حکیم مهر: تبادل تجارب کاربردی خراسان رضوی در حوزه بهداشت و مدیریت بیماری های دامی با سایر استان ها در زمینه ارزیابی عملکرد اکیپ های مبارزه با محوریت سازمان دامپزشکی کشور از طریق وبینار انجام شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، «دکتر رضا اسدی» مدبر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به سفر اخیر خود به خراسان رضوی، اظهار کرد: در این سفر شاهد پیاده سازی اقدامات مطلوبی در زمینه مبارزه با بیماری های دامی بودم.
وی افزود: امیدواریم استان هایی که هنوز به شیوه های قدیمی در حال فعالیت های مبارزه هستند با استفاده از تجارب استان هایی مثل خراسان رضوی از رویکردهای نوین تبعیت نموده و در این مسیر اقدام کنند.
مدبر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی کشور خواستار آن شد تا نظام ارزشیابی واکسیناتورهای بخش دولتی که از سوی استان خراسان رضوی تدوین و اجرا شده است برای استفاده سایر استان ها به طور کامل تشریح شود.
دکتر اسدی از اقدام خراسان به عنوان یک ایده نو و جدید یاد کرد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: با توجه به اقدامات موفقیت آمیز دامپزشکی استان در زمینه ارزیابی عملکرد گروه های مایه کوبی بخش دولتی، رسیدن عملکردها به پیش بینی و موارد مشابه مطابق با پروتکل های دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان، آمادگی داریم تا تجارب خود را در اختیار سایر استان ها قرار دهیم.
«دکتر محمود قربان زاده» اظهار کرد: با توجه به برخی محدودیت ها در زمینه اعتبارات و نیروی انسانی و تجهیزات، ادارات شهرستانی را به ۴ گروه تقسیم کردیم و ایام کاری را به دقت محاسبه کردیم و همچنین میانگین روزنفر کار در هر شهرستان و تطبیق آن با اعداد گروهی که شهرستان در آن قرار دارد و بر اساس این داده ها میزان عملکرد واقعی هر شهرستان را به دست آوردیم و حتی شهرستان های کم کار هم شناسایی شدند و علت این کم کاری ها بررسی شد
در مرحله بعد، سیستم ارزیابی و تشویق شهرستان های موفق شروع شد و سپس، «روز نفر کار» همه واکسیناتورها را دریافت کرده و بر اساس آن، هر سه ماه یک بار ۲۰ واکسیناتور برتر را شناسایی کردیم و بر این مبنا، نظام تشویق را در این بخش پیاده کردیم.
قربان زاده یادآور شد برای راستی آزمایی آمار، هر ماهه بازدید از اقدامات و عملکرد اکیپ ها از سوی اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی نیز انجام می شود.
باز دارن نیرو واکسیناتورو تحت فشار میزارن که خودشون بتونن پوز بدن
بحای این کارها بفکر معیشت و افزایش حقوق،ارتقای مدرک و ضریب تسری همکاران کاردان باشین
سخترین کار رو این عزیزان با کمترین دریافتی انجام میدن
تبعیض و نابرابری در دامپزکشی نمونه ندارد