حکیم مهر - انجمن صنفی بازرسان فنی بهداشتی دامپزشکی استان فارس ضمن ارسال نامهای به سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران از عدم اجرای ماده 18 و 19 آییننامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی انتقاد کردند.
انجمن صنفی بازرسان فنی بهداشتی دامپزشکی استان فارس با ارسال نامهای به سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران از عدم اقدام مؤثر در اجرای ماده 18 و 19 آییننامه نظارت بهداشتی به رغم گذشت نزدیک به سه سال از ابلاغ آن گلایه کردند و معتقدند که این روند باعث وهن جایگاه رفیع حرفه دامپزشکی کشور شده است.
در ادامه این شکوائیه که به امضای 51 نفر از مسئولین فنی بهداشتی استان مربوطه رسیده آمده است:
« ابلاغ چندین باره این مصوبه توسط هر دو سازمان (سازمان نظام و سازمان دامپزشکی) و عدم اجرای آن شبهات زیادی در بین مسئولین فنی و بازرسین بهداشتی به دنبال داشته، که به راستی هدف از ابلاغ هر سال و عدم اجرای آن چیست؟؟ »
آنها در پایان ضمن انتقاد از مسکوت ماندن مصوبه هیات وزیران از رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران خواستار برخورد با کارفرمایان متخلف و اجرای دقیق و کامل این آییننامه شدند.
سایت سازمان نظام دامپزشکی ضمن انتشار این مطلب نوشت :
"آییننامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی با هدف ارتقاء سطح بهداشت و سلامت جامعه پس از تصویب هیات دولت، برای اجرا در آذرماه سال 1387 به سازمان دامپزشکی کشور ابلاغ شد و عدم پیگیری برای اجرای دقیق و کامل آن نیز برای سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران در هالهای از ابهام قرار گرفته است."
این نامه در حالی به سازمان نظام دامپزشکی ارسال شده که از بهمن 1389 تاکنون رئیس جدید این سازمان معرفی نشده است و شورای مرکزی هم با دو دستگی روبرو است. امری که به نظر میرسد در عدم ایجاد وحدت کامل بین دو سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی برای اجرای این آیین نامه و رفع کاستیهای احتمالی آن نقش مهمی ایفا نموده است.
خبر مرتبط :
چیزی که در حال جریان و اتفاق است بسیار بدتر و دردناکتر از آن چیزی است که تصور می نمایید.متاسفانه در ادارات دولتی همکاران و مسئولین دامپزشکی ،به دلایل معلوم و نامعلوم اقدامات حمایتی ویژ ه ای از کارفرمایان به طرق مختلف (معرفی مسئولین فنی با حقوق پایین و الزام نمودن کارفرما جهت عقد قرارداد با فرد مورد نظر،عدم برخورد با کارفرمایانی که حقوق مسئولین فنی بهداشتی و .... را در موعد مقرر و صحیح پرداخت نمی کنند و ....) می نمایند.جدیدا نیز که بحث پرداخت فوق العاده خاص به پرسنل دامپزشکی دولتی به تصویب مجلس رسیده و توسط رئیس جمهور ابلاغ شده است ، ادارات دامپزشکی کشور در یک اقدام هماهنگ(با سازمان دامپزشکی)و در یک غقب گرد کامل،شروع به باز پس گیری برخی از امور واگذار شده به بخش خصوصی!!!(بازدید از خودروهای سردخانه دار جهت صدور و تمدید پروانه اشتغال،بازدید های ممیزی و ...) نموده است تا به این طریق در آمد حاصله از محل ماده 13 افزایش یافته و بتوانند فوق العاده خاص خود را دریافت نمایند.واقعا جای تاسف نیست از این همه حمایت از بخش خصوصی.