کد خبر: ۸۲۸۶۱
تعداد نظرات: ۴۱ نظر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران:
«دکتر علیرضا خوشدل» افزود: ما ظرفیت پذیرش ۱۰۰ دانشجوی عمومی در این این بیمارستان را داریم؛ همچنین بیش از ۳۰ دانشجوی تخصصی پذیرش خواهد شد که پیشنهاد آن را به معاونت علوم پزشکی دانشگاه ارائه کرده‌ایم. امیدواریم که از مهرماه پذیرش دانشجویان آغاز شود ...

حکیم مهر: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران این روز‌ها در مسیر پیشرفت و نوآوری سرعت گرفته است؛ از افتتاح سرای نوآوری سیمرغ که نقطه عطفی در پزشکی هوشمند به شمار می‌رود تا گسترش فعالیت‌های بین‌المللی در کشور‌های مختلف.

به گزارش حکیم مهر به نقل از فرهیختگان، اما در میان همه این تحولات افتتاح بیمارستان آموزش و پژوهشی دامپزشکی یک خبر سرنوشت‌ساز برای دانشگاه است؛ مرکزی مجهز و پیشرفته در قلب تجریش که نه‌تنها خدمات درمانی تخصصی را ارائه می‌دهد، بلکه قرار است به عرصه‌ای برای آموزش و تربیت دانشجویان دامپزشکی دانشگاه تبدیل شود. بیمارستانی که فعالیت آموزشی خود را از مهرماه آغاز خواهد کرد. در این گزارش در گفت‌وگو با علیرضا خوشدل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران از آخرین اقدامات این دانشگاه در حوزه آموزشی و پژوهشی پرسیده‌ایم که در ادامه می‌خوانید

دومین سرای نوآوری سلامت در راه است

«دکتر علیرضا خوشدل» رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران در ابتدای این گفت‌وگو با اشاره به آخرین اقدامات این دانشگاه اظهار کرد: «حدود یک ماه پیش از شهادت دکتر طهرانچی، افتتاح رسمی سرای نوآوری سیمرغ را برگزار کردیم. ایشان در این مراسم حضور داشتند و در آن روز، ۱۴ پروژه توسعه‌ای را به صورت همزمان و مشترک افتتاح کردیم که یکی از آن‌ها طرح نوآوری سیمرغ با محوریت پزشکی هوشمند بود.» 

او ادامه داد: «دکتر طهرانچی بیش از دو ساعت از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید و با دقت تمام جزئیات را بررسی کردند. در پایان این بازدید، آخرین مأموریتی که به ما ابلاغ کردند، راه‌اندازی مرکز مدیریت داده‌های سلامت در سرای نوآوری بود. از همان زمان و با شتاب بیشتر پس از شهادت ایشان، این مأموریت را پیگیری کرده‌ایم.»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران همچنین گفت: «تا پایان امسال تلاش داریم دومین سرای نوآوری در حوزه سلامت را در دانشگاه آزاد افتتاح کنیم. این مرکز با محوریت تجهیزات پزشکی خواهد بود. البته افتتاح این مرکز نیازمند تأمین فضا و زیرساخت‌های خاصی است که در حال پیگیری هستیم. اگر موفق شویم، این دومین سرای نوآوری سلامت دانشگاه خواهد بود و در کنار سرای نوآوری سیمرغ، به یکی از قطب‌های نوآوری حوزه پزشکی تبدیل می‌شویم.» 

خوشدل تأکید کرد: «با همکاری مسئولان استان تهران، امیدواریم موانع موجود برطرف شده و این پروژه نیز همانند سایر اقدامات نوآورانه دانشگاه به مرحله بهره‌برداری برسد. البته توانستیم ارتباطات بسیار خوبی با شرکت‌های داخلی و خارجی برقرار کنیم و در حال حاضر نیز در حال نهایی‌سازی توافقنامه‌هایی برای همکاری در زمینه تولید، نگه‌داری، ارتقا و به‌روزرسانی تجهیزات پزشکی هستیم. هدف این همکاری‌ها این است که بتوانیم بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه را با استفاده از آخرین فناوری‌ها تجهیز کنیم.» 

آغاز فعالیت آموزشی بیمارستان آموزشی پژوهشی دامپزشکی از مهرماه

خوشدل گفت: «یکی دیگر از اقدامات مهم در این مدت افتتاح بیمارستان آموزشی و پژوهشی دامپزشکی دانشگاه بود که خوشبختانه با همکاری بخش خصوصی و با ظرفیت بسیار مناسب راه‌اندازی شده است. در حال حاضر، مراحل اخذ مجوز جذب دانشجو در حال انجام است و امیدواریم به‌زودی شاهد فعالیت آن به‌عنوان یک مرکز بسیار درخشان برای دانشگاه آزاد باشیم.» 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران در ادامه تصریح کرد: «این بیمارستان با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز و در وسعتی بسیار بیشتر از بیمارستان‌های فعلی دامپزشکی تهران مشغول فعالیت است و به‌زودی دانشجو نیز خواهد پذیرفت.» 

او درباره ساختار این مرکز، توضیح داد: «طبق قوانین، در هر استان تنها یک دانشکده دامپزشکی برای دانشگاه آزاد می‌تواند وجود داشته باشد که در حال حاضر در واحد علوم‌وتحقیقات یک دانشکده دامپزشکی مستقر است. اما این بیمارستان آموزش پژوهشی می‌تواند در راستای پذیرش دانشجو نیز نقش ایفا کند و به واحد‌هایی که دانشجوی دامپزشکی دارند، خدمات ارائه دهد.» 

خوشدل درباره فعالیت جدید دانشگاه در حوزه دامپزشکی گفت: «در حال حاضر بیمارستان تهران فعالیت درمانی خود را آغاز کرده ولی از مهرماه پذیرش دانشجوی عمومی و تخصصی در این مرکز نیز انجام خواهد شد.»

او با بیان اینکه اگرچه در استان تهران دانشکده دامپزشکی متعلق به واحد علوم‌وتحقیقات است، گفت: «اما بیمارستان آموزشی ما می‌تواند در راستای آموزش دانشجویان دامپزشکی از سایر واحد‌ها نیز نقش مؤثری ایفا کند. در واقع، این بیمارستان عرصه‌ای برای آموزش خواهد بود.» 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران با بیان این که ما ظرفیت پذیرش 100 دانشجوی عمومی در این این بیمارستان را داریم، اضافه کرد: «همچنین بیش از ۳۰ دانشجوی تخصصی پذیرش خواهد شد که پیشنهاد آن را به معاونت علوم پزشکی دانشگاه ارائه کرده‌ایم. او ابراز امیدواری کرد که از مهرماه پذیرش دانشجویان آغاز شود.» 

خوشدل در خصوص امکانات این مرکز گفت: «این بیمارستان تمام تجهیزات مورد نیاز یک مرکز تخصصی و فوق‌تخصصی دامپزشکی را داراست؛ از جمله بخش‌های جراحی، تصویربرداری، مراقبت‌های ویژه، نگهداری حیوانات بیمار، داروخانه، مرکز توان بخشی حیوانات و سایر بخش‌های تخصصی مورد نیاز. این بیمارستان در منطقه تجریش واقع شده و افتتاح رسمی آن را برای هفته دامپزشکی در مهرماه، همزمان با آغاز پذیرش دانشجو، برنامه‌ریزی شده است.» 

 

انتشار یافته: ۴۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
3
22
به خدا همون علوم تحقیقات هم اضافی و بیش از نیاز کشور است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
اغلب نظرات مخالف به دلیل برداشت نادرست از خبر (اشتباه در فهم تفاوت میان «دانشکده دامپزشکی» و «بیمارستان آموزش‌پژوهشی») بیان شده‌اند. هیچ‌کدام از مخالفان به طور دقیق متن خبر را تجزیه‌وتحلیل نکرده‌اند و نظرات‌شان بیشتر هیجانی یا مبتنی بر تجربه‌های منفی از گذشته است، نه ارزیابی واقع‌بینانه از اقدام انجام‌شده. تنها در صورتی این مخالفت‌ها وارد بود که خبر از «تأسیس دانشکده دامپزشکی جدید» سخن می‌گفت.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
عزيزم ما با ورود علوم پزشكى به دامپزشكى هم به شدت مخالفيم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
3
13
منظورشون پذیرش بصورت کارآموز و تکمیل کادر درمانی هست الکی جو سازی نکنید ، هیچ گاه به بیمارستان محل تحصیل نمیشه و هیچ گاه پذیرش دانشجو به معنی اینکه اسمش رو توی دفترچه بیارن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
امیدوارم همینطور باشه ولی هرجا پای پول وسط بوده ، قوانین به راحتی تغییر کردن یا تبصره و ماده ای اضافه شده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
نخیر، متاسفانه دانشجو میگیرن
دکتر سلطانی منش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
4
8
اتفاقا چقدر کار مثبتی است. هرچه تاسیس دانشکده مزموم است،تاسیس بیمارستان با ارزش است. میتواند چقدر در زمینه ی کارآموزی و تحقیقات نوین کمک کننده باشد.
این که مستقیما زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی است هم بسیار مبارک است. یعنی نزدیکی بیشتر دامپزشکی جدا افتاده به رشته های هم خانواده ی خودش.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
قابل توجه شما که متاسفانه اصلا اتفاق مثبتی نبوده، به هیچ عنوان جامعه دامپزشکی پذیرش دانشجوی بیشتر را نمی‌پذیرد.
و لطفا همگی به یاد داشته باشند که در تمام دنیا دامپزشکی و کشاورزی همراه هم هستند.
چرا انقدر در کشورمان سعی داریم پزشکی و دامپزشکی را باهم پیوند بزنیم؟
اشتراکاتی هست و قابل انکار نیست ولی اول و آخر دامپزشکی و کشاورزی همیشه همراهند. می‌دانم حرف تلخی است، مخصوصا برای کسانی که بلند پروازی کرده و نام پزشک حیوانات بر روی خود می‌گذارند، ولی باید پذیرفت.
دکتر وحید عطارد
|
United States of America
|
۰۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
8
9
اینهم صیغه مبالغه دیگری به مصداق :
شیخنا اوراد خوب اورده ای …. لیک سوراخ دعا گم‌ کرده ای .
بجای این کارهای رانتی و‌هزینه دار در تعطیل کردن و بستن درب دانشکده های دامپزشکی کوشا باشید
انوقت گاو‌و‌گوسفندان را چگونه به بیمارستان دامپزشکی در تجریش میرسانند ؟؟
پاسخ ها
کیان سلیمانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
با یک خودروی نسبتا مجهز، دامپزشک میره به محل، اگر دام بزرگ باشه و پول پرداخت بشه چرا نره، اگه کمی جای آزادی عملکرد باشه چرا نره، و اصلا این به کنار، چرا دامپرشکای نیمه پیشکسوت فقط بلدن سوت یاس و بانگ ناامیدی و هیچی خوب نیست همه چی تموم شد بزنن، ما جوونا هم میدونیم همه چی بده خودمون تو همین سیستم بد بودیم از شما احتمالا بیشتر میدونیم چون خیلی خوب همه بلاهاش سرمون اومد، شاید به همین خاطر جای صرفا حرف مایوس کننده زدن بدون راه حل عملی و واقعی در شرایط فعلی، دوست داریم تلاش خودمونو در جهت کار مفید کردن بکنیم همین،
پاسخ
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
......... بار دگر قلم برداشته‌ای و بر پیکر واقعیتی نو قلم‌فرسایی کرده‌ای، لیک چنان در وادی ایهام و کنایه سرگشته‌ای که نه مرز نقد باقی مانده، نه نشان روشنگری. بر لوح سخنت، زخمِ طعنه است و رنگِ بی‌اعتنایی به حقیقت؛ گویی هر تلاش تازه‌ای که از جنس ساخت و توسعه باشد، به چشم تو جز رانت و صیغه‌ی مبالغه نمی‌آید.

آیا بهتر نبود پیش از آن‌که واژه‌های کهنه و بغض‌آلود را روانه‌ی مخاطب فهیم کنید، لحظه‌ای چند در معنای «پذیرش کارآموز» درنگی کوتاه می‌کردید؟ این پذیرش نه به معنی افزودن نامی در دفترچه‌های کنکور است، نه ثبت دانشکده‌ای تازه؛ بلکه تلاشی است برای گسترش آموزش بالینی، توانمندسازی دانشجویان، و تقویت کادر درمانی در محیطی که خود نیازمند نیروی جوان و آموخته است.

چرا هر کوشش نهادینه‌ برای ارتقای زیرساخت‌ها و آموزش عملی را بلافاصله به رانت و خودنمایی تعبیر می‌کنید؟ شما که داعیه‌دار دفاع از کیفیت آموزش و اخلاق حرفه‌ای هستید، چرا در عمل به جای مطالبه‌گری سازنده، تنها به تعطیل کردن دانشکده‌ها و درِ بیمارستان‌ها فرا می‌خوانید، آن‌هم بدون هیچ راهکار عملی؟

و اما پرسش آخر شما که گاو و گوسفندان را چگونه به تجریش می‌رسانند ، بیش از آن‌که نقد باشد، چیزی شبیه تمسخر بنظر می‌رسد یعنی ما دامپزشکان باید اینگونه رشته خطیر خود را به سخره بگیریم؟ درثانی مگر آموزش دامپزشکی فقط وابسته به احشام سنگین است؟ مگر آموزش بر مبنای کیس‌های بالینی کوچک‌، حیوانات خانگی، حیوانات خاص، یا شبیه‌سازی و مدل‌سازی‌های نوین، بی‌اعتبارند؟ در روزگاری که دامپزشکی جهان به‌سوی تلفیق تخصص، تنوع آموزشی، و به‌روزرسانی بالینی می‌رود، این سطح از ساده‌سازی، جز عقب‌ماندگی نمی‌زاید.آری، نقد باید باشد، اما نقدِ مسئولانه و منصفانه؛ نه خطابه‌هایی که بیشتر از آن‌که روشنگر باشند، تیرگی می‌سازند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
اون دامپزشک پیش کسوت یه چیزی میدونه که میگه.
دکتر وحید عطارد
| United States of America |
۰۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
در جایی که دامهای کشور که منبع اقتصادی کشور و نان و زندگی مردم به دست بیماریها گرفتار و شاهد وقوع بیماریها مشترک هستیم ، شما درگیر چه چیزی هستید ؟؟ درمان دامهای کوچک با کلینیکها و بیمارستانهای تاسیس شده کاملا پوشش داده میشود و اینگونه اقدامات تنها دست بسته دامپزشکانی که به این‌حرفه وابسته اند بسته تر می کند . دفاع از چه کسی میکنید ؟؟ اموزش دامپزشکی بازیچه دست دانشکده های متعددی است که بی رویه ایجاد و دامپزشک تولید می کنند بدون‌توجه به اینکه عاقبت انها چیست .. فقط دریافت شهریه و دادن مدرک دست افراد که ملاک‌ نیست .. التماس تفکر .
پاسخ جناب عطارد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
دکتر عطارد عزیز،
باید گفت که شما با این دیدگاهِ یک‌بعدی و تند، نه تنها از وظیفه‌ی اصلی دامپزشک حفاظت از سلامت عمومی سلامت تمام حیوانات و امنیت غذایی غافل می‌مانید، بلکه عملاً دامپزشکانِ حوزه‌ی درمان را ناامید و سرخورده می‌کنید. نکاتی که شایسته‌ی تأمل است:
وقتی دام‌های مولد (گاو، گوسفند، طیور) زیربنای اقتصاد کشاورزی و معیشت میلیون‌ها خانواده‌اند، تخریبشان به‌واسطه‌ی بیماری‌های واگیردار، بحران امنیت غذایی و اقتصاد ملی را تشدید می‌کند. چرا صرفاً بر درمان «دام‌های کوچک» تمرکز می‌کنید و چشم بر تهدید واقعی گله‌های صنعتی و کوچک‌دام‌داران می‌بندید؟اگر از «سیل دانش‌آموختگان بی‌کار» گلایه دارید، آیا بهتر نیست ابتدا کیفیت و سازوکار جذب فارغ‌التحصیلان را اصلاح شود، به جای آن‌که کلِ نظام آموزش را به سخره بگیرید؟ انتقاد بی‌حساب از دانشگاه‌ها، بدون ارائه‌ی پیشنهادِ عملی، تنها به کاهش انگیزه‌ی دانشجویان و استادان دلسوز می‌انجامد.دامپزشکان متعهد، هم در درمان حیوانات خانگی خدمات حیاتی ارائه می‌کنند و هم در پیشگیری و کنترل بیماری‌های دام‌محور، از جمله تب مالت، طاعون نشخوارکنندگان و آنفلوانزاهای مشترک انسان ـ حیوان. شما با تعمیم نادرست و تخطئه‌ی «کلینیک‌ها و بیمارستان‌های کوچک‌دام»، انگار فراموش کرده‌اید که همین مراکز، اولین خط دفاع در مقابل بیماری‌های خطرناک برای انسان‌اند.
نقد وقتی سازنده است که همراه با راهکار باشد. اما شما جز «التماس تفکر» هیچ برنامه‌ی مشخصی برای اصلاح ساختار آموزشی، بهبود دسترسی دامپزشکان به مناطق محروم یا ارتقای توان نظارتی و بهداشتی ارائه نکرده‌اید. صرفاً فریاد زدن کافی نیست؛ مردم و جامعه‌ی دامداری به یک چشم‌انداز واقعی نیاز دارند.دامپزشکان، با وجود همه‌ی مشکلات و کمبودها، در خط مقدم حفظ سلامت جانوران و مردم ایستاده‌اند. انتقادات شما، اگرچه ممکن است انگیزه‌ی اصلاحی داشته باشد، اما در لحنی مطرح شده که همکاران بسیاری را سرخورده می‌کند و نه تنها به همبستگی صنفی کمکی نمی‌کند، بلکه شکاف میان «دامپزشکی تولید» و «دامپزشکی درمانی» را عمیق‌تر می‌نماید.
دکتر وحید عطارد
| United States of America |
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
پاسخ جنابعالی عزیز : راهکارها بارها ارایه شده اما بصورت خلاصه برایتان بازگو می کنم :
- بستن درب کلیه دانشکده های دامپزشکی دانشگاه و ازاد و تحدید دامپزشکی دانشگاه های وزارت علوم و‌اموزش عالی به ۵ دانشکده .
- انحلال سازمان نظام دامپزشکی و واگذاری امور دامپزشکی به جامعه دامپزشکی همانگونه که در تمام دنیا رایج است .
- برگزاری کلاسهای اموزشی ضمن خدمت برای بخش خصوصی و دولتی .
- استفاده مطلوب از بخش خصوصی برای پیشبرد امور بخش دولتی .
- برگزاری بورد دامپزشکی برای فارغ التحصیلان دامپزشکی و اجازه ورود به بخش درمان و یا کنترل بیماریها پس از گذراندن دوره های چند ساله بر حسب نیاز در کنار دامپزشکان کارازموده فیلدی .
- انتخاب اساتید دانشگاهی بر اساس الگوهای علمی نه سایر الگوها .
- انتخاب مدیران علمی و اگاه به مسایل دامپزشکی هم در دانشگاهها و هم در موسسات دولتی دامپزشکی .
- پرهیز از انتخاب دانشجو‌بر اساس معیارهای خاص بلکه صرفا بر اساس معیارهای علمی و توان علمی دانشجو .

و البته چند مورد دیگر که قطعا نیاز به نوشته های بیشتری دارد . و چنانکه ملاحظه میفرمایید این موضوعات باعث ارتقای دامپزشکی و نقش ان در سلامت حیوانات و داشتن دامپزشکان متبحر خواهد شد .
جوابیه ۲ دکتر عطارد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
نسخه‌های جناب دکتر عطارد بیش از آن‌که حل مسأله باشد، شبیه .....................:

بستن درب ۹۰٪ دانشکده‌ها: این پیشنهاد نه‌تنها یک جنایت آموزشی است، بلکه به‌معنای حذف ناگهانی هزاران استاد و دانشجو و به تعطیلی کشاندن تحقیقات دامپزشکی در کشور است. آیا فکر کرده‌اید که با سانسور ناگهانیِ مراکز آموزشی، بحرانِ بی‌پناهی درمانی و پژوهشی به‌وجود خواهد آمد؟ این حکم اعدام جمعی برای علم دامپزشکی است.

انحلال سازمان نظام دامپزشکی: تبدیل نهاد قانون‌گذار به یک «جامعه صنفی» خیالی یعنی نابودی هرگونه سازوکار نظارتی، صدور مجوز و پاسخگویی. در تمام دنیا سازمان‌های نظام‌مند دامپزشکی هستند که ضامن سلامت عمومی‌اند، نه جماعتی بدون ساختار! این پیشنهاد دقیقاً مصداق «آتش زدن خانه برای خلاص شدن از یک مگس» است.

کلاس‌های ضمن خدمت و برگزاری بورد: مکرر یادآوری می‌کنم که برگزاری دورهٔ چندساله بدون زیرساخت عملی و تنها با آزمون مکتوب، تلاش مضحکی برای بزک کردن ساختاری است که خودش مشکل‌ساز است. این بوردها دیر زمانی‌ست در رشته‌های دیگر به بن‌بست خورده‌اند و اکنون صرفاً بار مالی اضافه‌ روی دوش فارغ‌التحصیلان است.

استفاده از بخش خصوصی برای پیشبرد امور دولتی:‌ آنچه شما «استفاده مطلوب» می‌نامید، در واقع دعوت به چپاولگری بخش خصوصی و پدیده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای به نام «دولتی‌سازی شکم» است که همه عمر در نظام بهداشت دام افتاده‌ایم. هیچ ضمانتی نیست که این «استفاده» جز اختلاس و رانت‌خواری نتیجه‌ای داشته باشد.

انتخاب اساتید و مدیران براساس معیارهای علمی: اگر این گزاره عملاً عملی بود، نیازی به توصیه‌ٔ شما نبود! وقتی مدیران و اساتیدی از جنس «رأی‌خواری و رفیق‌پروری» بر مسند نشسته‌اند، نسخه‌پیچی از بیرون ................ است.

پرهیز از معیارهای خاص در پذیرش دانشجو: جناب دکتر! چه کسی مخالف پذیرش بر مبنای شایستگی است؟ مشکل آنجاست که شما شایستگی را با پارتی‌بازی و آزمون‌های تکراری و بی‌اعتبار اشتباه گرفته‌اید.

در نهایت، این لیست پرطمطراق تنها به اندازهٔ یک کاغذ A۴ می‌ارزد، بی‌آنکه ذره‌ای تأثیر عملی داشته باشد. اگر واقعاً به فکر اصلاحید، اول دست از شعار و نسخه‌های خیالی بردارید و بجای فرافکنی، با سند و مدرک وارد میدان حق و قانون شوید. تا آن زمان، این سخنان ........... و هیچ‌کس را یارای اجرای آن نخواهد بود.
دکتر وحید عطارد
| United States of America |
۰۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
کشور ما بیش از ۵ دانشکده دامپزشکی برای تربیت بهترین متخصصان نیاز ندارد .. اما :
انوقت پذیرش ۱۰۰ دانشجوی عمومی و ۳۰ دانشجوی تخصصی بدون شهریه هست ؟؟ یعنی فی سبیل ا.. ؟؟ بعد از ان چه چیزی یاد دانشجویان خواهند داد که در دانشکده های دامپزشکی نمیدهند ؟؟ و اگر در دانشکده های دامپزشکی تدریس نمی کنند ، به چه جهت ادامه کار میدهند و دانشجو میپذیرند ؟؟
دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز بیمارستانی داشت که در انزمان با مقدار کمی دریافت وجه از دامداران نسبت به درمان دامها اقدام می نمود و همچنین کلینکهای سیار داشت که مرتبا دانشجویان همراه با اساتید به روستاها و دامداریها میرفتند تا هم درمان انجام شود و هم به دامدارن توصیه های بهداشتی شود و هم دانشجویان زبده پرورش یابند .. حالا بیمارستانش به انبار تبدیل شده ، ساختمان ایزوله تحقیقاتی ان به دپارتمان ابزیان .. دلیل این عقب گرد چیست ؟؟ چرا انرا احیا نمی کنند؟؟ دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز که پیشرو‌ترین دانشکده بود .. غیر از اینست که تمام این برنامه ها بازی های مالیست ؟؟ و‌ثانیا در کجای دنیا بیمارستان دامپزشکی را در شلوغ ترین نقطه شهری قرار میدهند ؟؟ ایا غیر از اینست که باید گفت التماس تفکر ؟؟
رزم یار
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
1
5
ابتدا تشکر از دکتر مهدی دهقان که به خاطر عدم موافقت با توسعه دانشکده های دامپزشکی با شهامت استعفا داد
دوم اینکه بایستی دید عکس العمل دکتر مطلبی چه خواهد بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
این‌که برای یک دوره کارآموزی ساده و تکمیل کادر درمانی ، خط‌و‌نشانی و جبهه‌گیری کنیم، جز اتلاف انرژی و انحراف از مأموریت اصلی نیست. وظایف رئیس سازمان نظام دامپزشکی در اساسنامه کاملاً مشخص است: نظارت بر اخلاق حرفه‌ای، تضمین کیفیت خدمات و حمایت از همکاران. اگر قرار بود پذیرش دانشجو مسئله‌ای باشد که در حوزه اختیارات سازمان نظام نیست، همین تعبیر شما صدق می‌کرد اما روشن است که این مسئله، نه به دفترچه‌های مجوز مربوط است و نه به شورای عالی سازمان؛ بلکه به مدیریت اجرایی بیمارستان و نیاز به تربیت نیروی متخصص بازمی‌گردد.

پس بیایید انرژی‌مان را صرف گسترش تجربه‌ها و ارتقای مهارت‌ها کنیم، نه مجادله بر سر اصطلاحات و مرزهای تأیید یا عدم تأییدِ اداری.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
خط و نشان و جبهه گیری ؟ نتیجه استخدام اینهمه مشاور و معاون و وکیل شد این سه تا کلمه نامناسب ، در همان اساسنامه یکی از مهمترین وظایف شما پیگیری کلیه اموری است که بر آینده صنفی و حرفه ای اعضای سازمان نظام دامپزشکی موثری است ! حالا سوال این جاست گسترش بی ضابطه اینهمه مرکز آموزشی برای رشته ای که بازار اشتغال آن روز به روز در حال محدود شدن است چیست و پاسخ حضرتعالی در این خصوص این است که جزو وظایف من نیست؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
احسنت....
دانشجوی دامپزشکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
2
3
واقعا ما را ناامید کردید از هر چه دامپزشکی و هر چه مربوط به آن است!
چقدر شما پول پرست هستید، چقدر شما ........... هستید که کمر همت به نابودی این رشته بسته‌اید!

تمام این دانشکده های جدید که تاسیس می‌شوند، به هیچ عنوان نشان از فکر شما برای حل معضلات کشور نیست، ای مسئولان دانشگاه آزاد، تاسیس دانشکده جدید تنها نشان دهنده یک موضوع است: ......... شما!
همه بدانید، هر کس این اتفاق را مثبت در نظرگرفته ....... است!
هر کس موافقت کند نفعی در آن برایش است و ........ است!
همین الان به خوبی خبر دارم که واحد های دانشگاه آزاد برخلاف چیزی که در دفترچه انتخاب رشته کنکور اعلام می‌شود بسیار بیشتر پذیرش می‌کنند. شما باور می‌کنید همین‌ها ۱۰۰ نفر سالی دانشجو بگیرند؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
حکیم مهر چرا سانسور میکنی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
لحظه ای دانشگاه بوعلی سینای همدان شروع به پذیرش دانشجو کرد کجا بودید و دانشگاه ازاد اسلامی کجای این معرکه بود شاید هم دانشجوی همین دانشکده هستید و حال با گرفتن کاراموز و نکمیل کادر درمانی چه اتفاقی افتاده که فریاد های دانشگاه های دولتی دوباره به فلک رسیده؟ دانشگاه دولتی خراسان شمالی کاملا واضح گفت میحواد تاسیس دانشکده کنه ، سوال بعدی انموقع کجا تشریف داشتید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
1
2
لطفا همون بیمارستان دانش رو درست کنید و سرو سامون بدین .................... بعد خیز بردارید برای تاسیس بیمارستان جدید!
اپوزوسيون پت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
5
1
قرار بود دكتر مطلبى جلوى فعاليت اين بيمارستان رو بگيره كه!!! پس چى شد؟!
اينا كه افتتاح كردن! تازه ميخوان مجوز جذب دانشجو هم بگيرن!
لابد توى افتتاحيه مهرماهش دكتر مطلبى هم روبان ميبره و شيرينى ميخوره و سخنرانى ميكنه؟
دانشگاه علوم پزشكى چيكاره است كه بياد بيمارستان دامپزشكى بزنه اصلاً؟!
دانشگاه دامپزشكى ميتونه بره واسه خودش يه بيمارستان پزشكى وسط تجريش بزنه؟!
نظام پزشكى همينجور وايميسته نگاهش ميكنه؟!

اونوقت سازمان نظام با عرضه ى ما(!) كه فقط خدا تومن پول حق عضويت از ما ميگيره چيكاره است اين وسط؟!

آيا طبق:
«بند ٩ ماده٣ قانون تاسيس سازمان نظام دامپزشكى»
«وظيفه ندارند كه جلوگيرى كنند از دخالت اشخاص حقيقى و حقوقى غير مجاز در حرفه دامپزشكى؟؟؟؟؟؟»

خب اگه به بديهى ترين وظيفه خودتون هم نميتونيد عمل كنيد بهتره تمامى اعضاى شوراى مركزى و رييس سازمان، همه با هم استعفا بدين ديگه، واسه چى وايسادين توى اين سمت ها آخه؟!!!! شايد كسانى از شما جوان تر و جسورتر پيدا بشن...
افسوس براى اين دامپزشكى...!
حتى اميد ندارم اين كامنت رو جرات داشته باشه تاييد كنه حكيم مهر...!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
سازمان نظام دامپزشکی نمیتونه با راه اندازی بیمارستان دامپزشکی، در دانشگاه ها مخالفت کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
بهتر است بدانید که بیمارستان و کلینیک های مراکز آموزش عالی و دانشگاه های کشور مشمول قانون اخذ مجوز و پروانه همانند کلینیک های خصوصی نیست در ثانی افرادی که در بیمارستان حضور پیدا می‌کنند همکاران هستند که دامپزشک هستند و دانشجویان دامپزشکی کدام یک اشخاص حقیقی و حقوقی غیر مجاز دامپزشکی هستند ؟
تعریف شما از درمانگران غیر مجاز شدن کادر درمانی بیمارستان دامپزشکی یعنی همکاران دامپزشک و اینترن های احتمالی!!! جالب شد واقعا
همین میشه که همیشه دست به گریبان همکاران هستیم و گل به خودی میزنیم و مثلا میرزا سلیمان کفتر باز که تجویز دارو می‌کنه و برقکار حامی حیوانات که ویزیت می‌کنه شاخ میشن و کسی با اونا کاری نداره، اتفاقا نظام دامپزشکی در سال های متمادی مطابق میل همکارانی با خط فکری مثل شما عمل کرده و دامپزشکان رو توبیخ کرده التماس تفکر بیشتر
اپوزوسيون پت
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
شما به جاى التماس تفكر بيشتر براى ديگران، خودتان كمى بيشتر بيانديشيد سپس طومار جوابيه صادر كنيد بزرگوار
البته شايد فقط انديشه خالى هم كفايت نكند و كمى مطالعه قانونى هم نياز باشد.
حرف شما به چندين علت از اساس غلط است كه مختصراً به چند مورد آن اينجا اشاره مى كنم، اما چيزى كه از جواب من به شما مهمتر است اين است كه با دعواى من و شماى ناشناس(!) در كامنت هاى يك وبسايت خبرى خصوصى قرار نيست هيچ چيز درست شود و دانشگاه آزاد حتى در بخش متوليّان علوم پزشكى اش هم، غلطِ ...... خود و دست اندازى بى رويه به رشته مظلوم دامپزشكى را به راحتى دارد ادامه مى دهد، آن وقت شما ميفرماييد حتى در هدف گذارى و توقعات از سازمان نظام دامپزشكى هم، ما بايد منتهى اليه آرزويمان برخورد با «ميرزاسليمان خانِ كفترباز» باشد!!!!!!!
.................
سازمان نظام درگير ميرزاسليمان كفترباز باشد(كه حتى جلوى همان را هم نتوانسته بگيرد) آنوقت «علوم پزشكى» دانشگاه آزاد هم براى خود راست راست راه برود و هر ......... بكند!!!!
برويد از سرِ گردنه با متخلفان برخورد كنيد اگر مَرديد، مؤاخذه آفتابه دزد كه از عهده هر كَلِ فرّاشى ساخته است، سازمان و تشكيلات نمى خواهد!

و اما مختصر جواب قانونى ايرادهاى شما:

١-دانشگاه آزاد در هر استان يك دانشكده دامپزشكى بايد داشته باشد(كه در تهران علوم تحقيقات هست)
٢-هر دانشكده دامپزشكى تنها يك مركز درمانى(كلينيك يا بيمارستان) مى تواند داشته باشد كه در علوم تحقيقات براى دام بزرگ شهريار و براى دام كوچك سعادت آباد(دانش) را دارند.
٣-بيمارستان مورد بحث(گئوس) اصلاً زير نظر دانشكده دامپزشكى نيست!!!!
٤-هيچ دانشكده ديگرى غير از دامپزشكى اعم از دولتى و آزاد، علوم پزشكى و كشاورزى و مهندسى و غيره حق تاسيس مركز درمانى دانشگاهى دامپزشكى ندارد و مصداق دخالت اشخاص حقوقى فاقد صلاحيت در رشته دامپزشكى محسوب مى شود مگر آنكه به عنوان يك شركت موسس و يك بنگاه اقتصادى خصوصى اقدام به اخذ مجوز از سازمان نظام نمايد، چه برسد به پذيرش دانشجو.
كارى كه اينها دارند مى كنند يك بدعت بزرگ است...
٥-اينكه رشته دامپزشكى در سيستم شوراى مركزى دانشگاه آزاد، چند سالى است كه ذيل معاونت علوم پزشكى قرار گرفته است، اين مجوز را به اين معاونت نمى دهد كه در سطح شهر يك مركز درمانى بنام دانشگاهى براى خود تاسيس كند عزيزان من!!!
همانطور كه در برابر شيلاتى ها و كشاورزى ها جبهه مى گيريد، در برابر دخالت و دست اندازى گروه علوم پزشكى در رشته مظلوم مان هم جبهه بگيريد لطفاً!
«بيگانه، بيگانه است، چه ثروتمند باشد چه فقير...»

٦-مختصرِ تمام موارد بالا را با يك مثال شرح مى دهم كه هضمش راحت تر باشد:
هر زمان دانشكده دامپزشكى دانشگاه تهران، توانست در تجريش بيمارستان آموزشى، پژوهشى و تحقيقاتى پزشكى تاسيس كند و دانشجوى پزشكى گرفت و حتى هيئت علمى گروه پزشكى را به استخدام درآورد اما خودش(دانشكده دامپزشكى) متولى امور بود و پزشكان براى تاسيس اين بيمارستان كف و جيغ و هورا كشيدند، شما هم كف و جيغ و هورا بكشيد براى اين بلبشوى بى در و پيكر رشته دامپزشكى و انفعال شديد سازمان نظام دامپزشكى كشور....

در خانه اگر كس است، يك حرف بس است....
والسلام
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
این متن جوابیه جناب اپوزیسیون پت، نمونه‌ای تمام‌عیار از سقوط یک نقد علمی به سطح خطابه‌های عوام‌فریبانه است؛ پر از توهین، اغراق، مغلطه، بدون استناد و در نهایت بی‌حاصل. دفاع از شأن دامپزشکی، نیاز به «مطالبه‌گری حقوق‌مدار، علمی و اخلاقی» دارد نه فریادهای بی‌پایه و توهین به اشخاص حقیقی یا حقوقی. چنین متونی نه تنها کمکی به اصلاح وضعیت دامپزشکی نمی‌کند، بلکه خوراک افراد ضدتخصص و ضدعلم را هم فراهم می‌سازد. در خانه اگر کس است، اندکی علم و ادب بس است. با همچنین تفکراتی بحث بی فایده است.
سعيد كريمخانى
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
بابا تو كه حتى به يه كدوم از ٦تا بند قانونى اشكالاى اين بنده خدا هم جواب ندادى، فقط شعار دادى بعد ميگى اون اغراق ميكنه؟! فكر كنم اين ناشناس يكى از مسئولانه خودش :)))
نصرانی پور
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
جناب اپوزیسیون پت شما که مطالعه قانونى برای ایشون تجویز کردید توی پیام های پیشین خودتون همکاران و اینترن ها رو درمانگران غیر مجاز معرفی کردید ، دانشکده ای هم تاسیس نشده بیمارستان تاسیس شده شما خودتان هم نمی‌دانید دنبال چه می‌گردید آخرین دانشکده هم که دولتی بود دانشگاه همدان بعدیش هم دولتی خواهد بود (آمل) ،هیچ بیمارستانی هم نه توی دفترچه میاد نه قراره که بیاد ، نظام دامپزشکی هر ماه دوره قوانین و مقررات دامپزشکی رو برگزار می‌کنه البته از لحن شما مشخص است که در پوزیشنی هستید که نیازی به امتیاز بازآموزی هم ندارید باید برید صدا و سیما نطق بفرمایید...
اپوزوسيون پت
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
نصرانى جان، سلام...
از اينكه حتى به كنايه، نطق من رو صداسيمايى دانستيد سپاسگزارم!! :))
فقط خواستم عرض كنم، به هيچ وجه اينطور نيست، لطفاً چند بار ديگر پيام من رو بخوانيد، اين تهمت ناروا رو اون ناشناس محترم از كج فهمى زد، من همكاران رو درمانگر غيرمجاز نگفتم، كدام عقل سليمى چنين مى كنه؟!
من:
ميدانم...
والسلام
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
1
1
چرا قبول نمیکنید که امکانات اموزشی علوم و تحقیقات کم هست؟ حتی دانشگاه تهران
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
3
1
جالبه دانشگاه آزاد به عدد های سه رقمی هم علاقه خاصی داره! 100 نفر در هر ترم، در یک سال میشه 200 نفر! خب یه بارکی رکورد (خودشون) رو میشکستن و 1000 نفر برمیداشتن!

دانشگاه آزاد ................. فقط به تعداد (کمیت) کار داره نه به محتوا (کیفیت).
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
1
0
شخص رییس سازمان نظام دامپزشکی و معاونین و رییس جامعه دامپزشکان حیوانات خانگی همگی هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی هستن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
1
0
هر دانشگاهی میتواند بیمارستان دامپزشکی بزند قانون منع نکرده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
هر دانشگاه دامپزشكى، نه علوم پزشكى!!!
اين بيمارستان هيچ ربطى به دانشكده دامپزشكى علوم تحقيقات تهران نداره
منعش اينجاست عزيز
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۴
در قانون نیامده که فقط دانشکده دامپزشکی
ضمنا دامپزشکی در دانشگاه آزاد زیر بلیط معاونت علوم پزشکیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۴
0
0
دامپزشکی دانشگاه نیست بلکه دانشکده است اما علوم پزشکی دانشگاهه و با حفظ استانداردها میتونه
ناشناس
|
France
|
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
0
0
بهتره که مدیرگروه دامپزشکی دانشگاه ازاداسلامی در اینخصوص توضیح بده
نظر شما
ادامه