کد خبر: ۸۱۶۰۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
نماینده وزیر جهاد کشاورزی در شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی در گفت‌وگو با حکیم مهر:
«دکتر عباسعلی مطلبی» افزود: با وجود وابستگی‌های زیاد این صنعت به منابع مختلف، برگزاری چنین کنگره‌هایی به ما این امکان را می‌دهد که با بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی و تکنولوژیکی، روند تولید را به‌روز کنیم و بتوانیم برای جمعیت کشور، محصولات با کیفیت و ایمن تولید نماییم...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: «دکتر عباسعلی مطلبی» نماینده وزیر جهاد کشاورزی در شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی، در حاشیه نهمین کنگره بین‌المللی دامپزشکی طیور، به اهمیت این رویداد علمی برای پیشبرد صنعت طیور کشور و تبادل آخرین دستاوردهای علمی و تجربی اشاره و بر لزوم هماهنگی بیشتر میان دانشگاه‌ها، صنعت و مسئولین اجرایی تأکید کرد.

دکتر عباسعلی مطلبی در گفت‌وگو با حکیم مهر در حاشیه نهمین کنگره بین‌المللی دامپزشکی طیور، ضمن تبریک به دست‌اندرکاران این رویداد، گفت: بدون اغراق، این کنگره یکی از بهترین کنگره‌هایی است که هر دو سال یک بار برگزار می‌شود. این نوع نشست‌ها فرصتی است برای انتقال دانش و تجربیات میان متولیان صنعت، دانشگاهیان و دانشجویان.

وی افزود: نکته مهم در این نشست‌ها این است که بتوانیم تبادل اطلاعات را به درستی مدیریت کرده و با برنامه‌ریزی صحیح، خروجی قابل قبولی برای پیشبرد امور حوزه داشته باشیم. صنعت طیور کشور اکنون به یکی از ارکان مهم تولید پروتئین حیوانی تبدیل شده و نقش عمده‌ای در تأمین سبد غذایی مردم دارد.

مطلبی ادامه داد: با وجود وابستگی‌های زیاد این صنعت به منابع مختلف، برگزاری چنین کنگره‌هایی به ما این امکان را می‌دهد که با بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی و تکنولوژیکی، روند تولید را به‌روز کنیم و بتوانیم برای جمعیت کشور، محصولات با کیفیت و ایمن تولید نماییم.

وی بر لزوم هماهنگی میان دانشگاه، صنعت و مسئولین اجرایی در راستای پیشگیری از بیماری‌ها و به‌کارگیری واکسن‌های مؤثر تأکید کرد و گفت: مهم است که به‌روز بودن دانش فنی در واحدهای تولیدی، به ویژه در زمینه پیشگیری از بیماری‌ها و تولید واکسن‌های داخلی، در اولویت قرار گیرد. نباید در شرایط بحران، به واردات واکسن‌ها از سایر کشورها وابسته شویم.

دکتر مطلبی در پایان خاطرنشان کرد: این کنگره فرصتی است تا ارتباطات بین‌المللی در این حوزه تقویت شود و دانشمندان و صاحب‌نظران از نقاط مختلف دنیا به اشتراک گذاری یافته‌ها و روش‌های نوین بپردازند. چنین رویدادهایی باید به معنای واقعی علمی و تکنیکی برگزار شود تا شرکت‌کنندگان تا پایان آن بتوانند دستاوردهای ارزشمندی را با خود به ارمغان ببرند.

 

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
0
3
چرا اینقدر کم رونق؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
دامپزشکان پول ندارند شرکت کنند وگرنه تحریم نشده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
2
0
اتفاقا رونق داشت.در افتتاحیه کسی نبود چون حوصله سخنرانی مسولان را ندارن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
کلا رونقی نداشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
0
3
وقتی مرغدار به خودش اجازه دخالت در درمان و تجویز دارو و واکسن میده و مستقیم بدون واسطه از شرکت‌های دارویی دارو و واکسن میگیره چه مباحثه علمی برای دامپزشکان و کلینیسینها برای بهبود و پیشرفت دامپزشکی شکل میگیره؟!
نظر شما
ادامه