزی- اجرای الگوی کشت" در بودجه سال جاری خبر داد و تصریح کرد: این ردیف جدید با اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومان در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسیده است.

وی گفت: اعتبار ردیف "وزارت جهاد کشاورزی- اعتبارات موضوع بند (ت) ماده (۳۷) سیاست‌های کلی برنامه هفتم موضوع عوارض صادراتی محصولات آب‌بر برای الگوی کشت" در بودجه سال ۱۴۰۳ برابر ۴۵۵ میلیارد تومان می‌باشد که نسبت به اعتبار سال گذشته به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان (۱۵۰ میلیارد تومان هزینه‌ای و ۱۵۰ میلیارد تومان تملکی) تصویب شده که رشد ۵۱.۷ درصدی را نشان می‌دهد.

قاسمی به ایجاد دو ردیف جدید دیگر با عنوان موضوع ماده (۲۵) قانون حفاظت از خاک" و "کمک به صندوق چای" در بودجه مصوی ۱۴۰۳ اشاره و اذعان کرد: ردیف موضوع ماده (۲۵) "قانون حفاظت از خاک" با اعتبار ۱۵۰ میلیون تومان و ردیف "کمک به صندوق چای" با اعتبار ۱۶۵ میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید.

وی بیان کرد: اعتبارات ردیف عمومی سازمان چای کشور در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۳ میلیارد تومان می‌باشد که نسبت به اعتبار مشابه قانون بودجه سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۶.۷ میلیارد تومان معادل ۷۱.۶ درصد رشد داشته است.

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهادکشاورزی در ادامه از رشد ۱۶۰ درصدی اعتبارات ردیف "پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی" در بودجه سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: این اعتبارات در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ برابر ۱۳ میلیارد تومان می‌باشد.

وی درباره اعتبار ردیف عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: اعتبار ردیف عمومی سازمان دامپزشکی کشور در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به مبلغ ۱۵۱۲.۲ میلیارد تومان رسیده است که نسبت به اعتبار مشابه سال ۱۴۰۲ به میزان ۸۱۰.۲ میلیارد تومان رشدی معادل ۸۶.۶ درصد را نشان می‌دهد.

قاسمی ادامه داد: مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان از افزایش این اعتبار مربوط به انتقال اعتبار اعمال قانون "فوق العاده تسری" از ردیف‌های استانی به ملی می‌باشد.

وی اظهار داشت: اعتبار ردیف "وزارت جهاد کشاورزی- سرمایه اولیه صندوق‌های حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی" از مبلغ ۶۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ رسیده است که رشدی معادل ۲۳۳.۳ را نشان می‌دهد.

 

انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۰۷:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
20
5
ای‌کاش سازمان دامپزشکی به جز دریافت تسری برای خودشون کمی هم به فکر حقوق و مزایا و امنیت شغلی همکاران بخش خصوصی بود!!!
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
1
30
چرا همکاران شاغل در سازمان تسری رو صددرصد دریافت می‌کنند؟ اما ادارات استان ‌ها ۵۰ درصد، علت این بی عدالتی چیه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
اگه اینجوریه که باید تاسف خورد
دوستان کسی مدرکی داره؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
تازه میخان قانون تسری رو هم تغییر بدن اونوقت یک دکتر تو سازمان ضریب ۶ بگیره و ی دکتر تو شهرستان که تست سل و بروسلوز می‌کنه و کشتارگاه می‌ره و در معرض خطره چون رییس نیس ضریب ۳ بگیره
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
1
15
من از فعالين بخش خصوصي بسيار خوشحالم كه همكار دولتي ام دريافتي بهتر وبالاتري داشته باشد

انتظار داريم كه حسادت وبغض وكينه از بخش خصوصي را براي هميشه كنار بگذاريد ومدافع حقوق ما باشيد نه تخريبگر حق وحقوق ما
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
سلام
من از کارمندان سازمانم و چندسال تو بخش خصوصی هم بودم مشکلات درآمدی و امنیت شغلی اکثرهمکاران خصوصی زیاده ودرصد کمی از همکاران به ویژه قدیمی دارای درامد مکفی هستند حمایت سازمان درسته خیلی نیازه ولی اصل کاری نظام هست که باید پیگیری کنه که متاسفانه بدلایلی از تمام ظرفیتش استفاده نمیکنه
با آرزوی بهترین ایام برای همه تلاشگران دامپزشکی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
1
1
همکاران سازمان شفاف سازی کنن آیا این صحبت که سازمان تسری رو صددرصد میکیره و استان ها پنجاه و شصت میگیرن اونم نهایت ۲۷ روز
لطفا حکیم مهر پیگیری کنه
پاسخ ها
همکار سازمانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
همکاران سازمان نیز مشابه کلیه همکاران در ادارات کل تسری رو پنجاه درصد و با ضرایب مشابه دریافت می کنند و شایعه پرداخت ۱۰۰ درصدی برای همکاران ستادی صحت ندارد .درصد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۱
میگیرن خوبم میگیرن همون جور که سالهاست به عناوین مختلف حق پرسنل مظلوم سازمان در سطح کشور و شهرستانها رو خوردن آبی هم روش...................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
0
1
این جمله تاریخی ارتباطی به سازمان دامپزشکی واقعا نداره. که تو تهرون خرجها بالاتره. منتهی فرق سازمان مرکزی با بقیه دستگاه‌ها اینه اونها دشتشون هم زیاده. که بالطبع کارمندان مرکز رو ویژه تر می بینند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۱
دقیقا درسته
در مورد هزینه ها در مرکز غلو میشه، به جز بحث مسکن که البته همه جا الان گرونی هست. خورد و خوراک و پوشاک و پول بنزین همه جای کشور شبیه هم هست. حتی این مسئله هم قابل توجه هست که کارمند اداره کل، اضافه کاری که میگیره چندین برابر شهرستان هست.
نکته جالب اینه که اون عزیزان چه سازمانی ها و چه اداره کلی ها هیچ وقت این مسئله رو عیان نمی‌کنن که چقدر دریافتی دارند.
ولی در مورد تسری چیزی که از زبان خود کارمند سازمان گفته شده بود، برای یک ماه فوق دیپلم شاغل در سازمان دو برابر دکتر شاغل در استان ها دریافتی داشته.
امیدوارم بساط این بی عدالتی ها برچیده بشه
نظر شما
ادامه