کد خبر: ۸۳۰۱۰
تعداد نظرات: ۴ نظر
با تصویب کمیته بهداشت و بیماری‌های آبزیان سازمان نظام دامپزشکی:
در نهایت با به‌کارگیری فارغ‌التحصیلان PhD غیردامپزشک رشته بهداشت آبزیان در مراکز درمانی و آبزی‌پروری مخالفت و مقرر شد به‌کارگیری این افراد صرفاً پس از گذراندن دوره‌های آموزشی مصوب سازمان نظام دامپزشکی و تنها در مراکز خوراک آبزیان و سردخانه‌ها به‌عنوان ناظر بهداشتی مجاز باشد ...

حکیم مهر: کمیته تخصصی بهداشت و بیماری‌های آبزیان سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران با دستور کار بررسی طرح رتبه‌بندی کارگاه‌های فرآوری آبزیان کشور و تدوین دوره‌های آموزشی ویژه اعضای غیر دامپزشک دارای مدرک PhD، به‌صورت حضوری و برخط (آنلاین) در محل سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی، در ابتدای این نشست، «دکتر کاظم عبدی» دبیر کمیته، با اشاره به پیشینه طرح رتبه‌بندی کارگاه‌های فرآوری آبزیان، اظهار کرد: «این طرح نخستین‌بار در سال ۱۳۸۲ و پس از بازدید تیم کارشناسی اتحادیه اروپا از ایران تدوین شد، اما متأسفانه اجرایی نشد. هدف اصلی این طرح، استانداردسازی فعالیت‌ها در حوزه شیلات از طریق تدوین چک‌لیست‌های کاربردی برای ارزیابی واحدهای فعال در این بخش است.»

وی در ادامه با تشریح مزایای طرح رتبه‌بندی افزود: «اجرای این طرح می‌تواند به کاهش دفعات ممیزی سالیانه منجر شود که همواره یکی از درخواست‌های انجمن‌ها و کانون‌های تخصصی بوده است. همچنین استفاده از برچسب رتبه و برند بر روی محصولات، تعیین تکلیف تولیدکنندگان قراردادی و افزایش مدت اعتبار پروانه‌های بهداشتی از دیگر مزایای این طرح به شمار می‌رود.»

دکتر عبدی یکی دیگر از اهداف اجرای طرح را رتبه‌بندی مسئولین فنی و بهداشتی اعلام کرد و گفت: «این طرح امکان‌پذیری تعیین سطح مسئول فنی، مدت زمان حضور در واحد و حتی میزان دستمزد بر اساس رتبه را فراهم می‌کند.»

در ادامه جلسه، معاون فنی و امور عضویت سازمان با اشاره به ضرورت ضابطه‌مند شدن فعالیت شرکت‌های ممیزی، تأکید کرد: «فعالان این شرکت‌ها باید دارای مدرک دکترای عمومی دامپزشکی باشند. همچنین لازم است دوره‌های آموزشی مرتبط با این حوزه توسط سازمان نظام دامپزشکی طراحی و اجرا شود که این موضوع باید در جلسات آتی در دستور کار قرار گیرد.»

همچنین اعضای کمیته پیشنهاد کردند تمامی دستورالعمل‌های جدید به منظور ارتقای جایگاه بین‌المللی به‌صورت دو زبانه تنظیم و ابلاغ شود.

بر اساس مصوبه جلسه، مقرر شد پیشنهادهای مطرح‌شده در خصوص دستور کار اول جمع‌بندی و به سازمان دامپزشکی کشور و سازمان نظام دامپزشکی ارسال شود. هر دو سازمان همکاری کنند طی دو هفته، نظرات و پیشنهادهای خود را برای تکمیل و نهایی‌سازی طرح اعلام کنند

در بخش دوم جلسه، موضوع تدوین دوره‌های آموزشی و تأیید صلاحیت برای فارغ‌التحصیلان PhD غیر دامپزشک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. پس از تبادل نظر، اعضای کمیته تخصصی بهداشت و بیماری‌های آبزیان با به‌کارگیری این افراد در مراکز درمانی و آبزی‌پروری مخالفت کردند.

در نهایت مقرر شد به‌کارگیری فارغ‌التحصیلان PhD رشته بهداشت آبزیان صرفاً پس از گذراندن دوره‌های آموزشی مصوب سازمان نظام دامپزشکی و تنها در مراکز خوراک آبزیان و سردخانه‌ها به‌عنوان ناظر بهداشتی مجاز باشد.

 

 

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۰
متخصص بهداشت و بیماری‌های آبزیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
4
0
اگر به آزاد بودن رسانه اعتقاد دارید، جوابیه فارغ التحصیلان دکتری تخصصی دامپزشکی بهداشت آبزیان رو هم منتشر کنید
متخصص بهداشت و بیماری‌های آبزیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
4
1
بر اساس کدوم قانون؟ تأیید صلاحیت که در درگاه ملی مجوزها وجود ندارد، بند ۳ شروط درگاه ملی مجوزها برای صدور پروانه اشتغال مسئول فنی دامپزشکی، رشته بهداشت آبزیان بدون پایه عمومی دامپزشکی که هنوز مجاز هست، لطفا این مصوبات رو که ارزش درون سازمانی دارن رو در فضای عمومی منتشر نکنید
ناشناس
|
India
|
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
1
2
مگه اجازه فعالیت به عنوان مسئول فنی بهداشتی و صدور پروانه در اختیار ادارات کل دامپزشکی استان ها نیست....؟؟؟
به سازمان نظام چه ارتباطی پیدا میکنه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
1
1
عالی
بهترین تصمیم را گرفتید
خدا خیرتان دهد
نظر شما
ادامه