کد خبر: ۱۸۷۲۸
تعداد نظرات: ۴ نظر

دکتر هدایت حسینی، مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، گفت: اگر در تولید خمیر مرغ از گوشت های سالم استفاده شود، می توان از آن به عنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده کرد.

وی افزود: تا زمانی که در وزارت بهداشت در مورد سلامت خمیر مرغ مطمئن نشویم، استفاده از آن در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود.

 مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت بیان داشت: هرچه علم تغذیه پیشرفت می کند، مخاطرات ناشی از محصولات غذایی نمود بیشتری پیدا می کند.

به گفته دکتر هدایت حسینی هم اکنون الگوی بیماری های ناشی از مواد غذایی در حال تغییر است به طوری که امروزه با تغییر روش زندگی و تولید صنعتی غذا، در کشورهای مختلف عوامل شیمیایی جای عوامل میکروبی را در بحث مخاطرات غذایی گرفته اند.

وی با اشاره به اینکه ایران در منطقه از نظر ایمنی غذایی وضعیت نسبتاً خوبی دارد، خاطرنشان کرد: در خبرهای منتشر شده در بحث آلودگی های غذایی نشان دهنده توجه ما به بحث ایمنی غذا است. در خیلی از کشورها این نحوه خبررسانی وجود ندارد. ولی ایران سختگیرانه ترین کشور در بحث واردات مواد غذایی است و موارد آلودگی همیشه اعلام می شود ضمن اینکه مردم نیز به بحث ایمنی غذا حساس هستند.

دکتر حسینی همچنین با تأکید بر اینکه در نظام بهداشتی کشور باید اول مشکلات و مخاطرات را بشناسیم و بعد راهکارهای اجرایی را برای رفع آنها تدوین کنیم، ادامه داد: یکی از این مخاطرات استفاده از خمیرمرغ غیراستاندارد در محصولاتی مثل سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های غذایی است.

وی با اشاره به اینکه اخیراً صحه گذاری در مورد سلامت خمیر مرغ در برخی موارد، با ارزیابی های بهداشتی توسط مسئولان وزارت بهداشت، زیر سوال رفته، توضیح داد: اگر در تولید این کالا از گوشت های سالم استفاده شود، می توان از آن به عنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده نمود.

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی خاطرنشان کرد کرد: سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت نیز از ابتدای سال گذشته به واحدهای تولیدی این محصول تاکید کرده که در تولید خمیر مرغ موظف به تطابق با سیاست های وزارت بهداشت هستند و اگر این اتفاق نیفتد، مجوز تولید آنها متوقف خواهد شد. بخشی از خمیر مرغ به صورت بهداشتی تولید می شود، بخش غیربهداشتی این ماده نیز باید کنترل شود.

دکتر حسینی تاکید کرد: تا زمانی که در وزارت بهداشت مطمئن به سلامت خمیر مرغ نشویم، استفاده از آن در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود.

 

 

برچسب ها: خمیر مرغ،
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۷
0
0
سازمان دامپزشکی این وسط چیکاره است و چرا حرفی نمیزند؟
همکار
|
-
|
۰۲:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
0
0
متاسفانه سازمان دامپزشکی به جای اینکه وارد مسائل بهداشتی فراورده های دامی شود به فکر انتسابات مدیران خودش است و لیاقت همین سازمان همین است که سازمان غذا و دارو وارد عمل شود زمانی که رئیس سازمان ....... مشکلی با تولید خمیر مرغ تحت نظارت خودش را ندارد ولی فردای همان روز بادر در کارخانجات سوسیس و کالباس توسط کارشناسان دامپزشکی پلمپ مشود دیگر چه انتظار ! از این ور نیز انسان های بی تخصص داخل سازمان غذا و دارو که حداکثر درس تئوری را پاس کرده اند نظر میدهند وای به ما دامپزشکان
رضا
|
-
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۹
0
0
عنوان اين گزارش بايد باشه
توليد خمير مرغ با گوشت سالم معني ندارد . در ان صورت مورد تأييد سازمان دامپزشكي و وزارت بهداشت است
ناشناس
|
-
|
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۲
0
0
بقول دبیر شورای مرکزی سازمان نظام : شرایط کشور نشان از بازگشت دامپزشکی به جایگاه اصلی و واقعی خود دارد
گویا زمانی که آقایان پست دارند و جولان میدهند، سازمان جایگاه خوبی دارد و وقتی آقایان بدلایلی!!! برکنار میشوند ، جایگاه سازمان تضعیف می شود

نظر شما
ادامه