حکیم مهر - کودکانی که در شمال شرق استان «لیئونینگ» چین به بیماری درخودماندگی (اوتیسم) مبتلا هستند با دلفینها درمان می شوند.
دلفین ها دنیای شگفت انگیزی دارند و برخلاف بسیاری از جانوران دیگر ، نه تنها از انسان گریزان نیستند بلکه در ایجاد رابطه ، مشتاق و پیش قدم هستند.
پزشکان می گویند کسانی که از بیماریهای روان ، رنج میبرند اگر مدتی کنار دلفینها قرار بگیرند نتیجه شگفتانگیزی را تجربه خواهند کرد.
نخستین بار یک روانشناس در فلورایدای آمریکا از دلفینها برای کاهش میزان افسردگی بیماران استفاده کرد.
اگرچه دلفین درمانی در دنیای پزشکی امروز چندان مرسوم نیست اما این روش میتواند در کاهش افسردگی و حتی درخودماندگی (اوتیسم) موثر باشد.
کودکانی که از لکنت زبان یا فشارهای روحی و اضطراب رنج میبرند وقتی کنار دلفینها هستند احساس آرامش عمیقی میکنند و رفتارهای آنان تحت تاثیر شگفت انگیزی قرار می گیرد.بزرگسالان و سالمندان نیز کنار دلفینها از فشارهای عصبی و اضطراب تخلیه میشوند و احساس شادمانی میکنند.
این آبزی با هوش و دوست داشتنی توان برقراری روابط چندگانه با انسان را دارد چون قسمت بزرگی از مغز دلفینها به منظور ارتباط با دنیای اطراف مورد استفاده قرار میگیرد و برای تنظیم بسیاری از فرآیندهای احساسی و روانی بدن خیلی مفید است.
اکنون دلفین درمانی در آکواریوم «دالیان» در شمال شرق استان «لیئونینگ» چین به کمک کودکان مبتلا به درخودماندگی آمده و نتیجه جالب توجهی داشته است.