حکیم مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت: کل درآمدهای دانشگاه در سال مالی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به ۹۲۸ میلیارد تومان رسیده که از این میزان ۶۶۰ میلیارد تومان حاصل درآمدهای شهریهای دانشگاه بوده و مبلغ ۲۷۱ میلیارد نیز از مسیر درآمدهای غیرشهریهای محقق شده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، «دکتر حسین کلانتری» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در نشستی با اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی واحد کرج به تشریح مفاد بودجه این دانشگاه پرداخت و اظهار کرد: با نگاهی به آمار و ارقام سالهای قبل و سال مالی ۱۴۰۰ به بعد متوجه خواهیم شد که پیشرفت وجود داشته و این اتفاق محسوس است.
وی افزود: کل درآمدهای دانشگاه در سال مالی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به ۹۲۸ میلیارد تومان رسیده که از این میزان ۶۶۰ میلیارد تومان حاصل درآمدهای شهریهای دانشگاه و مبلغ ۲۷۱ میلیارد نیز از مسیر درآمدهای غیرشهریهای محقق گشته و کل هزینه استان نیز ۵۱۲ میلیارد شده (که نسبت به سالهای قبل که هزینه و درآمد با یکدیگر برابری داشته است) از این حیث نیز رشد بسیار خوبی داشتهایم و از لحاظ عملکردی در استان نیز در این سال مالی تراز مثبت ۴۱۷ میلیارد تومان را شاهد هستیم.
دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بیان کرد: در سال مالی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ در برنامهوبودجه پیشبینی درآمدها ۴۷۵ میلیارد مصوب شده بود که کل درآمدهای دانشگاه شهریهای و غیر شهریهای ۴۷۶ میلیارد محقق و در سال مالی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ رقم ۷۵۷ میلیارد مصوب و پیشبینی شده که ۹۲۸ میلیارد محقق شده که ۱۲۲.۵ درصد رشد داشته است.
کلانتری مطرح کرد: برای سال مالی ۱۴۰۴- ۱۴۰۳ مجموع کل درآمد دانشگاه یک هزار و ۲۳۶ میلیارد تومان در نظر گرفته که در این بودجه ۸۵۲ میلیارد تومان درآمدهای شهریهای و ۳۸۴ میلیارد نیز درآمد غیر شهریهای پیشبینی و مجموع هزینههای دانشگاه نیز ۸۵۶ میلیارد برآورد شده که نسبت به سال قبل افزایش قابل توجهی را نشان میدهد؛ اما در برابر هزینه نسبت درآمد بسیار متناسب است.
وی ادامه داد: در کنار هزینههای جاری دانشگاه اعم از هزینههای حقوق و دستمزد و هزینههای بخشی و پشتیبانی هزینههای دیگری نیز وجود دارد و در مجموع از کل درآمد یک هزار ۲۳۶ میلیارد تقریباً یک هزار و ۱۱۹ میلیارد هزینههای دانشگاه است که با هزینههای سرمایهگذاری، مشارکت و تبدیل به احسن اموال درآمد دانشگاه و هزینهها در قیاس با یکدیگر غریب به ۴۰ میلیارد تومان بیشتر بودجه را در نظر گرفتهایم که رقم زیادی نیست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با بیان عملکرد دانشکده این دانشگاه تشریح کرد: در پیشبینی بودجه در سال مالی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ درآمد شهریهای در نیمسال اول برای دانشکده ۱۷ میلیارد تومان و نیمسال دوم ۱۰.۸۰۰ میلیارد مصوب شده که در نیمسال اول ۲۱ میلیارد و در نیمسال دوم ۱۵.۴۰۰ میلیارد عملکرد دانشکده بوده که سهم دانشکده از درآمدهای پیشبینی شده ۶.۲ درصد بوده و بین ۱۵ دانشکده در مجموعه دانشگاه رتبه دهم را به خود اختصاص داده؛ اما در حوزه درآمدهای غیر شهریهای برای این دانشکده از ۷ میلیارد درآمد غیرشهریهای پیشبینی ۱.۵ میلیارد محقق شده که سهم دانشکده از درآمد غیر شهریه ۶ دهم درصد و رتبه دانشکده نیز بین دانشکدهها رتبه چهار است.
کلانتری گفت: برای سال مالی پیش رو برای این دانشکده در نیمسال اول۱۹.۸۰۰ میلیارد و نیمسال دوم نیز۱۹.۵ میلیارد تومان درآمد شهریهای و مبلغ ۱۸.۸۰۰ میلیارد تومان نیز درآمدهای غیر شهریهای پیشبینی و مصوب شده که این دانشکده ۲۹ عضو هیئت علمی دارد که با ایجاد کلینیک و بیمارستان دامپزشکی، طرحهای برون دانشگاهی، آموزشهای کوتاهمدت و ... در تحقق و عمل به این موضوع فعالیت نموده و در این مسیر گام بردارند.
دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه استان کرج
معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز گفت: جمعیت دانشجویی دانشگاه در استان را حدود ۴۶ درصد پسران و ۵۴ درصد خواهران تشکیل میدهند و در حوزه دانشآموزی در استان البرز از تعداد ۸۱۴ هزار نفر دانشآموز در حال تحصیل هستند که از این جمعیت ۳۲ درصد در سال آخر در حوزه علوم تجربی، ۴۰ درصد در حوزه مهارتی و فنی و حرفهای، هشت درصد حوزه ریاضی و ۲۰ درصد در حوزه علوم انسانی در حال تحصیل بوده با توجه به اینکه کنکور در سالهای اخیر دو مرحلهای شده و معدل دانشآموزان در قبولی کنکور تاثیرش بیشتر میشود بنابراین دانشآموزانی که قویتر هستند امکان قبولی آنها در رشتههای با کنکور مانند رشتههای علوم پزشکی بیشتر خواهد شد.
«عباس کریمی» اضافه کرد: در وضعیت آموزش عالی نیز در استان ۵۰ درصد دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد هستند و بزرگترین دانشگاه استان نیز دانشگاه آزاد اسلامی محسوب میشود که ازنظر جامعیت رشتهای نیز از همه بیشتر است و درباره بازار اشتغال نیز در استان حدود ۵۲ درصد در زمینه صنایع مرتبط با کشاورزی، دامپروری و دامپزشکی فعالیت وجود دارد و دانشکده دامپزشکی واحد کرج با دارا بودن ۳۵ عضو هیئت علمی و ظرفیت کلینیک دامپزشکی، برگزاری دورههای آموزشی تخصصی کوتاهمدت، فعالیت در حوزه کاربنیان در حوزه دامپزشکی، بحثهای آزمایشگاهی در حوزههای مختلف ازجمله پاتوبیولوژی و اسکن ظرفیت کلینیک و بیمارستانهای واحد را تقویت کنند و تراز هزینه و درآمد متناسب شود.
«احمدرضا عزیزسلطانی»، مسئول راهاندازی معاون فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز با توجه به سیاستهای ابلاغی سازمان مرکزی و اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه بیان کرد: راهاندازی مرکز رشد در حوزه علوم پزشکی و دامپزشکی، ایجاد سراهای نوآوری و فناوریهای پزشکی و دامپزشکی، اخذ مجوز آزمایشگاه همکار دامپزشکی و تجهیز و راهاندازی آزمایشگاههای تحقیقاتی سلولهای بنیادی ازجمله اهداف و برنامههای آتی در حوزه فناوری مرتبط با دانشکده است.
برگزاری بازیهای علمی و صنعتی در داشگاه آزاد کرج
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز عنوان کرد: حوزه پژوهش و فناوری اقدام به معرفی اولویتها و طرحهای پژوهشی پیشنهادی از سوی ارگانها، نهادها، صنایع و شرکتها کرده و این معاونت با ایجاد کانالهای اطلاعرسانی در پلتفرمهای قانونی این امکان را فراهم داشته که اعضای هیئت علمی واحد میتوانند با عضویت در این کانالها به آخرین اطلاعیهها دسترسی داشته باشند.
«افشین زرگر» گفت: این معاونت مذاکرات و رایزنیهای گستردهای با دستگاههای اجرایی، شرکتها و صنایع انجام داده و توافقات مطلوبی حاصل شده و این آمادگی وجود دارد که در راستای درآمدزاییهای غیرشهریهای، پیشنهادهای (پروپوزالهای) مطرح شده از سوی صنایع و دستگاههای اجرایی توسط اعضای هیئت علمی واحد انجام گیرد و آمادگی کامل خود را برای برگزاری بازیهای علمی و صنعتی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی اعلام میکند و در این زمینه دانشکده دامپزشکی میتواند پیشنهادها خود را به حوزه معاونت پژوهش و فناوری اعلام کند.
نقش استادان در آییننامه آراستگی و شئون رفتاری
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز عنوان کرد: با توجه به سیاستگذاریهای انجامشده در چارچوب سند تحول و تعالی در سال تحصیلی جدید از همکاری اعضای هیئت علمی بیشتر بهرهمند خواهیم شد، لازم است همه فعالیتهای فرهنگی در سامانه بافر (باغبانی فرهنگ) ثبت و استادان همکاری لازم را در این باره داشته باشند.
علیاکبر طارمی افزود: با توجه به آییننامه آراستگی و شئون رفتاری، نقش استادان در این زمینه بسیار پررنگ بوده و در سال تحصیلی پیش رو در این باره همکاری لازم انجام پذیرد و همچنین مشارکت استادان در طرح جهاد فرهنگی (جهتگیری الهی در دروس تخصصی) بسیار حائز اهمیت بوده وامیدواریم شاهد همافزایی در این زمینه باشیم.
دانشکده دامپزشکی واحد کرج نیازمند امکانات برای درآمدزایی غیرشهریهای
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز اظهار کرد: با توجه به ظرفیت موجود دانشکده دامپزشکی امکان و ظرفیت درآمدزایی مضاعف وجود دارد و در این زمینه اگر دانشکده نیازمند دستگاه، قطعات و امکانات باشد نیازمندی و نواقص موجود تهیه و تأمین خواهد شد تا زمینهٔ درآمدزایی دانشکده فراهم شود.
علیرضا محمدینژادگنجی افزود: کلینیک دامهای بزرگ در نظرآباد نیز با توجه به حضور دانشجویان برای انجام کارهای عملی ظرفیت مناسب در راستای کسب درآمد را دارد و معاونت توسعه مدیریت و منابع در راستای رفع کمبود و نواقص برای درآمدزا و مولد کردن داراییهای دانشگاه با توان اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی آمادگی همکاری در همه زمینهها است و از هیچ کمکی و حمایتی دریغ نخواهد کرد.
به گزارش آنا، در ادامه جلسه رئیس دانشکده دامپزشکی به ارائه عملکرد دانشکده پرداخته و اعضای هیئت علمی این دانشکده نیز به بیان نظرات، دیدگاهها، انتقادات، پیشنهادها و مشکلات موجود پرداختند و بحث و تبادلنظر درباره مسائل مطروحه صورت پذیرفت و رئیس دانشگاه به سؤالات حاضران پاسخ ارائه کرد.
استان کرج
ممنون از اینکه یکبار متن رو بازخوانی هم نمیکنین حتی!