حکیم مهر - مدیر پنجمین جشنواره غذای سالم گفت: تضمین و گواهی سلامت محصولات و فرآورده های غذایی مورد مصرف جامعه در هر کشور مهم ترین شاخص پایداری سلامت اجتماعی و اقتصادی است.
کامبیز آقایی افزود: این مسئله نه تنها از حیث کمی و کیفی بلکه از نظر الگوهای مصرف و شاخص های اقتصادی و اجتماعی نیز اهمیت بسیار دارد.
وی ادامه داد: جمعیت رو به افزایش دنیا موجب شده مهم ترین چالش سیاستگذاران حوزه تولید و سلامت ، تضمین امنیت و سلامت غذا و تعیین راهبردهایی برای دستیابی به این هدف در بخش تولید و عرضۀ محصولات کشاورزی و تولیدی باشد.
آقایی گفت: برای ایجاد اعتماد در مصرف کنندگان در مورد کیفیت و سلامت محصولات و فرآورده های تولیدی غذایی، باید سیستم و مقررات متنوعی با عنوان کلی نظام گواهی محصولات تولیدی حاکم باشد.
مدیر پنجمین جشنواره غذای سالم گفت: کشور ما با توجه به پتانسیلهایی که دارد میتواند علاوه بر تامین نیازهای غذایی، مازاد بر نیاز خود را نیز به کشورهای دیگر صادرات کند اما امروزه صادر کردن تولیدات به کشورهای دیگر دارای استانداردهایی است که اگر رعایت نشود هم تولیدات کشور را با مشکل مواجه میکند و هم در بازارهای بین المللی حرفی برای گفتن نخواهیم داشت.
آقائی افزود: برنامههای توسعه فرهنگی تولید و مصرف محصولات سالم در سالهای اخیر مورد توجه دست اندرکاران امرسلامت قرار گرفته و در حوزه برگزاری جشنوارههای تخصصی غذای سالم ، سعی بر آن شده که درقالب برنامه های فرهنگی و هنری محصولات سالم به مصرف کنندگان معرفی شود.
پنجمین جشنواره ونمایشگاه تخصصی غذای سالم 18 تا 21 مهر ماه امسال در مرکز نمایشگاه های کانون برگزار می شود.