کد خبر: ۷۹۵۹۲
تعداد نظرات: ۳۴ نظر
رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد:
«دکتر عباس پرهام» افزود: خوشبختانه آمار بیکاری در رشته دامپزشکی بسیار پایین است، اما برای اینکه کشور در آینده نیز با مشکل دامپزشک بیکار روبه‌رو نشود، نیازمند ورود جدی گروه دامپزشکی وزرات علوم به حوزه نیازسنجی هستیم ...

حکیم مهر: رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ماهیت رشته دامپزشکی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با سایر رشته‌های این وزارتخانه متفاوت است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر عباس پرهام» با اشاره به اینکه امروزه سطح‌بندی‌های مختلفی برای دانشگاه‌ها وجود دارد، اظهار کرد: از دهه‌های پیش ماموریت‌های متفاوتی برای دانشگاه‌ها در کشورهای مختلف در نظر گرفته شده که شامل طبقه‌بندی از نسل‌ یک تا پنج می‌شود.

وی افزود: دانشگاه‌های نسل یک در جهان تنها در زمینه آموزش فعالیت می‌کنند، نسل دوم در زمینه پژوهش‌ وارد شده و نسل سوم وظیفه بهره‌گیری از دستاوردهای آموزشی و پژوهشی را در قالب کارآفرینی به عهده گرفته‌اند. در نسل چهارم، دانشگاه‌ها یک گام پیش رفته و بایستی از خود تاثیرگذاری اجتماعی نیز به جای گذارند. نسل پنجم دانشگاه‌ها نیز باید علاوه بر مسئولیت‌های سایر نسل‌ها، راهبری جامعه را هم در دست گیرند.

وی افزود: برای همگام شدن با پیشرفت‌های دنیا و همچنین قدم برداشتن در مسیر تمدن‌سازی اسلامی-ایرانی، باید با توجه به این سطح‌بندی به دانشگاه‌های کشور ماموریت داده شود و دانشگاه‌های برتر کشور باید در سطح دانشگاه‌های نسل‌ چهار و پنج حرکت کنند که متناسب با این سطح‌بندی نوع سازوکارها، اهداف و ماموریت‌های هر دانشگاه‌ متفاوت خواهد بود.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: همچنین باید وظیفه‌ نسل یک تا سه را دانشگاه‌های با سطح پایین‌تر و امکانات و جمعیت کمتر در دست بگیرند و برنامه‌ریزی‌ها در دانشگاه‌های برتر کشور از جمله دانشگاه فردوسی مشهد، برای احقاق تاثیرگذاری و راهبری جامعه باشد. البته قطعا نباید وظیفه نسل‌های یک تا سه در دانشگاه‌ها فراموش شود، زیرا که وظیفه این سطوح، پایه‌ و اساس اهدف بعدی و متعالی دانشگاه است.

پرهام در ادامه با اشاره به مشکلات رشته دامپزشکی در دانشگاه‌ها، عنوان کرد: ماهیت رشته دامپزشکی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با سایر رشته‌های این وزارتخانه متفاوت است. در چندین دهه قبل رشته دامپزشکی در زیرگروه رشته‌های پزشکی از جمله دندانپزشکی، داروسازی و پزشکی تعریف می‌شد و آموزش‌ها، واحدهای درسی و... دامپزشکی نیز شباهت بسیاری به این رشته‌ها دارد، اما در مقطعی تفکیک رشته‌ها بین وزارت علوم و وزرات بهداشت انجام شد و دامپزشکی در زیرمجموعه وزارت علوم قرار گرفت.

وی اضافه کرد: این تفاوت ماهیت رشته دامپزشکی با سایر رشته‌های وزارت علوم باعث عدم شناخت دقیق در سطوح و مقیاس‌های مدیریتی و دانشگاهی شده است و لذا یکی از دغدغه‌های بزرگ مسئولین دانشکده‌های دامپزشکی در هر دانشگاهی، آشنا کردن مسئولین دانشگاه با این تفاوت‌ها است. به تبع این تفاوت‌ها، مواردی نظیر نسبت استاد به دانشجو، امکانات موردنیاز و سنجش‌های بودجه‌ای، قابل قیاس با سایر رشته‌های وزارت علوم نیست. لذا باید این تفاوت‌ها دیده شده و یکی از دغدغه‌های اصلی ما، بودجه اختصاصی به دانشکده دامپزشکی است.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: از دیگر کمبودهای رشته دامپزشکی برای ارتقای سطح علمی، نداشتن مزارع‌ مربوطه و کلینیک‌های تخصصی برای آموزش است. برای اینکه بتوانیم همگام با دانشگاه‌های نسل چهار و پنج جهانی پیش رویم، علاوه بر تقویت بعد آموزشی دانشجویان، باید فارغ‌التحصیلان ماهر تربیت کنیم، زیرا دکتر دامپزشک نیازمند مهارت‌ورزی کافی و استفاده از علم خود است و این هدف با داشتن مزرعه پرورشی و کلینیک مربوطه در کنار آموزش‌های آکادمیک محقق می‌شود. خوشبختانه دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد دارای کلینیک دامپزشکی است، اما به دلیل نداشتن مزرعه پرورشی، با یاددهی، مهارت‌آموزی و آموزش مطلوب عملی فاصله داریم.

پرهام اظهار کرد: از گذشته اقداماتی توسط مسئولین وقت دانشکده دامپزشکی برای اخذ زمین مزرعه‌ در منطقه‌ روستای کاهو پیگیری شده، اما متاسفانه علی‌رغم پیگیری‌های انجام‌شده، این موضوع هنوز به سرانجام نرسیده است. البته اخیرا امیدهای تازه‌ای در این خصوص حاصل شده و امیدوارم به نتیجه مطلوب برسد. در حال حاضر در کلینیک دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد، مجموعه‌ای با هدف ایجاد مزرعه‌ای کوچک در حال ساخت است و خوشبختانه پیشرفت فیزیکی خوبی داشته است.

وی عنوان کرد: علاوه بر دانشجویان رشته دکتری عمومی دامپزشکی و دوره‌های تخصصی، دو رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی و بهداشت مواد غذایی نیز در مقطع کارشناسی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد تدریس می‌شود. اصلی‌ترین دغدغه دانشجویان این رشته‌ها، چالش‌های مرتبط با اشتغال است. چندین سال از جذب دانشجو در این رشته‌ها می‌گذرد و بسیاری از این دانشجویان فارغ‌التحصیل شده‌اند، اما این رشته‌ها در بازار کار آنچنان که لازم است شناخته نشده‌اند و فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها به سختی جذب بازار کار می‌شوند.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای حل مشکل اشتغال فارغ‌التحصیلان این دو رشته، گفت: ما در جلسات و مکاتبات با نهادهایی از جمله اداره‌کل دامپزشکی، بخش خصوصی  و اتحادیه‌های مرتبط، این دغدغه‌ها را بیان کرده و از سمت این مجموعه‌ها قول‌هایی داده شده است. از طرفی، باید توانمندی و تخصص فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها برای افراد مختلف توضیح داده شده و اطلاع‌رسانی شود.

لزوم آمایش رشته‌های دانشگاهی برای دامپزشکی

پرهام با تاکید بر لزوم انجام آمایش دانشگاهی در مورد رشته دامپزشکی، بیان کرد: با توجه به ظرفیت پذیرش دانشگاه‌های دولتی و آزاد و همچنین تاسیس دانشکده‌های جدید دامپزشکی در کشور، باید نیازسنجی و آمایش مجدد در سطح سرزمینی برای رشته دکتری عمومی دامپزشکی انجام شود. البته خوشبختانه آمار بیکاری در رشته دامپزشکی بسیار پایین است، اما برای اینکه کشور در آینده نیز با مشکل دامپزشک بیکار روبه‌رو نشود، نیازمند ورود جدی گروه دامپزشکی وزرات علوم به حوزه نیازسنجی هستیم.

وی با اشاره به عدم به‌روزرسانی برنامه درسی رشته دامپزشکی، اضافه کرد: برنامه درسی هر رشته‌ای باید با توجه به نیازها و ضرورت‌های جدید جامعه به‌روز شود، اما متاسفانه در مورد برنامه درسی دامپزشکی، بازنگری‌های متناسب با نیازهای روز کشور انجام نشده و برنامه‌ درسی کنونی این رشته، مربوط به چهار دهه گذشته است. در گروه دامپزشکی وزارت علوم با محوریت دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، بیش از یک دهه قبل فرآیندی برای تغییر برنامه درسی شروع شد که این اقدام با ابلاغیه‌ای از سمت وزارت علوم با عنوان اجازه دادن به دانشگاه‌های برتر برای ورود به بازنگری برنامه درسی همزمان شد.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: بر این اساس دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد نیز از حدود یک دهه قبل به فرایند بازنگری درسی ورود کرد. متاسفانه این مسیر با توجه به عدم مدیریت‌ صحیح و انتخاب تیم‌های ناهماهنگ در مسیر موثر و مطلوبی قرار نگرفت و به سرانجام نرسید و تمام زحمات تیم‌های مختلف این طرح به هدر رفت و به ثمر ننشست. درنتیجه، بر اساس تصمیم و ابلاغیه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه، مقرر شد که از ابتدای مهرماه سال آینده برنامه درسی مصوب و بارگذاری‌شده در سایت وزارت علوم که مبتنی بر برنامه درسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران است، در دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی ارائه شود.

پرهام با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای افزایش پویایی دانشجویان رشته دامپزشکی دانشگاه فردوسی، بیان کرد: با مجموعه‌های اجرایی مانند اداره کل دامپزشکی، بخش‌ خصوصی، موسسه واکسن و سرم‌سازی رازی و هر سازمانی که با دامپزشکی مرتبط است، ارتباطات و تفاهم نامه‌هایی داشته‌ایم تا شرایط حضور و فعالیت دانشجویان را در این مجموعه‌ها بیش از پیش فراهم کنیم و شاهد فضایی پویا در بین دانشجویان باشیم. با این حال، همچنان حوزه‌های مرتبط با خارج از دانشگاه، بخش‌های اجرایی و به ویژه رسانه‌ها بایستی برای معرفی این رشته و ارتقای جایگاه دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های مرتبط با دامپزشکی تلاش کنند.

وی با تاکید بر اینکه رشته دامپزشکی باید بیش از پیش معرفی و شناخته شود، اظهار کرد: توانمندی فارغ‌التحصیلان این رشته صرفا معطوف به درمان دام‌های بیمار نیست و در زمینه‌های مختلف نظیر ساخت واکسن، بهداشت مواد غذایی و به خصوص فناوری‌های زیستی نیز فعالیت می‌کنند. در مناسبت‌های مختلف مانند روز دامپزشکی که زمینه‌ برای شناساندن این رشته و توانمندی دانشجویان آن بیشتر فراهم است، تلاش می‌کنیم از طریق رسانه‌های مختلف و فضای مجازی ارتباط بهتری با جامعه بگیریم و جامعه را از قابلیت‌های مختلف فارغ‌التحصیلان دانشکده دامپزشکی آگاه کنیم.

 امکان فعالیت موثر دانشجویان دامپزشکی در حوزه دانش‌بنیان

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به امکان ورود و فعالیت موثر دانشجویان رشته دامپزشکی بر اساس ماهیت دروس آن به حوزه دانش‌بنیان، افزود: امکان ورود ایده‌های خلاق و ثبت اختراعات خاص وجود داشته و دارد. خوشبختانه در حال حاضر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در برخی از گرایش‌های دانشکده مانند رشته بهداشت مواد غذایی، گروه فناوری زیستی و برخی از همکاران و متخصصین بالینی، به صورت موردی و پراکنده به حوزه فعالیت‌های دانش‌بنیان ورود پیدا کرده‌اند، اما هنوز به صورت هماهنگ و گفتمانی و با برنامه‌ریزی مشخص وارد این حوزه نشده‌ایم.

پرهام ادامه داد: امکان بروز و ظهور این خلاقیت‌ها و تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان، از طریق بخش ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده فراهم است. دانشجویان علاقه‌مند و دغدغه‌مند زیادی در دانشکده دامپزشکی حضور دارند و از طریق معاونت پژوهشی دانشکده، تقاضای ارتباط و همکاری با چندین شرکت دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده‌ایم تا ایده‌های خلاقانه‌ دانشجویان را شکل دهند و چه بسا بتوانیم چندین شرکت دانش‌بنیان را در دانشکده مستقر کنیم. همچنین از طریق معاونت پژوهشی دانشکده نیز برای ارتباط موثرتر با پارک علم و فناوری اقدام شده است. در این راستا در تلاشیم از متخصصین پارک دعوت کنیم تا در دانشکده حضور پیدا کنند و یک سری از گفتمان‌های علمی و پژوهشی در دانشکده دامپزشکی برای هموار کردن مسیر اجرای ایده‌های خلاق و افزایش پویایی دانشجویان شکل گیرد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از اهداف دانشگاه‌های نسل چهار و پنج تاثیرگذاری در پیشبرد اهداف جامعه است، بیان کرد: برای ارائه ایده‌های نو و ثبت فناوری‌های جدید در تلاشیم تا این موضوع به یک گفتمان موثر و رایج در دانشکده تبدیل شود که یکی از الزامات آن ارتباط‌گیری با جامعه هدف دامپزشکی و شناختن مشکلات آنهاست.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد اضافه کرد: این دانشکده در حوزه پژوهشی یکی از دانشکده‌های موفق و پیشرو کشور است. به همت دانشجویان و اساتید محترم، آثار و برون‌دادهای معتبری در قالب مقالات معتبر فهرست جی‌سی‌آر (JCR) و اسکوپوس  (Scopus) خلق شده‌ است. همچنین ثبت اختراعات در برخی از رشته‌های دانشکده نمود بیشتری داشته و چند شرکت دانش‌بنیان با محوریت فناوری‌ زیستی و از متخصصین دامپزشکی نیز در مرکز رشد دانشگاه مستقر هستند.

پرهام با اشاره به حوزه خدماتی دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد، عنوان کرد: خدمات بالینی و درمانی روزانه از طریق همکاران گروه علوم درمانگاهی و پاتوبیولوژی در کلینیک دامپزشکی دانشکده ارائه می‌شود و از طرفی ارتباط موثر همکاران گروه بهداشت مواد غذایی با صنایع غذایی استان باعث ارائه خدمات حرفه‌ای شده است.

 

انتشار یافته: ۳۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
2
11
دانشکده فردوسی مشهد که شما رئیسش هستید، سالی ۱۰ نفر تخصص بهداشت مواد غذایی میگیره فقط!! اسم دانشگاه آزاد بد در رفته!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۶
تخصص تو دامپزشکی فقط بدرد هیات علمی میخوره که اونم نیست یا به ندرت وگرنه حرفه ای هر فیلیدی میشه کار کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
"خوشبختانه آمار بیکاری در رشته دامپزشکی بسیار پایین است"
همین یک جمله از ایشان کافی است تا متوجه شویم که چقدر از وضعیت شغل دامپزشکی در کشور ناآگاه هستند.
بسیار متاسفم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
1
6
لطفا آموزش دامپزشکی به وزارت بهداشت منتقل کنید
تا دست بدخواهان حداقل از آموزشش کوتاه بشه
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۶
وزارت بهداشت نمی خوادش!
سطح استید در حد دانشگاههای علوم پزشکی نیست! نه اساتید نه تجهیزات نه اصلا کوریکلوم اموزشی!
باید همون سال 67 می رفت وزارت تازه تاسیس بهداشت
فقط بع
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۶
تو دوره خانم دکتر دستجردی
و حتی اگرم اشتباه نکنم دوره دکتر قاضی زاده هاشمی
خودشون تاکید کردن و مصاحبه اشونم دیدم که دامپزشکی بهتر زیر مجموعه وزارت بهداشت بشه
ما میخوایم
نسل جوان دامپزشک ها
خیلی هاشون میخان
یا استقلال سازمان دامپزشکی
یا الحاق به وزارت بهداشت
وگرنه روز به روز اختیاراتمون محدود میشه و...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
اون اساتید پوسیده که ۶۷ نزاشتن بره زیر مجموعه بهداشت اون زمان هم رفتار های بدی کردن وزارت بهداشت دستجردی نه تنها دیگه نخواست! بلکه اسم دامپزشکی از لیست چند رشته مجاز به دکتری خودش هم حذف کرد
الانم دیگه نمی خوادش چون زیر ساخت خودش داره و دردسرش هم افتاده گردن جهاد!
کاش این عزیزان استادممممتاز و چهره و ... کلا بیخیال دامپزشکی شوند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
وزارت بهداشت لب تر کرد روانشاسی باید در این وزارت باشه
روانشناسان چنان هوشمندانه رفتار کردند که هم الان آموزششان منتقل شده برای دوره های تکمیلی به این وزارتخانه
هم جایگاه بسیار عالی هم دارن! با اینکه نظام روانشاسی مستقل داشتن حتی !
زبان تعامل اینه
نه اینکه وزارت بهداشت دامپزشکی فقط حرف خواست ! بزرگان چنان کردن که دیگه حتی اسم دامپزشکی که نمی آورند بلکه در حد‌وزارت بهداشت هم نمی بینن!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
نسل جوان دامپزشک متاسفانه کاره ای نیستند !
اختیار دست فسیل هاست! آنها هم خودشون عامل نرفتن دامپزشکی به وزارت بهداشت بودند اون زمان!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
0
9
دامپزشک بیکار را چگونه تعریف کردید؟؟در حال حاضر اکثر فارغ التحصیلان دامپزشکی بیکار هستند زیرا با مدرک دکتری حداقل حقوق کارگری وحتی کمتر از ان جهت ارایه خدمات دامپزشکی در کارگاه ها وکارخانه های مرتبط با مواد خام دامی وکشتارگاه ها به انها پرداخت می شود وهیچ احترام واعتباری هم نزد کارفرما ها ندارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
1
12
والا اون زمان که وزارت بهداشت تاسیس شد
در دانشکدا دامپزشکی ادم های کوتوله و خودخواهی نذاشتن دامپزشکی بره وزارت بهداشت چون فکر می کردن چون دکترن همه سمت ای وزارت علوم تقدیمشون می کنن!
زمان نشون داد اصلا بازیشون ندادن که هیچ!
رشته هم نابود شد
الانم استاد ممتاز و .. نامیده میشن و انگار جز عمر زیاد و خراب کردن دامپزشکی چه کرده اند!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۹
هنوزم هستند! باز نشسته هم شدن دست بردار نیستن!

چه دشمنی با پزشکا دارن نمی دونم! شاید خوشون پایین تر می دیدین و از ترس این اشتباه بزرگ کردن!
اما عزیزی می گفت افرادی ( با ذکر نامشون ) چون خیال می کردند در وزارت فرهنگ که شد علوم بعدی به دلیل دکتر بودن !!! قطعا تا وزیز و معاون و ... میشن نزاشتن این رشته بره زیر مجموعه وزارت بهداشت !
توی بهداشت خوب همه دکتر بودن!!:)))))

به خاطر خودشون!! به همین راحتی
البته کلا وزارت علوم هم هیچ منسبی به هیچ دامپزشکی که نداد هیچ تازه مسخره هم کرد و از طرفی در رشته به ازاد و دولنتی و شبانه گشود!
دامپزشک بیکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
1
3
یک سال هست که بیکارم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
زیاد جوش نزن موهات سفید تر میشه.. مورد داشتیم دامپزشک یه عمر بیکار بوده و هست و خواهد بود.
ناشناس
| Poland |
۲۱:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
اگه میتونی یه فیلد یا حداقل تا مسلط شو کلینیک بزن مثلا دام بزرگ که راحته یا طیور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
0
0
ایشان از کی رئیس دانشکده شده اند؟
قبلا دکتر ملکی رئیس بودند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
دکتر ملکی مرد نازنین علم و اخلاق
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
0
2
حالا که اینقدر تغییر رو لازم میدونیم چطوره از خودمون شروع کنیم؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
0
5
......... بیکاری داره بیداد میکنه
پاسخ ها
ناشناس
| Poland |
۲۱:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
کلینیک بزن پسرعمو خودم پزشکه دورافتاده ترین شهر کلینیک زده اگه آقا باشی راحت دام بزرگ میتونی کلینیک بزنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۸
کلینیک دام بزرگ هم سرمایه می خواهد و هم چندین ماه خاک خوردن و در اخر هم چیزی تهش نیست وگرنه همه استقبال می کردند
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۱۵:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۸
دام کوچیک سرمایه میخاد دام بزرگ نمیخاد
ناشناس
| United States of America |
۱۰:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۹
یه جای بزرگ می خواد! اجاره نداره؟ وسایل و دستگاه می خواد !
هیچی تو این مملکت بی هزینه و سرمایه نمیشه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
2
1
دوستان عزیز سلام و احترام. از خطه فارس می نویسم.
دانشگاه فردوسی مشهد و البته دانشکده دامپزشکی از مراکز علمی با کیفیت در ایران است. وجود اساتید قوی، ارزشی و فکور منشا اعتبار و احترام برای دانشکده دامپزشکی فردوسی مشهد شده است. دانشجویان دامپزشکی بر تلاش خود در یادگیری بیافزایند، در مزرعه و صنعت موفق خواهند بود.
دوستان عزیز، هیچ مجموعه ای نیست که در چشم و دل همگان یکسان قضاوت شود. اگر روی تک مشکلات تکیه کنیم در ارزیابی به خطا خواهیم رفت. به سیر تحولات و پیشرفت های یک مجموعه نگاه کنیم، قضاوت بیشتر به صواب نزدیک می شود.
- ضمن تشکر از زحمات مدیریت موثر پیشین و کنونی دانشکده، ایده ایجاد مزرعه ها برای آشنایی و مهارت افزایی بسیار ثمر بخش است. صحبت از دانشگاه نسل ۵ شد. در چنین دانشگاهی تمرین در این مزارع راهی برای پیوند با صنعت است.
- در هر منطقه ای از ایران، ظرفیت های وجود دارد که خاص آن منطقه است. هیچ ضرورتی ندارد که دانشکده های ایران کاملا مشابه یکدیگر فعالیت کنند.
بخش خصوصی را در مدیریت و تجهیز بیمارستان دانشکده ها شریک کنیم. امکانات دولت و دانشگاه هیچگاه نمی توانند نیازهای تجهیزاتی دانشکده های پر خرجی مثل دامپزشکی را فراهم کنند.
- شورای برنامه ریزی درسی سال هاست عمدتا به کاستن یا افزودن واحد درسی می اندیشد و در سکون به سر می برند. ایا آینده پژوهشی رشته دامپزشکی و رشته های آن، رصد دانش اموختگان جزو وظایف این شورا ها نیست؟
- جناب دکتر پرهام درست می فرمایند، نسبت استاد به دانشجو و کارشناس را نباید مشابه سایر رشته دانست.
- همچنین از کارگروه دامپزشکی وزارت صحبت به میان امد. این کارگروه باید از دانشکده های مختلف تشکیل شود. در حال حاضر، عمدتا از تهران هستند.
- تمام ارزش ها در دانشگاه های نسل ۴ و ۵ نیست. دانشمندان ما خود ضمن احترام به ارزشهای این دانشگاه ها، تعاریف تکمیلی دیگری هم می توانند ارایه دهند.
- نگاه جناب دکتر پرهام و پیشنهاد های ایشان ارزشمند و نشان از هدفمندی مدیریتی است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
تمام شد؟
تاثیرگذار بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
1
1
زمانی که بنده دانشجوی دانشگاه فردوسی بودم ایشان ... فیزیولوژی تدریس میکردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۶
2
0
سخن پاک و دارای استدلال را منتشر کنید.
ناشناس
|
Canada
|
۰۹:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
4
1
حالا که رییس جمهور ایران یک پزشک است بهترین فرصت برای انتقال به وزارت بهداشت است چون یک پزشک صدرصد درک و فهم بیشتری نسبت به قبلی ها در مورد دامپزشکی داره فقط اگه به عده ای خودی به جهت منفعت شخصی چوب لای چرخ نذارن
پژوهش گشته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
0
1
اصلاژست خوبی پژوهش داره؟ دامپزشکی و بخش خصوصی و پژوهش؟؟
ناشناس
|
Poland
|
۲۱:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
0
2
با این همه متخصص خوب و کلینیسین خوب طیور تو کشور هست چرا ۹۹ درصد فارغ التحصیلان هیچی طیور نمیونن واقعا آموزش دامپزشکی بعضی بخشهاش ایراد داره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۸
کلا همه بخش های اموزش طیور ایراد دارد×
البته غیر طیور بقیه هم همینن!!
اساتید فاقد سواد لازم هستن چیزی هم که بلدن یاد نمی دن که بازار خودشون خراب نشه!!
اخرش میشه این افتضاح که می بینید
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۸
دام کوچیک اکثر کلینیکها کارآموز میگیرن دام بزرگم تا حدی میشه یاد گرفت طیور هم کلینیسینش کمه هم آموزشش ضعیف هم به سختی میشه جایی کارآموز شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۹
0
3
آمار بیکاری پایین است!!!! ایشون یه سر تشریف ببرن نظام و اداره کل مشهد شاید اطلاعاتشون آپدیت بشه، احتمالا چون بیکاری نیست واسه کلینیک های دام کوچک مشهد اینهمه دردسر و مشکل ایجاد میکنند... تصمیم گیرنده های دامپزشکی امثال ایشون هستن در دانشکده و اداره کل خراسان رضوی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۳
0
0
چرا به استقلال دامپزشکی از وزارت علوم و وزارت بهداشت فکر نکنیم؟ وزارت بهداشت، درمان و آموزش دامپزشکی بهتر نیست؟ مگر اهمیت و اثر بخشی دامپزشکی کمتر از پزشکی است؟ عزیران فقط استقلال و ارتقا وگرنه وزارت بهداشت هم با این نگاه از بالایی که به سایر رشته ها دارد، مشکل گشا نخواهدبود که هیچ مشکل افزا هم می شود.
نظر شما
ادامه