کد خبر: ۸۰۵۲۸
تعداد نظرات: ۳۱ نظر
رئیس نظام دامپزشکی استان بوشهر در گفت‌وگو با حکیم مهر:
«دکتر عبدالمجید کوثری‌نژاد» افزود: شنیده شده که برخی واحدهای تولید و پخش به طور مستقیم و بدون نظارت دامپزشکان، دارو و واکسن در اختیار دامداران و مرغداران قرار می‌دهند ...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: به گفته رئیس نظام دامپزشکی استان بوشهر، بعد از مصوبه شورای مقررات‌زدایی و آزادسازی صدور مجوزها، تعداد این مراکز بدون در نظر گرفتن ظرفیت دام و طیور هر منطقه به طور فزاینده‌ای زیاد شد که این مسئله رقابت ناسالم و حتی ورشکستگی برخی از همکاران دامپزشکی را که چندین سال در حال فعالیت بودند، به دنبال داشت.

«دکتر عبدالمجید کوثری‌نژاد» در گفت‌وگو با حکیم مهر تصریح می‌کند: «ورود زنجیره‌های تولید بدون در نظر گرفتن وضعیت خرده‌مالکان و نیز مشاغل مرتبط آن در دامپزشکی و دسترسی آسان و بدون محدودیت این واحدها به دارو و واکسن، باعث کاهش شدید رونق داروخانه‌های دامپزشکی و نیز فعالیت مراکز مایه‌کوبی و کلینیک‌های دامپزشکی شده است.»

حکیم مهر: از نظر شما مهمترین مشکلات و چالش‌های حال حاضر بخش خصوصی دامپزشکی در استان چیست؟

مهمترین چالش در تمامی شاخه‌های دامپزشکی در سطح کشور، بحث امنیت شغلی همکاران ما در بخش خصوصی است. متاسفانه مسئولین فنی بهداشتی واحدهای تولید، توزیع و بسته‌بندی و کشتارگاه‌های دام و طیور، از لحاظ مدت قرارداد و پرداخت حقوق و مزایای حقه ایشان، امنیت شغلی ندارند و هر زمان که کارفرماهای این واحدها تصمیم بگیرند یا حداکثر تا پایان قرارداد (حداکثر دو ساله) می‌توانند قرارداد این عزیزان را فسخ کنند.

در خصوص کلینسین‌ها و مراکز  مایه‌کوبی نیز وضعیت از این بهتر نیست، چرا که از بعد از مصوبه شورای مقررات‌زدایی و آزادسازی صدور مجوزها، از یک طرف تعداد این مراکز بدون در نظر گرفتن ظرفیت دام و طیور هر منطقه به طور فزاینده‌ای زیاد شد که این مسئله رقابت ناسالم و حتی ورشکستگی برخی از همکاران دامپزشکی را که چندین سال در حال فعالیت بودند، به دنبال داشت. همچنین تغییرات سیاست‌های ابلاغی در مدت کوتاه از جمله در مباحث مراکز مایه‌کوبی مستقل و مایه‌کوبی وابسته نیز باعث رقابت‌های ناسالم بین همکاران شده است.

از طرفی ورود زنجیره های تولید بدون در نظر گرفتن وضعیت خرده‌مالکان و نیز مشاغل مرتبط آن در دامپزشکی و دسترسی آسان و بدون محدودیت این واحدها به دارو و واکسن باعث کاهش شدید رونق داروخانه‌های دامپزشکی و نیز فعالیت مراکز مایه‌کوبی و کلینیک‌های دامپزشکی شده است.

از طرف دیگر به واسطه همین عدم محدودیت، شنیده شده که برخی واحدهای تولید و پخش به طور مستقیم و بدون نظارت دامپزشکان، دارو و واکسن در اختیار دامداران و مرغداران قرار می‌دهند که این موضوع در صورت صحت، علاوه بر ایجاد اختلال در کار همکاران بخش خصوصی دامپزشکی، می‌تواند یک فاجعه بهداشتی و مشکل اساسی برای سازمان دامپزشکی و سازمان نظام دامپزشکی و از آن مهمتر در بحث امنیت غذایی جامعه ایجاد نماید.

حکیم مهر: چه راهکاری را پیشنهاد می‌دهید؟

به اعتقاد بنده ابتدا سازمان دامپزشکی می‌بایست به این موضوع اعتقاد داشته باشد که تمامی وظایفی را که به‌خصوص در بخش‌های پیشگیری، درمان و نظارت بهداشتی به بخش خصوصی واگذار نموده، می‌بایست این عزیزان را نیروهای واقعی خود و ماموران اجرای قوانین و بخشنامه‌های خود بداند. منظور بنده این است که با توجه به نوع شغل همکاران در بخش خصوصی، به‌خصوص در بخش‌های نظارتی، نیازمند حمایت کامل سازمان دامپزشکی و ایضا سازمان نظام دامپزشکی هستیم. اگر ان‌شاالله روزی این دو سازمان که متولی بهداشت غذایی جامعه در دام و فرآورده‌های خام آن هستند، به واقع و با دغدغه امنیت غذایی جامعه به وظایف خود عمل نمایند، اطمینان دارم که امنیت شغلی نیز به تبع آن در دامپزشکی اتفاق خواهد افتاد.

حکیم مهر: به عنوان رئیس نظام دامپزشکی استان، انتظار شما از وزیر جدید جهاد کشاورزی چیست؟

با توجه به پیشینه وزیر محترم که اطلاع دارم از اعضای واقعی خانواده بخش کشاورزی و دامپروری هستند و از طرفی یکی از بخش‌های مهم و حتی اولویت ایشان مباحث امنیت غذایی چه از نظر کمیت و چه از نظر کیفیت هست، انتظار می‌رود که در دوران تصدی وزارت ایشان، مباحث دامپزشکی و به‌خصوص بحث امنیت شغلی همکاران به واسطه ارتباط مستقیم عملکرد آنها با امنیت غذایی جامعه بسیار با حساسیت و اهمیت بالا پیگیری شود.

حکیم مهر: چند ماهی از تشکیل شورای جدید نظام دامپزشکی استان می گذرد. مهمترین اقدامات شما در این مدت چه بوده است؟

در مدت این چند ماه دوره جدید شورای نظام دامپزشکی استان، بیشترین تلاش ما در جهت هماهنگی و همدلی بخش خصوصی و دولتی دامپزشکی بوده است. مثلا مباحث مربوط به بیمه تکمیلی بخش خصوصی را همراه با بیمه تکمیلی اداره کل دامپزشکی، به صورت یکجا انجام داده‌ایم. همچنین اعضای بخش خصوصی دامپزشکی را همچون اعضای تعاونی مصرف کارکنان اداره کل دامپزشکی در نظر گرفته و با یک تفاهم‌نامه، اعضای بخش خصوصی می‌توانند از تمامی مزایا و امکانات این تعاونی استفاده نمایند. البته چند طرح دیگر نیز در حال اجرا داریم که ان‌شاالله پس از انجام خدمتتان گزارش خواهم داد.

حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.

 

انتشار یافته: ۳۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
13
15
این چه حرفیه!
.....................
اتفاقا کار درسته ! هرکی نتونست رقابت کنه هم باید حذف بشه!
مردم اون وقت حق انتخاب دارن میرن پیبش ادم با سواد و خدمات بهتر!
نه اینکه بعضا یه بی سواد چون سالها قبل اومده همه چیز قبضه دستش باشه و کسی نتونه چیزی بگه ارباب رجوع هم از سر مجبوری بره پیش اون!
........................
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
دوست محترم، این طرز فکر شاید روی کاغذ منطقی به نظر برسد، اما در دنیای واقعی ماجرا بسیار پیچیده‌تر از آن است که فقط بگوییم "هر که نتواند رقابت کند، باید حذف شود."
بگذارید صادقانه به مسائل نگاه کنیم.
آیا نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی دلش برای "رقابت سالم" می‌سوزد؟ اگر چنین بود، آیا بازاری پر از داروخانه‌های بی‌شمار که روی هر گوشه‌ی خیابان سبز می‌شوند و به اجبار رویه‌ی رقابت ناسالم را در پیش می‌گیرند، راه‌اندازی می‌شد؟ وقتی تعداد دام در یک منطقه محدود است، آیا منطقی است که هر روز یک داروخانه یا مرکز واکسیناسیون جدید افتتاح شود؟

فرض کنید در منطقه‌ای با ۱۰۰۰ رأس دام، دو داروخانه مشغول خدمت‌رسانی هستند. حال اگر دو داروخانه‌ی دیگر اضافه شود، سهم هر داروخانه به حدود ۲۵۰ رأس دام می‌رسد، اما نه با توزیع برابر! داروخانه‌های قدیمی که طی سال‌ها اعتماد مردم را به دست آورده‌اند، طبیعتاً سهم بیشتری از بازار را خواهند داشت. این وضعیت به‌طور خاص برای فارغ‌التحصیلان تازه وارد بازار فاجعه‌بار است. یا مجبور به رقابت ناسالم و ارزان‌فروشی خواهند شد یا به‌سادگی ورشکسته می‌شوند و حذف از میدان!

در دنیای واقعی، داروخانه و مرکز دامپزشکی جای سوپرمارکت نیست که هرچندتا بخواهیم، اضافه کنیم. فروش دارو و واکسن به معنای رقابت در فروش بیشتر داروها، از جمله آنتی‌بیوتیک‌ها و سایر داروهای حساس، می‌شود. با نبود نظارت کافی بر باقیمانده‌های دارویی، این روند می‌تواند اثرات هولناکی بر سلامت انسانی به‌جا بگذارد؛ و این نتیجه‌ی طبیعی تصمیمات نابخردانه‌ای است که به‌ جای حل مسائل شغلی و ارتقای کیفیت خدمات، فقط به فکر رفع مسئولیت و ارائه پاسخ‌های سطحی و زودگذر هستند.

در نهایت، جا دارد از آقای دکتر کوثری‌نژاد تشکر کنیم که واقع‌بینانه به عواقب خطرناک این مصوبات اشاره کردند. اگر هدف واقعاً ارتقای کیفیت خدمات دامپزشکی است، بهتر است به‌جای این تصمیمات عجولانه، به ایجاد فرصت‌های واقعی و تقویت شغلی دامپزشکان تازه‌کار بپردازیم، نه اینکه از آنها انتظار داشته باشیم در این باتلاق رقابت‌های ناسالم غرق شوند و بروند دنبال "حق انتخاب" مردم، که ظاهراً در این ماجرا بیشتر بهانه‌ای برای توجیه بی‌نظمی‌های بیشتر شده است.
ناشناس
| India |
۲۳:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
جالبه که شما این موضوع رو صرفاً یک رقابت سالم می‌بینید و به همین سادگی می‌فرمایید که هرکسی نمی‌تونه رقابت کنه باید حذف بشه! اما آیا از واقعیت شرایط موجود اطلاع دارید؟ در یک منطقه با تعداد محدود دام، باز کردن تعداد زیادی داروخانه و مراکز واکسیناسیون و درمانی تنها به معنای از بین بردن شغل و امنیت شغلی دامپزشکان فعال و نیز تهدید سلامت دام‌ها و در نهایت سلامت عمومی جامعه است.
این سیاست‌های نظام دامپزشکی، متاسفانه نه برای فارغ‌التحصیلان جدید راه‌گشا خواهد بود و نه برای قدیمی‌ها احترام قائل است. اضافه کردن یک داروخانه جدید نه‌تنها باعث افزایش کیفیت خدمات نخواهد شد، بلکه با رقابت ناسالم، دامپزشکان تازه‌وارد را به سمت فشارهای اقتصادی و حتی ورشکستگی خواهد کشاند. از طرفی همکاران قدیمی‌تر به دلیل سابقه و شناختی که در منطقه دارند، همچنان بخش عمده‌ای از مشتریان را حفظ خواهند کرد و تازه‌واردها برای بقا به رقابت‌های ناسالم و تخریب اعتبار همکاران روی خواهند آورد. و البته این چرخه هر سال تکرار می‌شود، بدون اینکه نظام دامپزشکی سیاستی برای کنترل این وضعیت داشته باشد.
آیا واقعاً این روش به معنای پیشرفت است؟ آیا ایجاد داروخانه‌ها و مراکز دامپزشکی به شیوه سوپرمارکت‌ها و بقالی‌ها واقعاً می‌تواند برای صنعت دامپزشکی کشور سودمند باشد؟ اگر فقط کمی تأمل کنیم، متوجه می‌شویم که این سیاست‌ها، بی‌تدبیری نظام دامپزشکی و سازمان‌های مربوطه را نشان می‌دهد که به جای تنظیم بازار و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای خدمات دامپزشکی، تنها به فکر رفع مسئولیت و ارائه پاسخی ظاهری به فارغ‌التحصیلان جدید هستند.
چرا هیچ نظارتی بر میزان و نحوه فروش داروهای دامپزشکی اعمال نمی‌شود؟ با این روند و افزایش تعداد داروخانه‌ها، صرفاً رقابت بر سر فروش بیشتر داروهای آنتی‌بیوتیک و داروهای باقیمانده‌های دارویی شدت می‌یابد، که این به نوبه خود سلامت جامعه انسانی را نیز به خطر می‌اندازد. داروهای دامپزشکی، مثل اقلام سوپرمارکتی نیستند که با افزایش رقابت، سودی به همراه داشته باشند. هر خطای کوچک در مدیریت و نظارت بر مصرف این داروها می‌تواند فاجعه‌ای به‌بار آورد.
از آقای دکتر کوثری رئیس نظام دامپزشکی تشکر می‌کنم که به درستی به این مشکلات و چالش‌ها اشاره کرده‌اند. امیدوارم نظام دامپزشکی به جای افزایش بی‌رویه تعداد مراکز و تزریق فشار اقتصادی به فعالان این صنعت، با نگاهی دقیق‌تر و مسئولانه‌تر نسبت به آینده شغلی دامپزشکان و سلامت دام و انسان گام بردارد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
دوست عزیز رقابت در بحث مسوول فنی بهداشتی بودن یعنی چه؟؟اتفاقا کارفرما ها بیشتر دنبال افراد بی سواد وبی تجربه واز زیر کار دربرو وبی مسولیت وبی تعهد می گردند .اگر کسی واقعا متعهد به کار ومسوولیت شناس باشد در نزد کارفرما مزاحم کار ونا هماهنگ با مجموعه خواهد بود وبه هر دری خواهد زد تا اورا برکنار وفرد بی مسوولیتی را جایگزین نماید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
کی گفت برای مسئول فنی شدن رقابت بشه؟؟
چرا بحث حاشیه می برید!

رقابت برای مجوز های داروخانه و کلینیک که شما سالهاست با رانت دارید و نمی زاشتید هیچ کس دیگه بگیره منظوره!!!

مردم را مانند خود فرض نکن ! خودتی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۳
این چه حرفیه!! چون شما زود تر به دنیا آمدی، زودتر رفتی دانشگاه حق کار داری، ما نداریم. آقای دکتر از شما انتظار میره که در شورای مرکزی هستی حامی همه دامپزشکان باشی. صدور مجوز کسی را بیچاره نکرده. انچه بیچاره کرده دخالت دولت و صدور مجوز برای زنجیره هاست. برای این کار بکن نه تحدید سفره ها.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
8
10
.................... دامپزشک جدید بیکار باشه تا قبلی ها خوب بخورن؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
حرف از اشتغال زایی و اشتغال زدایی هست.
ناشناس
| United States of America |
۲۰:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
اگر روند به همین شکل ادامه پیدا کند، نوبت به شما هم خواهد رسید دوست عزیز. ببینیم آیا نوبت خودتان هم‌شد همین حرف را میزنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
وقتی حقوق همه مسئولین فنی زیر 15 تومن رسید آیا باز هم از این حرفای قلمبه سلمبه می زنید؟
ناسلامتی دکترین. یعنی چی که به کنایه میگین دامپزشک جدید بیکار باشه تا قبلی ها خوب بخورن؟
شان و شخصیتی برای خودتون قائل نیستین؟ برای خودتون استاندارد و حداقلی ندارین؟ حاضرین کار بقیه رو خراب کنید و آبروی صنف و رشته رو ببرین اما با ... مثقالی زندگیتون بگذره؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
جالبه که شما به جای بحث بر سر اصل موضوع و توجه به شرایط دشوار دامپزشکان، صرفاً بر درآمد و منفعت مالی تاکید دارید! ظاهراً فقط به فکر جیب خودتان هستید و خدمت به دام‌ها و سلامت عمومی جامعه برایتان در اولویت نیست. این منطق که دامپزشکان قدیمی باید به راحتی کسب درآمد کنند و جدیدترها بیکار بمانند تا از "سفره پهن‌شده" شما چیزی کم نشود، به وضوح از بی‌مسئولیتی شما حکایت دارد.

آیا واقعاً فکر می‌کنید با سیاست باز گذاشتن دست و بدون هیچ نظارتی، همه در نهایت به سود می‌رسند؟ واقعیت این است که تنها چیزی که از این وضعیت حاصل می‌شود، تخلفات گسترده‌ای مانند قاچاق دارو و واکسن و فروش داروهای غیرمجاز است که سلامت دام و در نهایت سلامت مردم را تهدید می‌کند. اگر از همان ابتدا به جای این نگاه منفعت‌طلبانه، هدف کمک به ارتقاء سلامت جامعه بود، امروز شاهد این هرج‌ومرج نبودیم.

تازه به این نکته دقت کرده‌اید که در واقعیت، با این شرایط حتی به آن منفعت مالی مورد نظرتان هم نمی‌رسید؟ با رقابت ناسالم، کاهش کیفیت خدمات و تخلفات دارویی که نتیجه‌ی همین سیاست‌های ناکارآمد و افراد منفعت‌طلبی مثل شماست، تنها کسانی که آسیب می‌بینند، دامداران، دامپزشکان و در نهایت خود مردم هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
اینایی که از قدیم مجوز دارن کی بهشون گفته خیر خواه ملت که با لحن سرزنش امیز و نصحیت امیز در مورد بازار بد و عدم ورود جوان ها نظر می دن؟!!!
کی بهت اجازه داده بیای دل مردم خالی کنی ؟!! .................
.........................
نمی خوای دست زیاد بشه .......................
اگرم بازار بده خودت هم پروانت پس بده!!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
3
4
تازه فارغ التحصیلان بایستی توجیه شوند که هر شغلی در مکانی ظرفیت و گنجایشی دارد و همه دنیا برعکس تصور شما اسم این کار رقابت نیست بلکه هرج و مرج و چاپ یک برگ کاغذ آ۴ به اسم مجوز نه مشکل بیکاری رو حل میکنه بلکه باعث هدر دادن حداقل سرمایه پدری که صرف راه اندازی کلینیک و مرکز مایه کوبی کرده بودند میشود به علاوه افراد قدیمی تر هم به ورطه باتلاق رقابت منفی با هم و ورشکستگی آنها هم میرساند.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
این دیگه چه حرفیه!!
کی چینین اجازه ای داده ؟؟؟
مگه تقسیم غنایمه که هرکی زودتر اومد سهم مال اون باشه!

بازار رقابتی اتفاقا باعث پیشرفت میشه و متاسفانه قدیمی ها که نتونن خدمات خوب بدن و به دلیل انحصار مجوز تا الان بودن قطعا باید جمع کنند!
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
فارغ تاتحصیل توجیح کنی که شغل نداشته باش چون تو می خوای انحصار داشته باشی!!!؟؟؟؟؟؟

حالا اگر خودت فارغ التحصیل بودی هم از این حرفها می زدی؟؟؟؟
خودخواهی واقعا بده! توی همون امریکا هم که به دلیل وی پی ان پرچمش بالای کامنت شما افتاده ! چنین انحصاری نیست ! رقابته!
حالا چون نمی تونی تو رقابت کنی اسمشو می زاری رقابت سیاه؟
بله برای شما قدیمی ها با سواد کم و خدمات افتضاح و رفتار بد ! قطعا رقابت سیاهه و نابود میشی!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
به نظر می‌رسد شما در نقدتان به نکته مهمی اشاره کرده‌اید که نظام دامپزشکی با بی‌توجهی به ظرفیت منطقه‌ای، فقط به چاپ و توزیع "مجوز" بسنده کرده و از سرکشی و نظارت غافل مانده است. در همه جای دنیا، شغل‌های حرفه‌ای مثل دامپزشکی با بررسی دقیق ظرفیت‌ها و نیازهای منطقه‌ای سازماندهی می‌شوند؛ اما در اینجا، بدون توجه به تراکم دام، موقعیت‌های شغلی و پتانسیل اقتصادی، مجوزها پخش می‌شوند.

واقعیت این است که با رشد بی‌رویه مجوزها، تنها کسی که آسیب می‌بیند، دامپزشک جوان است. آن‌هایی که تازه فارغ‌التحصیل شده‌اند و با امید آغاز فعالیت کرده‌اند، به جای رقابت سالم، در میان بدهی‌ها و فشارهای اقتصادی دست‌وپا می‌زنند، و نتیجه نه تنها یک شکست حرفه‌ای، بلکه ضربه به سرمایه‌های شخصی و خانوادگی آن‌هاست.

افزایش بی‌رویه مراکز بدون نظارت، حتی فرصت‌های مالی اندک را هم به هرج‌ومرج و آشفتگی بدل می‌کند. این وضعیت، تنها به جذب افراد به بازار قاچاق و رفتارهای غیراخلاقی برای رقابت می‌انجامد، نه به رونق واقعی بخش دامپزشکی یا بهبود کیفیت خدمات.
ناشناس
| Hungary |
۱۴:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
فارغ التحصیل جدیدکه تصور میکنید چه بازار پر از پول و درآمد را قدیمی ترها دارند درو میکنند.حال که خودتون میخواهید بدبخت بشید و همون سرمایه که دارید به آتش بکشید و عمرتون رو هم ایضا بفرمایید...تصور کردید با یک کاغذ به اسم پروانه هر روز دامدار و مرغدار پست درتون صف میبندند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
اگر به تیکه کاغذ پاره است مجوز شما قدیمی ها چرا نمی زاشتید کسی بگیره؟!؟!
خوب معلوم شد قضیه چیه دیگه!!
.......................
داریوش حیدری
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۸:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
0
4
درود بر شرف شما
باید افسوس خورد که برخی روسای نظام در جلسات ماده ۲ بیان میکنن به ما ربطی نداره که اینده شغلی همکاران را تضمین کنیم
پاسخ ها
محسن مختاری
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
سلااااام
واقعا باید اون روسای نظام ها رو معرفی کرد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۳
به کجا معرفی کنیم که جرات انتشار داشته باشه. البته در صورت اعلام اسامی، منکر میشوند و حتی ممکنه به علت نشر اکاذیب شکایت کنند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
خودتون یکیش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
0
3
سنگ بنای کج عرضه مستقیم دارو و واکسن به مرغدار و دامدار رو زنجیره های تولید بنا گذاشتند و دامپزشکان داروخانه دار رو به خاک سیاه نشوندند!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
0
1
باید قانونی تصویب بشه تا زنجیره های تولید فقط به کار اصلی شون که تولید هست برسند و از دسترسی مستقیم به دارو و واکسن منع بشن. یعنی اجازه خرید مستقیم دارو و واکسن از کارخانه و پخش نداشته باشن و اجازه تاسیس داروخانه و مرکز مایه کوبی داخل زنجیره نداشته باشن. در هیچ کجای دنیا همچین چیزی که در ایران در حال گسترش هست، وجود نداره و دولت ها به شدت دارو و واکسن رو کنترل میکنن چون این قضیه مستقیما با جان مردم در ارتباطه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
2
8
قبل از گرفتن مجوز همه داد و بیداد میکنند که چرا انحصار چرا مانع اشتغال می‌شید، بعد از این که مجوز گرفتن ،آی چقدر مجوز میدید، همرو ورشکست کردید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
گل گفتی
[( ولی )]
|
France
|
۱۷:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
0
0
ضایعه اسفباری است!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
1
0
به قول بعضیا این دیگه رقابت نیست،احقاق شعار هر دام یک دامپزشک و ده پیرادامپزشک است.انحصار فقط در صنعت خودرو هست وگرنه تعداد فارغ‌التحصیلان در هر رشته ای الی ماشالله آنقدر زیاد شده است که توانگرانشان خودشان را به سایر بلاد نیازمند نیروی انسانی بلا نسبت خرکار هجرت میدهند تا سر و سامانی بگیرند و بعد پوز بدهند و دیگر حس پوچی نکنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
کینه و حسادت درمان دارد از درمان آن غافل نشوید چون مثل خوره باقیمانده روحتان را خواهد خورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۳
1
2
کاملا درست می‌فرمایند
کلینیسین دام کوچک رشت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
0
3
افکار قدیمی و کهنه را دور بریزید دامپزشکی هم مثل پزشکی باید در کنار هم کار کنند اینکه هر کی زودتر فارغ التحصیل شد درمانگاه بزنه و دیگه به کسی اجازه کار نده که نشد سیاست درست اینتگریشن هم اگر نبود الان مرغ و باید کیلویی 400 تومن میخریدید
نظر شما
ادامه