کد خبر: ۷۹۷۰۲
تعداد نظرات: ۱۷ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر مجتبی نوروزی» در بیستمین جلسه شورای تحقیقات دانش بینان دامپزشکی کشور افزود: مسئله سلامت، زمانی به موقعیت قابل قبول خواهد رسید که از شروع زنجیره تولیدات پایش و کنترل گردد تا سقط جنین و انواع سرطان مهار گردد ...

حکیم مهر: طرح‌های پیشنهادی دانش بنیان در خصوص کمک به تحقیقات دامپزشکی مورد بحث و بررسی اعضای شورای تحقیقات دانش بنیان دامپزشکی کشور قرار گرفت.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر مجتبی نوروزی» معاون وزیر و رئیس این سازمان در بیستمین جلسه شورای تحقیقات دانش بینان دامپزشکی کشور که با حضور اعضای این شورا در محل سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت نگاه با رویکرد اقتصاد مقاومتی به مسائل تحقیقاتی افزود: در واقع آنچه به عنوان طرح‌های دانش بنیان ارائه می‌شود در راستای اقتصاد مقاومتی است که می‌گوید در شرایط تحریمی باید با ملاحظات خاص کشور به جایگزینی تولیداتی که از منابع ارزی کشور محافظت می‌کند حمایت کرد.

وی اظهار کرد: در شرایط تحریمی هم می‌توان به ابتکارعمل‌ها و ابداعاتی جهت کاستن از مشکلات دامداران، مرغداران و پرورش دهندگان آبزیان مباردت ورزید، کما اینکه ارائه راهکار دادن در بن‌بست‌ها فوق العاده مهم تر و با ارزش تر است.

دکتر نوروزی با اشاره به اهمیت تعادل مباحث سلامت و امنیت غذایی اظهار کرد: مساله سلامت، زمانی به موقعیت قابل قبول خواهد رسید که از شروع زنجیره تولیدات پایش و کنترل گردد تا سقط جنین و انواع سرطان مهار گردد، این در حالی است که متاسفانه هنوز در کشور ما رویکرد درمانی غالب بر نگاه پیشگیرانه است. کما اینکه وقتی در کشور سیل می‌آید به دنبال تامین اعتبارات بازسازی می‌افتیم، اما برای آبخیزداری در بالادست اعتبارات کافی در حد یک صدم خسارات وارده از سیل و انواع بلایای طبیعی تخصیص نمی‌یابد.

 همچنین دکتر نوروزی به رونق صادرات انواع محصولات تولیدی کشورمان منوط به رعایت پایش در تمام مراحل تولید با ملاحظات استانداردهای روز بین المللی چه در حیطه محصولات گیاهی و چه محصولات پروتئینی تاکید کرد.

 

 

 

انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
5
3
احسنت به دکتر نوروزی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
چرا؟؟؟
یک دوست
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۵
جناب دکتر نوروزی عزیز
از مجموعه خودتان (دامپزشکی) شروع بفرمائید
بصورت قاطع می توان گفت که با سیاست های فعلی در دامپزشکی کشور "درمان" بر "پیشگیری" اولویت دارد.
وقتی سیاست های سازمان به شکلی است که نه تنها به مجموعه پیشگیری بهایی داده نمی شود بلکه روز به روز سیاست هایی اعلام می شود که باعث نابودی این بخش می شود چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی تعداد مدیران مراکز واکسیناسیون دامپزشکی از تعداد تکنسین هایی که قرار است عملیات پیشگیری و واکسیناسیون را انجام دهند پیشی می گیرد چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی در برخی مراکز واکسیناسیون برای گرفتن سهمیه واکسن و فروش آن در بازار آزاد واکسیناتورهای صوری بکار گرفته شده و سازمان دامپزشکی فقط نظاره گر این موضوع است چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی قرارداد های خرید خدمت واکسیناسیون با بخش خصوصی کاملا یک طرفه و ظالمانه بسته می شود و باعث شده که هر روز تعداد بیشتری از تکنسین های مجرب از چرخه کار دامپزشکی خارج شوند چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی تکنسین های دولتی با استفاده از رانت دولتی بودن در زمینه واکسیناسیون در کار بخش خصوصی مداخله کرده و باعث بیکار شدن تکنسین های بخش خصوصی می شوند چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی برخی کلینیسین های دامپزشکی با گرفتن پورسانت و امتیازهای مختلف به سفارش شرکت های تولید کننده یا وارد کننده دارو تجویز می کنند و سازمان دامپزشکی تنها نظاره گر این این موضوع است چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی روی نحوه عملکرد شرکت های پخش واکسن در زمینه حفظ زنجیره سرد و سالم رساندن واکسن به مراکز واکسیناسیون هیچ نظارتی وجود ندارد چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی به بهانه اشتغال زایی و به جهت حفظ میز و صندلی مدیریت برخی مدیران ، ظرفیت سنجی برای صدور مجوزهای دامپزشکی رعایت نمی شود چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی داروخانه های دامپزشکی برای فروش بیشتر و بدون نسخه انواع آنتی بیوتیک ها، هورمون ها و داروهای دامپزشکی به شدت با هم در رقابت هستند و سازمان دامپزشکی تنها نظاره گر این موضوع است چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی دامداران و مرغداران و . . می توانند بدون نسخه و بدون هیچ محدودیتی هر نوع آنتی بیوتیک ، هورمون و داروی ضدالتهاب و . . . را که خودشان صلاح می دانند را از داروخانه های دامپزشکی خریداری کنند چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی داروخانه های دامپزشکی به راحتی و بدون نسه به هر مقدار دارو و هورمون و . . . را تهیه و به فروش می رسانند چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی فروش بیشتر آنتی بیوتیک در داروخانه ها جایزه دارد چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی به جهت ترویج فروش و مصرف بیشتر انواع دارو و هورمون ارزان فروشی در داروخانه های دامپزشکی یک مزیت بحساب می آید چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
وقتی این گفته کانون سراسری انجمن های صنفی کلینسیسن های دامپزشکی که "محور اصلی دامپزشکی "درمان" است" مورد تائید مدیران سازمان دامپزشکی قرار می گیرد؛ چگونه می توان گفت که پیشگیری بر درمان مقدم است؟
و صدها مورد دیگر . . .
آیا واقعا انگیزه و اراده ای برای اصلاح این مسیر وجود دارد؟
از جناب دکتر نوروزی انتظار داریم که عملکرد متفاوتی داشته باشند.
ناشناس
|
Bulgaria
|
۱۹:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
0
2
دکتر نوروزی عزیز نظرات شما بر خلاف عملکرد شماست سازمان دامپزشکی کشور‌ با تدوین دستورالعمل صدور پروانه ویرایش چهارم عملا در جهت حمایت از درمان و تضعیف پیشگیری پیش میرود مراکز مستقل واکسیناسیون تضعیف شده و درمانگاهها جهت دخالت در واکسیناسیون ترغیب میشوند در صورتی که منفعت در مانگران در شیوع بیماری است و پیشگیری صحیح باعث کاهش تعداد بیماران خواهد شد این دومقوله در یک پروانه نمیگنجد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
7
0
دکتر نوروزی موجب تحول شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
0
1
تولید کنندگان بخش خصوصی واکسن در کشور به دلیل سیاست های نادرست سازمان دامپزشکی در حال نابودی هستند!

بعد از اولویت پیشگیری بر درمان صحبت میکنیم؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
0
1
چقدر جای تولید کنندگان بخش خصوصی در شورا خالیست!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۵
5
0
شعار دامپزشکی رو به خوبی تبیین کردید آقای دکتر نوروزی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۵
0
2
دو صد گفته را نیم کردار نیست
بدنه کارکنان سازمان هم بسیار مستهلک است
بایستی اقدامی کرد دولت مرحومان در سه سال اخیر با تورم های چند صد درصدی و افزایش حقوق 20 درصدی کارمندان را به زیر خط فقر مطلق برده است
نیازمند اجرای کامل تسری فوق العاده خاص حق محرومیت از مطب امتیاز 4200 ازمایشگاهی ها ضریب 1/1 و استفاده از بودجه سلامت و مالیات نوشیدنی های قندی گاز دار بزای سازمان دامپزشکی هستیم
سازمان باید به کارهای تخصصی برسد و در کارهای غیر تخصصی افراد ذیصلاح تصمیم می گیرند
استفاده از تجهیزات ازمایشگاهی که در بسیاری از استان بلا استفاده هست مد نظر باشد که این دستگاهها هنوز راه اندازی نشده و دوران گارانتی انها تمام شده است و بیت المال به هدر رفته است
تعرف های دولتی چند ده سال است به روز رسانی نشده است
دامپزشك دولتي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۵
0
3
حذف بخش دولتي از حوزه درمان تصميم دقيق و درستي نبوده است.در حال حاضر درمان يكسري دام ها براي همكاران بخش خصوصي ما توجيه اقتصادي ندارد(مسافت راه و …) از يك طرف هم باعث فاصله گرفتن ظرفيت بخش دولتي از طبابت شده است.
درمانگاه هاي دولتي و حتي بيمارستان هاي دولتي نيز بايد احيا و ساخته شوند همانند آنچه در وزارت بهداشت است.
درحال حاضر در استان ها طبابت گزينشي در درمان دام ها وجود دارد و
هر كيسي صرفه اقتصادي براي درمانگاه دارد مورد معاينه قرار ميگيرد و بقيه دام ها رها مي شوند كه راهي است براي خود درماني يا درمانگران غيرمجاز.
در حال حاضر در استان هايي با پراكندگي جمعيت دام بزرگ علاقمندي به درمان دام بزرگ وجود ندارد و عموما به سمت دام كوچك رفته اند به دليل سهولت شغلي نسبت به دام بزرگ و درامد راحت تر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۵
0
2
عین این سیاست در وزارت بهداشت حکم فرماست
نجابت - فارس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۳:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۵
0
0
درود بر آقای دکتر نوروزی

ویرایش چهارم نتیجه نگرش و عملکرد مدیران قبلی سازمان بوده است نه جناب آقای دکتر نوروزی
اصلاح مسیر زمانبر است..
درمان با واکسن به دلایل قانونی، عدالت، اشتغال، امنیت زیستی، کنترل مصرف دارو و...جمع اضداد است و مخالف منافع تولید کننده..
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۷
0
0
وقتی تلفات غیر عادی در دامداری اتفاق می افتد وبخش خصوصی نمی تواند رفع مشکل کند اغلب به بخش دولتی حواله میکنند بنابر این باید در بخش دولتی افراد علم تجربه کاری باید داشته باشند تا بتوانند مشکل دامدار را حل کنند بنابر این باید اداره فعالیت درمانی در مناطق محروم را احیا کنند
نویسنده کامنت دوم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۷
0
0
جناب دکتر نجابت عزیز چطور مدیر قبلی یک شبه و قلدرانه ویرایش سوم را نقض میکند و کسی در سازمان جرات اعتراض نداشت اما به گفته حضرتعالی برگشت دکتر نوروزی به روند قانونی زمان بر است لطفا مدیران را توجیه نکنید خودشون توجیه بلدند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
0
0
دوصد گفته را نیم کردار نیست
خوبه برای کنترل و پیشگیری از گسترش بیماری های دامی اجازه دادید دام های پاکستانی از سیستان به همه استان های کشور ارسال شوند .................
دکتر وحید عطارد
|
United States of America
|
۰۶:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۹
0
1
عکسهای زیبایی است ..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۰
0
0
از مهمترین شواهد مظلوم و بی دفاع بودن پیشگیری در برابر درمان این است که جنابعالی به عنوان مسئول ارشد یک سازمان سلامت محور به جای مثال زدن از صدها ماموریت پیشگیری در سازمان دامپزشکی از سیل و آبخیزداری مثال می زنید!
نظر شما
ادامه